Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostDa, to se najvise isplati
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostIzgleda da nije isto za svaku zemlju, kad izaberem Srbiju onda je 8, 10 i 12 evra, a 1, 2 ili 4 osobe mogu da gledaju u isto vreme.
A za Italiju je 8, 12 i 16, a nam je nalog osnovno vezan za Italiju jer je ta drugarica iz Italije uzela, pa joj mi uplacujemo.
A recimo Nemci su 8, 13 i 18...
Leave a comment:
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostZnaci 16 evra podeljeno na 4 to je 4 evra jedna osoba placa. 470 rsd
A za Italiju je 8, 12 i 16, a nam je nalog osnovno vezan za Italiju jer je ta drugarica iz Italije uzela, pa joj mi uplacujemo.
A recimo Nemci su 8, 13 i 18...
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostMi smo uzeli taj paket jer je to jedini gde mogu 4 osobe u isto vreme da gledaju, ni ja tada nisam imala 4K TV.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostNas 4 placamo taj najskuplji paket gde moze 4 paralelno da gledaju i sve sto moze ide u 4K, taj je 16 evra.
Ne znam koliko su ovi slabiji paketi, a i uvek mozes da uzmes mesec dana probno besplatno pa da vidis.
Leave a comment:
-
Originally posted by torpedo View PostIma i tu razlike sa netflixom zavisno od države do države. Ako je netflix instaliran negde na box-u vredi imati VPN i promeniti državu jer dobiješ nove sadržaje.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostNas 4 placamo taj najskuplji paket gde moze 4 paralelno da gledaju i sve sto moze ide u 4K, taj je 16 evra.
Ne znam koliko su ovi slabiji paketi, a i uvek mozes da uzmes mesec dana probno besplatno pa da vidis.
Leave a comment:
Leave a comment: