Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Leave a comment:
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostSta sve ima na tom arena oblaku?
i jel se placa?
Leave a comment:
-
Originally posted by Constantin View PostBila je serija na Superstaru, sada ide utorkom u sredom (valjda) na Prvoj. Počinje oko 22 č. Ja sam to sa Arene clouda....odgledao sve odjednom i gotovo...
Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока
i jel se placa?
Leave a comment:
-
Originally posted by Constantin View PostJa nekako preferiram realne stvari...[emoji609]
i ja sam takav
ali nemam nista protiv 'nerealnih'
ustvari ja mislim da je veci razlog sto u danasnje vreme SF filmovi i serije izgledaju kao video igrice kolko je tu CGI-a
Star Wars IV-VI mi se svidjao
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostOva serija je bas dobro uradjena, apsolutna preporuka.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa trenutno gledam The Expanse i ne znam zasto ranije nisam pocela da je gledam, odlicna je.
Leave a comment:
-
Ja trenutno gledam The Expanse i ne znam zasto ranije nisam pocela da je gledam, odlicna je.
Leave a comment:
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostA eto baš ti pobožni su hteli da je maknu sa Netflixa jer je odlika blasfemije. Čak su zamalo i uspeli.
Za sada je ovo sve samo ne serija koja se može smatrati klasičnom christian tv propagandom.
Leave a comment:
-
Originally posted by Constantin View PostBila je serija na Superstaru, sada ide utorkom u sredom (valjda) na Prvoj. Počinje oko 22 č. Ja sam to sa Arene clouda....odgledao sve odjednom i gotovo...
Leave a comment:
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostNisam cuo za taj. Na kom kanalu to emituju?
Leave a comment:
-
Originally posted by Constantin View PostOdgledao....evo sad sam se primio na "12 reči" i imam nameru još ovih 4-5 što su mi ostale da odgledam u toku noći....[emoji16]
Leave a comment:
-
Originally posted by LosmiSK View PostMessiah za pobozne...jedva zavrsih prvu i za sad jedinu sezonu...5.5/10,,
Za sada je ovo sve samo ne serija koja se može smatrati klasičnom christian tv propagandom.
Leave a comment:
Leave a comment: