Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostPa dobro srpsko-hrvatski to je sve isto (jel pise negde kolko ima naslova?)
I kolko je mesecna pretplata?
Ne znam koliko su ovi slabiji paketi, a i uvek mozes da uzmes mesec dana probno besplatno pa da vidis.
Leave a comment:
-
Originally posted by torpedo View PostMa to Bojana zeza, kakav crni majstor. A LG nemam tako da mi to špansko selo.
Nego pomagaj kolegama sa foruma
Leave a comment:
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostMesečno je 9 koma nešto eura, mislim.
Imaš dole kad listaš odeš na Audio and Subtitles i otkucaš koji hoćeš jezik i vidiš koliko je prevedeno filmova.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostFauda ti je na netflixu, cudo nisi naleteo.
A ja placam jos manje jer je nas 4 uzelo, svakog 4. meseca dam 16 evra, stvarno smesno
a torpedo ti je majstor za Kodi, maltretiraj ga kao sto sam ja dok mi nije proradilo
Sad sam se setio.
Ušao sam da vidim fabulu radnje i nije mi nešto zadržalo pozornost.
Leave a comment:
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostPa isto ti je to srpsko-hrvatski to je bio jezik u staroj Jugi
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostFauda ti je na netflixu, cudo nisi naleteo.
A ja placam jos manje jer je nas 4 uzelo, svakog 4. meseca dam 16 evra, stvarno smesno
a torpedo ti je majstor za Kodi, maltretiraj ga kao sto sam ja dok mi nije proradilo [emoji3]
Leave a comment:
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostPa dobro srpsko-hrvatski to je sve isto (jel pise negde kolko ima naslova?)
Imaš dole kad listaš odeš na Audio and Subtitles i otkucaš koji hoćeš jezik i vidiš koliko je prevedeno filmova.
Leave a comment:
-
E tu pomaže kodi - instal netflix i imaš titlove ako postoje na titlovi.com ili subtitle.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostIma dosta serija i filmova koji su prevedeni na hrvatski.
Jel se zna uopšte kad će se krenuti češće sa prevodima na naški?
Leave a comment:
-
Ima dosta serija i filmova koji su prevedeni na hrvatski.
Jel se zna uopšte kad će se krenuti češće sa prevodima na naški?
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostNema, ali svi noviji sadrzaji imaju prevod na hrvatski, to je relativno skoro pocelo.
Leave a comment:
Leave a comment: