Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A to puštanje protivniku je u skladu sa kodeksima sporta

na konferenciji je bio

zašto ne bi igrao turnire, jel se i to kosi sa kodeksima sporta

Nije mogao igrati, ako neko nije bježao od protivnika kroz karijeru...to je on...imaš 2013. i primjera koliko god hoćeš

Baš plaho dodje situacija, više nećete voljeti Federera hah...promijenile se i kod vas stvari

Samo niste ni vi načisto šta je ok šta nije...sad je Stan žrtva, jer se, navodno, derao na boks protivnika...a kontra argument za Edberga je kod sviju bio deranje na Novakov boks

Stanu smeta dobacivanje iz boksa, radio je to više puta ove godine u svojim mečevima...tako da me ne bi čudilo da je to i ovdje uradio...s tim da ljudi kažu da to nije slučaj...ljudi koji su bili na stadionu
    Last edited by shminka; 17-11-14, 13:29.

Comment

• Po meni, a neko moze da kaze i subjektivno misljenje da je, Fed je fer izasao i rekao razloge. Kraj.

Pogotovo kad se pokaze broj meceva koje je igrao, i broj koliko je predao pre samog meca.

Posebna prica su cuveni novinari, a nasi dragulji nisu izgleda sami u tome. Gde vidim vest kako se uplasio Novaka pa predao, a ispod toga pise broj meceva odigranih i broj predatih. Novinar koji osporava u drugom redu ono sto je napisao u prvom. Al' kapiram tu vrstu senzacionalnosti, neotesan narod, voli tako. Kao i SK fejsu, gde je bilo par ljudi koji su toliko pljuvali po Fedu, i dizali Novaka u nebesa, a nedostaje gramatike za prvi osnovne. Za takve ljude se pisu takvi naslovi i tekstovi. Samo sto vredja svakog razumnog coveka i ljubitelja sporta kao sporta, a ne idolizacije pojedinaca i skrnavljenje ostatka.

Al' dobro, to nije nista novo, svi ti ljudi znaju i Novaka i Fedzu licno, pa znaju kakvi su i sta se tu desava. Jedva cekam dan kad ce Novak zavrsiti karijeru (ne zbog Novaka, njemu zelim sto duzu i bolju karijeru) iz razloga da vidim sve te ljubitelje tenisa tad, koji vredjaju sve i svakog ko nije iz Srbije a napise konstruktivno misljenje svoje, bez pljuvanja i tih bahanalija. Bice to depresivan dan, kad nece moci bosanca ili hrvata da napusavaju jer je stavio srbina u usta, sta on ima da prica kad nije srbin, jer to je taj mentalitet, liniju ispred vidi uze od konja samoga.

Sada sto se tice razloga predaje i teorija zavere, da li je to zbog Dejvis kupa ili ne, sigurno ima deo za Dejvis kup, al' vise mislim da ne zeli da se skroz povredi, pa da ne uzivamo u baletu sledece godine, a ko god da voli tenis zbog tenisa, zeli da Federe igra sto duze, da uziva u majstorskim mecevima najjacih kad se sastanu.

Eto, krivo mi sto me takve stvari i ljudi uzasavaju, pa moram da prokomentarisem i ne mogu da otpisem kao laprdanje mentalno obolelih.

Comment

• a odlučite se i oko meča...do jučer je bio trening, a danas je Stan odlučio da ne skine dojnje rublje i tu je pukla tikva

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          A to puštanje protivniku je u skladu sa kodeksima sporta
          Jedno je pustanje a drugo je igranje povrijedejen. Zar je manje pustio Novaku?

na konferenciji je bio
          Sky je javio da nije. Imas li snimak?

zašto ne bi igrao turnire, jel se i to kosi sa kodeksima sporta
          Zato sto ima 33 godine i zna da tijelo ne moze da izdrzi.

Nije mogao igrati, ako neko nije bježao od protivnika kroz karijeru...to je on...imaš 2013. i primjera koliko god hoćeš
          Igrao bi da je imao sanse da pobijedi.

Baš plaho dodje situacija, više nećete voljeti Federera hah...promijenile se i kod vas stvari
          Federer je teniski maestro! To mu niko ne moze oduzeti. I svaki ljubitelj tenisa to cijeni.
          Ali kad se prica o ferpleju onda to nije maestro. Ni milion Edberga ne mogu to promijeniti.
          Moji komentari

Comment

• Svaka cast NI, Bojana, Shminka, Vladane i ostali na teniskom znanju do tancina ali ja sam za odnose medju polovima i istopolni odnosi - tata
            Jos na sredini prvog seta (Stan-Rodjo) sam rekao da ce trikolori da uzivaju i da ce u svlacionici biti nesto/svasta.
            Bilo kako bilo, navijacu za Asteriksa i Obeliksa u finalu DC.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• A puštanje protiv Stana bi bilo ok, a ovo nije

neka Bojana nadje snimak

to je njegova odluka da igra...ne postoji nikakvo pravilo koje kaže da ne možeš igrati regularan raspored sa 33 godine...hoće da igra, neka igra

Roger uvijek ima šansu da pobjedi Novaka kada može da igra, a ovoga puta nije mogao igrati

bez komentara

Jedva čekamo petak da maestro poleti po šljaci Lila

Comment

• bojana,

Da li si obrisala moj post na koji je shminka odgovori da.

Ako jesi, reci mi zasto?

A

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  bojana,

Da li si obrisala moj post na koji je shminka odgovori da.

Ako jesi, reci mi zasto?

A
                  NI, nista ja nisam obrisala
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ban za svaki sledeci post koji sadrzi trunku malicioznosti ili je cist spam bez ikakve korisne sadrzine, samo sa namerom da provocira
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• bojana,

A gdje je onda post?

Comment

• Prskaj je brisao

Comment

• prskaj,

Zasto si obrisao post?

Komentarisao sam clanak koji je na EU sportu objavljen. Renomirana sportska kuca. Koja je upotrijebila rijec sramota. Dakle imao je sadrzine.

Koga sam provocirao?

Comment

• Shminka ne lazi ljudi, prosle sezone je Roger izbjegao od nekoga na USO-u.
                            Last edited by Stefan-kobe; 17-11-14, 14:09.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Chick fantastično vidi stvari...osudjuje čovjeka koji je 1300 puta bio spreman da izadje na teren, a 3 puta nije

1300 dana...ili nešto jače od 3 i po godine provedene na terenu...na poslu

Vežeš ti 3 i po godine sa 2 dana bolovanja na poslu...tražiš naposlijetu i treći dan bolovanja...a neko ti kaže:"Stari, ti si sramota!"

fantastično razmišljanje

i samo još jedan dokaz koliko sa današnjim medijima danas jesi, a sutra nisi
                              Kenjate sada i to preterano, uopste nije toliko sasuo drvlje i kamenje po njemu. On samo cin ne izlazenja smatra nesportskim, jer je po njemu mogao da se takmici (sto je i sam Fed indirektno priznao) ali nije mogao da bude na svom maksimumu.
                              A povodom tog prozivanja i propo toga sto vi branite ovde Federera imam da vam napisem samo jednu stvar. Covek 10000 puta dodje na vreme na posao, zakasni jednom. Sada zato sto je on 10000 puta stigao na vreme ovo sto je jednom zakasnio ne treba da mu se racuna??? Mogu i neki drasticniji primer da navedem. Neko je bio posten ceo svoj zivot i jednom je nesto ukrao. On sada nije lopov, zato sto je ceo zivot posten????? SMESNI su vam argumenti ....
                              prskaj banuj me ako hoces, ali nemoj dugo da bih mogao da glasam za OSKARA ....
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jeste, ali je došao u IWu, baš poslije meča sa Stanom...ista situacija bukvalno

Sandugp...šta da ti kažem, osim da ti ne želim šefa koji će ti nakon tri i po godine reći da si sramota jer treći dan nisi došao na posao
                                Last edited by shminka; 17-11-14, 14:12.

Comment

Working...
                                X