Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tad se Rafa vracao od povrede, to je bio prvi Masters na koji je igrao i niko nije ocekivao previse od njega.
    OVAKO

Comment

• Posle prosle godine on je rekao da vise nikad nece napraviti istu gresku i da nece izlaziti na teren ako je nespreman.
      Male i sitne povrede oni svi vuku, ali ako neko ima toliko dugu istoriju problema sa ledjima, logicno je da sa pune 33 godine ne zeli da rizikuje nista.

Mozda je to nesto sto ce da prodje za dan,2, ali on nije ima ni 24h izmedju 2 meca, a ne slobodan dan i procenio je da bi samo unistio jos vise svoja ledja.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Jeste, ali je došao u IWu, baš poslije meča sa Stanom...ista situacija bukvalno

Sandugp...šta da ti kažem, osim da ti ne želim šefa koji će ti nakon tri i po godine reći da si sramota jer treći dan nisi došao na posao
        A nije ga ovaj sa ES osramotio zbog toga... nemoj se sada i ti praviti naivan. PISE LEPO sta mu i zasto zamera ....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Kenjate sada i to preterano, uopste nije toliko sasuo drvlje i kamenje po njemu. On samo cin ne izlazenja smatra nesportskim, jer je po njemu mogao da se takmici (sto je i sam Fed indirektno priznao) ali nije mogao da bude na svom maksimumu.
          A povodom tog prozivanja i propo toga sto vi branite ovde Federera imam da vam napisem samo jednu stvar. Covek 10000 puta dodje na vreme na posao, zakasni jednom. Sada zato sto je on 10000 puta stigao na vreme ovo sto je jednom zakasnio ne treba da mu se racuna??? Mogu i neki drasticniji primer da navedem. Neko je bio posten ceo svoj zivot i jednom je nesto ukrao. On sada nije lopov, zato sto je ceo zivot posten????? SMESNI su vam argumenti ....
          prskaj banuj me ako hoces, ali nemoj dugo da bih mogao da glasam za OSKARA ....
          Tvoj post je normalan jer iskreno pises, ali opet lupas gluposti. Ne mozes tako da pises kako tebi odgovara. Hoces da mi kazes da Rodzer nije zasluzio vise respekta? To koliko je on puta predao je medicinski, sportski i ljudski fenomen. Ostali po tom pitanju mogu da mu pljunu pod prozor. Svi sportisti kolektivno, ne samo teniseri. Naravno da tome sto je ukrao jedanput u zivotu necu aplaudirati zato sto je ukrao ali ga sigurno necu posmatrati isto kao i nekog skota koji krade redovno ili je krao vise puta. Pa majku mu valjda treba odati priznanje za nesto. U tome je problem sa danasnjim drustvom - sto nije bitno koliko si dobar, posten, neiskvaren, ako ucinis prvu/jednu gresku posmatrace te kao gnjidu kao i ostale
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
            Tvoj post je normalan jer iskreno pises, ali opet lupas gluposti. Ne mozes tako da pises kako tebi odgovara. Hoces da mi kazes da Rodzer nije zasluzio vise respekta? To koliko je on puta predao je medicinski, sportski i ljudski fenomen. Ostali po tom pitanju mogu da mu pljunu pod prozor. Svi sportisti kolektivno, ne samo teniseri. Naravno da tome sto je ukrao jedanput u zivotu necu aplaudirati zato sto je ukrao ali ga sigurno necu posmatrati isto kao i nekog skota koji krade redovno ili je krao vise puta. Pa majku mu valjda treba odati priznanje za nesto. U tome je problem sa danasnjim drustvom - sto nije bitno koliko si dobar, posten, neiskvaren, ako ucinis prvu/jednu gresku posmatrace te kao gnjidu kao i ostale
            Lopov je lopov ukrao on jednom ili 15 puta. Naravno da je mnogo gori onaj koji to konstantno radi. Figurativno pricamo naravno....
            Smo mi reci da si ti odmah posle predaje pomislio da ovkavih tekstova nece biti uopste i da ce SVI na ovoj zemaljskoj kugli to prihvatiti zdravo za gotovo, i potpisujem sve sto si malopre napisao. Ja prevashodno ovde napadam Federerove navijace koji osecaju neku potrebu da brane svog pulena. A rade to tako sto napadaju tamo nekog mucu sa Eurosporta, koji je napisao sto je napisao. PA STA AKO JE NAPISAO?
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ja zaista mislim da Federer nije nista namerno uradio. Covjek igra 100 godina tenisa, bio je na milion turnira i nasao se u 100 puta gorih situacija od ove pa je izlazio na teren. Jednostavno je, on juce nije mogao da igra i zato nije igrao. On nije Fognini, Gulbis pa da se moze sumnjati u njega... Ja ga potpuno razbiram, 33 godina ima, prosle sezone se mucio sa ledja, imao hronicne probleme, a ove sezone je odigrao rekordan broj meceva. Sve to nosi svoji danak, ali bas tuzno da se bas sad desilo. Jos u meca sa Stana se videlo da nije on pravi Federer, odnosno da nesto ne stima. Kao da nije bio prisutan na terenu. Evo sad ide snimak na SK2, pogledajte govor tijela, narocito u TB-u.
              OVAKO

Comment

• Čovjek bi pomislio da mu je pehar ukrao, uživajte u Novakovom osvajanju WTFa

Ali, naravno...to nije dovoljno...jer se u nečemu drugom više uživa

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Čovjek bi pomislio da mu je pehar ukrao, uživajte u Novakovom osvajanju WTFa

Ali, naravno...to nije dovoljno...jer se u nečemu drugom više uživa
                  Najveci problem je sto on nije izasao, makar 2,3 gema odigrao, predao pa da se smanji taj prokleti h2h

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ja mislis da bi ga tada vise kritikovali.
                    OVAKO

Comment

Lopov je lopov ukrao on jednom ili 15 puta. Naravno da je mnogo gori onaj koji to konstantno radi. Figurativno pricamo naravno....
                      Smo mi reci da si ti odmah posle predaje pomislio da ovkavih tekstova nece biti uopste i da ce SVI na ovoj zemaljskoj kugli to prihvatiti zdravo za gotovo, i potpisujem sve sto si malopre napisao. Ja prevashodno ovde napadam Federerove navijace koji osecaju neku potrebu da brane svog pulena. A rade to tako sto napadaju tamo nekog mucu sa Eurosporta, koji je napisao sto je napisao. PA STA AKO JE NAPISAO?
                      Ne razumem cemu pitanje, a iskreno nisam nista pomislio. Jedino sto mi je proslo kroz glavu je bilo: " u picku materinu bas mi se gledao mec" i " e jebiga jednom i ovaj da preda"

Naravno da je lik sa eurosporta nebitan, ali ljudi ovde na forumu nisu, jer se ovde razvila neka debilna diskusija. Zar mislis da su se bojana, sminka i ostali potresli zbog nekog caka,cika, a pritom po ceo dan citaju informacije sa raznih strana i nailaze na svakakve komentare. Pa ko zna cega se bojana sve nacitala a realno je upucenija od svih nas ovde jer prati dosta izvora. Ajde ti meni reci iskreno jel mislis da su se potresli oko tog lika sa eurosporta?
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Ja mislis da bi ga tada vise kritikovali.
                        Ne bi Stefane, mogu ruku da dam

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Ne bi Stefane, mogu ruku da dam
                          Sta znam, mislim da bi bilo u fazonu: Vidi sad ovaj stari, video da nista ne moze pa se predao, ukakio se itd itd
                          Mozda gresim ali svakako bi ga kritikovali. Jednostavno je, zivimo u vremena na zutu stampu, na raznorazne spekulacije i neistine, pa uvjek ce ovakve komentare biti. Zato se nisam previse smarao u Melburnu ove sezone jer sam znao da ce biti ljudi sto ce kritikovati Rafu.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Ne razumem cemu pitanje, a iskreno nisam nista pomislio. Jedino sto mi je proslo kroz glavu je bilo: " u picku materinu bas mi se gledao mec" i " e jebiga jednom i ovaj da preda"

Naravno da je lik sa eurosporta nebitan, ali ljudi ovde na forumu nisu, jer se ovde razvila neka debilna diskusija. Zar mislis da su se bojana, sminka i ostali potresli zbog nekog caka,cika, a pritom po ceo dan citaju informacije sa raznih strana i nailaze na svakakve komentare. Pa ko zna cega se bojana sve nacitala a realno je upucenija od svih nas ovde jer prati dosta izvora. Ajde ti meni reci iskreno jel mislis da su se potresli oko tog lika sa eurosporta?
                            Ne nego su uprli kao vocici da sve ovde ubede u nesto sto i onako svi znaju .... samo ce oni malo vise skloniji provociranju da "prze", a ostali da cute.... Ali dobro svako ima pravo da pise sta hoce. A bas zbog toga se i napravila diskusija. Debilna naravno.
                            sigpic

Comment

• Statirao je Novak u Monte Karlu, pa je to bila izvanredna pobjeda nevjerovatnog veterana. Pritom je pljuvan dobro i od strane svojih, a i navijaca ostalih tenisera. Ja sam prvi rekao da je preglupo sto je igrao i rizikovao, nisam za to, ok je sto Federer nije izasao na teren. Ali taj isti Federer najvise kritikuje ostale zbog predaja, pa sad morate ocekivati da malo puca po njemu. Nadal isto ispada glup po meni nekad kad igra, a povrijedjen je. Predaj, vaznije je da se oporavis, nego da mucis i sebe i protivnika i gledaoce na kraju krajeva. Ono u Melburnu je bilo cisto mucenje, u Monte Karlu isto, pa i u Bazlu Nadal-Coric. Pola sata borbe vidis da ne mozes, onda predas fino, jbg ne mozes da igras i sta sad, nije to sramota.

Medjutim sramota jeste, Novaka ce uvijek pratiti reputacija nekoga ko predaje olako meceve, a nije ih ni on malo odigrao u karijeri, a opet ih je predao koliko? 10ak? Nadal isto, Davidenko preko 15 sigurno, a onaj koji je najvise grajao, Rodik, e on ih je imao vise predatih od Djokovica npr. Ali to nije nikakva sramota, imaju i teniseri pravo na los dan i da taktiziraju, kalkulisu i da su povrijedjeni naravno. I da im je nesto drugo vaznije, nesto sto nikad nisu osvojili.
                              sigpic

Comment

Kenjate sada i to preterano, uopste nije toliko sasuo drvlje i kamenje po njemu. On samo cin ne izlazenja smatra nesportskim, jer je po njemu mogao da se takmici (sto je i sam Fed indirektno priznao) ali nije mogao da bude na svom maksimumu.
                                To je i sustina cele price. Chick se u svojoj analizi fokusirao na konkretan slucaj, minuli rad nije uzimao u obzir, niti je to relevanto. Federer je kalkulisao, sto je i sam priznao, Chick to smatra nesportskim ponasanjem i sramotom za sport. Argumenti, sem minulog rada, su na njegovoj strani. Ako ga zbog toga treba spaliti na lomaci onda jbg.
                                Last edited by Navras 16950; 17-11-14, 14:41.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X