Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako pricas o 5.sezoni, cela je u tom fazonu, meni je bilo jedino zanimljivo kad su na Zemlji, taj deo.
-
Odgledala sam samo prvu epizodu serije Inhuman Resources (Netflix), glavnu ulogu ima Eric Cantona, mini serija je u pitanju, ima samo 6 epizoda i za sad bas obecava, a ne secam se da je neko spominjao.
Leave a comment:
-
Kalifat- dobro uradjena serija. Samo jedna sezona, ali verujem da ce biti nastavak. 8.5/10
Leave a comment:
-
Ja gledam Mladog inspektora Morsa [emoji2][emoji2] i skroz sam u njegovom mudu.
Kakav lik, intrigantan, mmmm takve volim. Plus spori i dosadni engleski krajolik sa mrvima na sve strane [emoji41]
Naravno 4 epizode po sezoni cine celu pricu jos prihvatljivijom
Leave a comment:
-
Zavrsila sam Expanse, malo mi je slabija ova sezona u odnosu na ostale, ali sam kraj je dobar, ostavlja nadu da ce sledeca sezona biti bolja.
Sto se tice Mr.Robot, ja sam odgledala 1.sezonu, ali nikako da se nateram da gledam dalje jer su svi ispljuvali 2.sezonu, ali isto tako i rekli da je treba prezivate jer su 3. i 4. dobre.
Leave a comment:
-
Kakva vam je serija Mr Robot?
Ja krenuo da je gledam, cini se zanimljiva.
Leave a comment:
-
Završavam polako prvu sezonu The Flight Attendant.
Svakome ko posle posla želi da se opusti uz neku zabavnu seriju, topla preporuka. Brza, uzbudljiva serija, neće vam sigurno biti dosadno. I odlična gluma Peni.
Leave a comment:
-
Originally posted by Constantin View PostOdgledao....evo sad sam se primio na "12 reči" i imam nameru još ovih 4-5 što su mi ostale da odgledam u toku noći....[emoji16]
Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока
Leave a comment:
-
Originally posted by LosmiSK View PostKako to nisu ispunjena? Ziv nisam da cujem...srecom, ukusi se razlikuju..:-(
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostUkusi se razlikuju, meni je bolja, a sigurno ima i do toga sto sam ja kasnije pocela da gledam BB, kad je hajp vec bio ogroman, imala sam ogromna ocekivanja koja nisu bas bila ispunjena do kraja.
Leave a comment:
-
Ukusi se razlikuju, meni je bolja, a sigurno ima i do toga sto sam ja kasnije pocela da gledam BB, kad je hajp vec bio ogroman, imala sam ogromna ocekivanja koja nisu bas bila ispunjena do kraja.
Leave a comment:
Leave a comment: