Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Losmi, brate, kako tacno mislis da nastave nakon onog sa Tonijem na kraju? Bukvalno nema smisla.
-
Originally posted by LosmiSK View PostNajveca serija svih vremena ne da treba da ima dogadjaje koji su se desili pre,vec treba da ima dogadjaje koji ce sedesiti u buducnosti. Tome se nadam vise nego bilo cemu drugom.
Najveca saga o jednoj seriji ikad i sigurno najpoznatija serija svih vremena....
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Leave a comment:
-
Najveca serija svih vremena ne da treba da ima dogadjaje koji su se desili pre,vec treba da ima dogadjaje koji ce sedesiti u buducnosti. Tome se nadam vise nego bilo cemu drugom.
Najveca saga o jednoj seriji ikad i sigurno najpoznatija serija svih vremena....
Leave a comment:
-
Počeo sam na Netflixu belgijsko - holandsku seriju "Undercover". Pogledao prvu epizodu i ako se "po jutru dan poznaje" serija opravdava očekivanja.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Leave a comment:
-
Pogledao sam prvu epizodu serije, i stvarno je smece. Gluma i dijalozi su blam, ali najjaci utisak su ove zgrade i dim, sramota, svega mi. U sustini, ne zna se sta je gore.
Leave a comment:
-
Ono bi i neki youtuberi bolje izmontirali. Barem danas dim ne moraš kroz program dodavati, ima firmi koji se bave time.
Leave a comment:
-
Bas se pitam koliko su izdvojili za efekteVerovatno negde oko 1% budzeta.
Leave a comment:
-
Zabavljaju me komentari o ovoj Sotrinoj seriji po romanu DraskovicaJedan pozitivan komentar nisam procitao
Mada nakon onakvog trejlera, bukvalno je sve bilo jasno.
Leave a comment:
-
Broen prve dve sezone odgledao - 9/10 vrhunska serija.
Saga Noren je maestralna uloga, a ova glumica je pravi pogodak za nju.
Leave a comment:
Leave a comment: