Originally posted by Vladan
View Post
Takvo je vrijeme, tehnologija je napredovala, a uz pomoc optickih kablova koji prolaze bas kroz svlacionicu u kojoj su se svadjali Federer i Vavrinka imamo transkrip kompletnog razgovora.
Nije bilo prijatno
Vavrinka: Kontrolisi zenu malo da ti ne bih glavu otvorio bejzbolkom, a njoj svu kosu iscupao.
Federer: Sten, Sten, pogledaj me, jbm mu sunce zarko, pogledaj me! Mene ovo boli, mene ovo boli vise nego tebe vjeruj mi.
Vavrinka: Ne zajebavaj, nisam ja degen pa da prodju te fore. Ona meni, ona meni da prica sad duplu Sten d faking men na brejk lopti i drugi servis. Ona je ovo radila i na Vimbldonu, samo si tada vodio pa je bilo izrazeno u manjoj mjeri. Ne umije da se ponasa. Zbog nje se ne smijes, ne salis, papuco jedna.
Federer: Sve si u pravu, ali pogledaj me, ma pogledaj me.
Vavrinka: Ma necu da te gledam, ma necu ocima da vidim ni tebe ni nju!
Ulazi Luti.
Luti: Dje ste momci.
Vavrinka: MRS, izlazi napolje i donesi mi bocu vode, odma!
Luti: Ok Sten.
Federer: Brate nemoj tako, jeste vodonosa i sve, ali dobar je covjek, ne budi gad.
Vavrinka: Dosta mi je vise i njega i tebe i Mirke. Nosite se.
Federer: Pogledaj me, pogledaj me, u bolovima sam pred tobom, meni je najteze.
Vavrinka: Sad mi dodje da uzmem ovaj pehar sa AOa i da ti ga razbijem o glavu skroz!
Ulazi Mirka.
Mirka: Bravo ljubavi. Cao Sten, super borba.
Vavrinka: Hvala Mirka.
Federer: Hvala draga, evo brzo cu ja.
Mirka: Ajde, ajde nemoj da ponovo dolazim.
Izlazi Mirka.
Vavrinka: Znaci ovo je jedna takva kvocka, aaaaaaaaaaaaaa kako me nervira. Ni da se izvini ni nista.
Federer: Suprostavicu joj se ja nocas ne brini, lupicu sakom o astal. Ona da mi sjekira dobrog druga Stena.
Vavrinka: Ti mi se ladno u facu sprdas?
Federer: Ma joj brale, cuo sam ja sta ti je sve pricala, nisi to zasluzio, ali vjeruj mi, meni je najteze, ja sam taj koji je u bolovima.
Vraca se Luti.
Luti: Sten izvoli vodu.
Vavrinka: Ovo je mlako, donesi mi lednu vodu seljaku!
Luti: Izvini Sten, vruc si posle meca, nije dobro da lednu vodu pijes, mozes da zaradis upalu pluca.
Vavrinka: Jes u pravu si. A MRS PO LEDNU VODU DA TI REBRA NE POLOMIM SAD OVDJE!
Luti: Idem, letim.
Federer: Sto ga drkas brate? Mislim jeste klasicni potrcko, ali opet, nije u redu.
Vavrinka: Ono sto ti i tvoja zena radite nije u redu.
Federer: U pravu si, pricacu nocas s njom, jedno je dobacivati Nadalu i Djokovicu, prvoklasnim seljoberima, ali tebi stvarno nije u redu, slazem se u potpunosti. To je ona od onoga Srdje pokupila, jos od onomad u Monte Karlu.
Vavrinka: Vjerovatno. Ipak, danas je prekardasila, presla je svaku mjeru!
Federer: Pricacu s njom rekoh ti, ali mene ovo najvise boli.
Vavrinka: Ti mene stvarno zajebavas!
Federer: Ne ozbiljan sam. Ledja su mi potpuno sjebana, sjebao si mi ledja covjece, sad moram da legnem potrbuske i da Mirka gazi po meni da bi bol barem zeru minuo.
Vavrinku: Molim??? Pa sto si imao crci koji moj onda da me pobijedis???!!!
Federer: To je za tvoje dobro, da te ojacam, da ocelicis!
Vavrinka: DOZIVIO SAM NAJTEZI PORAZ U KARIJERI!!!
Federer: Bices ti dobro, bicu ja uz tebe u Francuskoj, bice i Luti, mahace peskirom kao nikad do sad. Dace 150%.
Ulazi Mirka ponovo.
Mirka: Sta sam ja rekla?
Federer: Izvini sreco, evo me.
Mirka: Sten, ajde i ti, da te ne ceka Ilhan.
Vavrinka: Zove se Ilham, ali nema veze kako bio ti to mogla znati. U pravu si, idem i ja.
Nije bilo prijatno
Vavrinka: Kontrolisi zenu malo da ti ne bih glavu otvorio bejzbolkom, a njoj svu kosu iscupao.
Federer: Sten, Sten, pogledaj me, jbm mu sunce zarko, pogledaj me! Mene ovo boli, mene ovo boli vise nego tebe vjeruj mi.
Vavrinka: Ne zajebavaj, nisam ja degen pa da prodju te fore. Ona meni, ona meni da prica sad duplu Sten d faking men na brejk lopti i drugi servis. Ona je ovo radila i na Vimbldonu, samo si tada vodio pa je bilo izrazeno u manjoj mjeri. Ne umije da se ponasa. Zbog nje se ne smijes, ne salis, papuco jedna.
Federer: Sve si u pravu, ali pogledaj me, ma pogledaj me.
Vavrinka: Ma necu da te gledam, ma necu ocima da vidim ni tebe ni nju!
Ulazi Luti.
Luti: Dje ste momci.
Vavrinka: MRS, izlazi napolje i donesi mi bocu vode, odma!
Luti: Ok Sten.
Federer: Brate nemoj tako, jeste vodonosa i sve, ali dobar je covjek, ne budi gad.
Vavrinka: Dosta mi je vise i njega i tebe i Mirke. Nosite se.
Federer: Pogledaj me, pogledaj me, u bolovima sam pred tobom, meni je najteze.
Vavrinka: Sad mi dodje da uzmem ovaj pehar sa AOa i da ti ga razbijem o glavu skroz!
Ulazi Mirka.
Mirka: Bravo ljubavi. Cao Sten, super borba.
Vavrinka: Hvala Mirka.
Federer: Hvala draga, evo brzo cu ja.
Mirka: Ajde, ajde nemoj da ponovo dolazim.
Izlazi Mirka.
Vavrinka: Znaci ovo je jedna takva kvocka, aaaaaaaaaaaaaa kako me nervira. Ni da se izvini ni nista.
Federer: Suprostavicu joj se ja nocas ne brini, lupicu sakom o astal. Ona da mi sjekira dobrog druga Stena.
Vavrinka: Ti mi se ladno u facu sprdas?
Federer: Ma joj brale, cuo sam ja sta ti je sve pricala, nisi to zasluzio, ali vjeruj mi, meni je najteze, ja sam taj koji je u bolovima.
Vraca se Luti.
Luti: Sten izvoli vodu.
Vavrinka: Ovo je mlako, donesi mi lednu vodu seljaku!
Luti: Izvini Sten, vruc si posle meca, nije dobro da lednu vodu pijes, mozes da zaradis upalu pluca.
Vavrinka: Jes u pravu si. A MRS PO LEDNU VODU DA TI REBRA NE POLOMIM SAD OVDJE!
Luti: Idem, letim.
Federer: Sto ga drkas brate? Mislim jeste klasicni potrcko, ali opet, nije u redu.
Vavrinka: Ono sto ti i tvoja zena radite nije u redu.
Federer: U pravu si, pricacu nocas s njom, jedno je dobacivati Nadalu i Djokovicu, prvoklasnim seljoberima, ali tebi stvarno nije u redu, slazem se u potpunosti. To je ona od onoga Srdje pokupila, jos od onomad u Monte Karlu.
Vavrinka: Vjerovatno. Ipak, danas je prekardasila, presla je svaku mjeru!
Federer: Pricacu s njom rekoh ti, ali mene ovo najvise boli.
Vavrinka: Ti mene stvarno zajebavas!
Federer: Ne ozbiljan sam. Ledja su mi potpuno sjebana, sjebao si mi ledja covjece, sad moram da legnem potrbuske i da Mirka gazi po meni da bi bol barem zeru minuo.
Vavrinku: Molim??? Pa sto si imao crci koji moj onda da me pobijedis???!!!
Federer: To je za tvoje dobro, da te ojacam, da ocelicis!
Vavrinka: DOZIVIO SAM NAJTEZI PORAZ U KARIJERI!!!
Federer: Bices ti dobro, bicu ja uz tebe u Francuskoj, bice i Luti, mahace peskirom kao nikad do sad. Dace 150%.
Ulazi Mirka ponovo.
Mirka: Sta sam ja rekla?
Federer: Izvini sreco, evo me.
Mirka: Sten, ajde i ti, da te ne ceka Ilhan.
Vavrinka: Zove se Ilham, ali nema veze kako bio ti to mogla znati. U pravu si, idem i ja.
Vlajko ovo nije daleko od istine uopste

Comment