Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serije - komentari, utisci, priče u prazno...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bojanaBG
    replied
    Ako pricas o 5.sezoni, cela je u tom fazonu, meni je bilo jedino zanimljivo kad su na Zemlji, taj deo.

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Expanse bas odron za sada

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Odgledala sam samo prvu epizodu serije Inhuman Resources (Netflix), glavnu ulogu ima Eric Cantona, mini serija je u pitanju, ima samo 6 epizoda i za sad bas obecava, a ne secam se da je neko spominjao.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Kalifat- dobro uradjena serija. Samo jedna sezona, ali verujem da ce biti nastavak. 8.5/10

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    meni je tu jedino glumac

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Ja gledam Mladog inspektora Morsa [emoji2][emoji2] i skroz sam u njegovom mudu.
    Kakav lik, intrigantan, mmmm takve volim. Plus spori i dosadni engleski krajolik sa mrvima na sve strane [emoji41]

Naravno 4 epizode po sezoni cine celu pricu jos prihvatljivijom

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Zavrsila sam Expanse, malo mi je slabija ova sezona u odnosu na ostale, ali sam kraj je dobar, ostavlja nadu da ce sledeca sezona biti bolja.

Sto se tice Mr.Robot, ja sam odgledala 1.sezonu, ali nikako da se nateram da gledam dalje jer su svi ispljuvali 2.sezonu, ali isto tako i rekli da je treba prezivate jer su 3. i 4. dobre.

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    Kakva vam je serija Mr Robot?

Ja krenuo da je gledam, cini se zanimljiva.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied

Leave a comment:

• z0La
    replied
    Završavam polako prvu sezonu The Flight Attendant.

Svakome ko posle posla želi da se opusti uz neku zabavnu seriju, topla preporuka. Brza, uzbudljiva serija, neće vam sigurno biti dosadno. I odlična gluma Peni.

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied

Hoce li valjati ova serija sta mislite?

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Originally posted by Constantin View Post
    Odgledao....evo sad sam se primio na "12 reči" i imam nameru još ovih 4-5 što su mi ostale da odgledam u toku noći....[emoji16]

Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока
    evo ja stigo do valjda 6. gledam na Prvoj ne bindzujem. nego nije mi jasno ona dva klinca zasto su trpela batine i onaj treci (moro pobeci a posle pronadjen mrtav) zasto odmah nisu rekli da je na onog pucano iz kola.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Kako to nisu ispunjena? Ziv nisam da cujem...srecom, ukusi se razlikuju..:-(
    Ne znam kakav odgovor ocekujes, ali jednostavno sam ocekivala da ce me oduvati serija, a nije...mozda sam je gledala u pogresnom trenutku, mozda bi mi sad bila bolja

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    Ukusi se razlikuju, meni je bolja, a sigurno ima i do toga sto sam ja kasnije pocela da gledam BB, kad je hajp vec bio ogroman, imala sam ogromna ocekivanja koja nisu bas bila ispunjena do kraja.
    Kako to nisu ispunjena? Ziv nisam da cujem...srecom, ukusi se razlikuju..:-(

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ukusi se razlikuju, meni je bolja, a sigurno ima i do toga sto sam ja kasnije pocela da gledam BB, kad je hajp vec bio ogroman, imala sam ogromna ocekivanja koja nisu bas bila ispunjena do kraja.

Leave a comment:

Working...
X