Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serije - komentari, utisci, priče u prazno...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mr. Wolf
    replied

Je l' zna neko naziv numere koja pocinje na 0:26?

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Nisam, a kazu zanimljiva i obecava, cekam da izadje bar pola, mrzim to ep po ep

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Je l si pocela da gledas, kakva je?

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Nova mini serija na HBO, izasla tek prva ep
    https://m.imdb.com/title/tt10155688/episodes/?season=1

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Kakva je glumcina Mark Ruffalo

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Ma ja sam oduvek bio nekulturan. I treba da se ogradis.
    NIje sarkazam. Ne zajebavam tebe uopste. Podrzavam te stavise.

Leave a comment:

• b64Milos
    replied
    Originally posted by Sandugp View Post
    Tako je Milose. Objasni ovim simpatizerima (citaj Olji) koji btw pojma nemaju.
    Od ovog se u svakom slucaju ogradjujem. Ne podrzavam takvo licno prozivanje niti bih to rekao za tu osobu, a ako je sarkazam onda je jako primitivno i pokazuje sopstveni nivo kulture.

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Tako je Milose. Objasni ovim simpatizerima (citaj Olji) koji btw pojma nemaju.

Leave a comment:

• b64Milos
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Naravno da nije trebalo da mu se ovde sudi, s obzirom na pravni sistem Jugoslavije (Srb-CG) kao i totalno ludilo u sudstvu u to vreme.
    To misljenje nisu imali ni oni koji su ga izrucili, ali su ga izneli pod pritiskom javnosti kao opravdanje za krsenje ustava jer se u to vreme i dalje negirao pritisak americke vlade.

E sad, druga je stvar sto su vremenom izvrsioci javno priznali stvarni razlog izrucenja (koji je svakako i bio poznat), pa tako stvorili mogucnost da se citava ideja koju su zastupali ili i dalje zastupaju dovede u pitanje, pa sada mnogi simpatizeri nemaju ni izbora osim da se drze inicijalnog narativa.

U svakom slucaju, bez obzira na razlog ili izgovor, ne moze se zakon zanemariti ili prekrsiti zato sto neko o tome ima odredjeno misljenje.

Ali su ti tenkovi bili stvarni na ulicama Beograda i mnogim drugim ulicama bivše nam države
    To je i poenta. U seriji koja bi pokrivala taj period to treba i pokazati, a ne da se u seriju o 3 dana pred hapsenje ubacuju stvari koje se nisu dogodile.
    Last edited by b64Milos; 07-04-21, 23:21.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Onda je trebao neko drugi, meni Uliks totalno neubedljiv bio

Leave a comment:

• Busby
    replied
    Ljudi Mićka prizivaše za Slobu ali da, poenta je odglumiti a ne imitirati. Isaković je odličan bio i to je možda i jedino dobro u seriji. Mićko je skidao Slobine poštapalice uvek ali ni boju glasa ni govor tela ni približno.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Samo što se ne traži imitator nego glumac, ogromna je razlika.
    Najbolji imitator je Mićko Ljubičić.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Najbolji izbor bi bio Petrući ali jbg nije živ nažalost.. Meni je on bio nešto najbiži Đinđiću dok ga je imitirao.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Busby View Post

Nije Dugalić bio prva varijanta već Raša Bukvić
    Tako je, prekršio je ugovor o tajnosti, istrčao se par meseci ranije da mu je ponuđeno da igra Đinđića.
    Svejedno, mislim da bi Dugalić bio najbolji izbor za tu ulogu.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    E kakva uzasna vremena

Leave a comment:

Working...
X