Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostOnda smo isti
Nije skupo. Vredi dati 9 eura za brdo sjajnog materijala putem Netflixa.
A ja placam jos manje jer je nas 4 uzelo, svakog 4. meseca dam 16 evra, stvarno smesno
a torpedo ti je majstor za Kodi, maltretiraj ga kao sto sam ja dok mi nije proradilo
Leave a comment:
-
Kad bi plaćao sve što gledam malo bi mi bilo 100 evra mjesečno0 je ipak bolja.
Leave a comment:
-
Pokušao sam skinuti Kodi neće pa neće. Sve uradim kako kzakon nalaže i opet ŠIPAK.
Leave a comment:
-
Originally posted by torpedo View PostIh, ona samo ove skupo plaćene - Netflix
Nije skupo. Vredi dati 9 eura za brdo sjajnog materijala putem Netflixa.
Leave a comment:
-
Nećeš Bojana pogrešiti. Serija ima priču, paklenu zavrzlamu...
Odličnu kinematografiju imaju Skandinavci. Gledao sam već 5-6 njihovih serija i svaka je na mene ostavila utisak.
Fauda, vredi li pogledati? Preko kog sajta gledaš?
Leave a comment:
-
Stoji mi na watchlisti jer mi se svideo sadrzaj, a i ja Skandinave uvek volim da pogledam.
Hvala za preporuku, taman sad znam koja mi je sledeca serija, kad zavrsim sa Faudom
Leave a comment:
-
Upravo preko Netflixa odgledah fantastičnu finsku zavrzlamu "Deadwind" koja te drži budnim i prikovanu za stolicom obe sezone.
Pa ko voli neka izvoli...
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Leave a comment:
-
Originally posted by LosmiSK View PostNajveca serija svih vremena ne da treba da ima dogadjaje koji su se desili pre,vec treba da ima dogadjaje koji ce sedesiti u buducnosti. Tome se nadam vise nego bilo cemu drugom.
Najveca saga o jednoj seriji ikad i sigurno najpoznatija serija svih vremena....
Leave a comment:
-
Ne znam ljudi da li vi zaista mislite, nadate se ili sta vec ... Da bilo sta sto Sotra napravi moze da bude iole valjano!?!?
Inace krenuo sam da gledam one Kalkanske krugove. Laus dominira kao po obicaju. Obecava serija.
Leave a comment:
Leave a comment: