Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    To je samo moja pretpostavka, a ovo se upravo pojavilo

nadam se da je i dalje smesno
    Ne znam zasto bi bilo smesno?
    Niko normalan ne zeli nekom povredu.
    Meni samo nesto tu nije jasno.Role je toliko pricao kako mu je DC mnogo vazan, a odigrao toliko turnira?
    Cini mi se da mu je prvo mesto na kraju ipak bilo vaznije,a izgleda i pobediti Stan-a, inace bi eventualno preskocio Pariz i ako je tacno da je vec osecao bolove, zasto je rizikovao povredu?
    Npr., zasto juce nije predao mec Stanu...ima mnogo komentara da ta povreda nije bas od TB od jucerasnjeg meca..stvarno mi nije jasno.

Da ponovim, zelim Roletu brz oporavak , da osvoji DC, kad vec nije uspeo da se vrati na prvo mesto, koje je po mom misljenju ipak vise zeleo
    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Povreda se pojavila u TB, cisto pogledajte ponasanje na terenu. Letio je nenormalno na mrezu u TB Fed, par puta i nerezonski.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• A zasto bi mu predao mec?
        Juce je odigrao skoro 3h, sto znaci da je u bio u stanju da igra

A i logicnije je verovati raznoraznim komentarima nego njemu, koji je rekao da je problem nastao u TBu, a i to se videlo u mecu, posto je dotle normalno i servirao i primao servis
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Apsolutne gluposti, jedini razlog ako ne bude igrao moze biti ova povreda i nista vise.

I niko osim njih dvojice i par ljudi oko njih ne zna sta sae zaista desilo, ako senesto i desilo, ostalo su sve tracevi i spekulacije
          Bojana kako ti mozes da znas da ako ne bude igrao moze da bude razlog povreda i nista drugo?

Ja ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo a da se nesto desilo jeste.

Originally posted by NI View Post
          Oni nisu grupno Zapad nego pojedinci koji su zapada. Takvo generalisanje je opasno.

Sa zapada su i Boris Beker i Andi Mari i Mark Peci koji simpatise Novak i Anri Lekont koji ga i vise simpatise...
          Moja je greska sto nisam nabrojao gore pomenute pa je ispalo ovako...
          Bitno je da je shvaceno sta sam hteo da kazem.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• prvi walkover kao otac i to kakav..

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
              Bojana kako ti mozes da znas da ako ne bude igrao moze da bude razlog povreda i nista drugo?

Ja ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo a da se nesto desilo jeste.
              A kako ti onda mozes da tvrdis da se bilo sta desilo, je l' si mozda bio u svlacionici?

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Da ne objasnjavam znacenje reci-relativno
                Ne moze me Role svojom izjavom ubediti da je povreda od TBa i da mu povratak na prvo mesto nije bilo najvaznije.
                Last edited by Pertla; 16-11-14, 21:10.
                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Било како било желео сам овх 1500 бодова, а та извињења ми делују као оно кад удари свињу па направи поен, а онда се извињава, а у души као задовољан... сећам се и Федерера како је критиковао Новака због честих предаја, Ноле је тада био млад, гину да би некако дошао до завршница и мечева са Рођом легендом, Рођа то није тако разумео него је био баш оштар критичар, ево сада ће ваљда схватити како је тада било Новаку, није лако доћи до Новака, мора да се искидаш... /како је у спорту то сурово, све се враћа/
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                    Da ne objasnjavam znacenje reci-relativno
                    Ne moze me Role svojom izjavom ubediti da je povreda od TBa i da mu povratak na prvo mesto bilo najvaznije.
                    Dovoljno je da gledas mec, nema sta ko da te ubedjuje

sigpic

with experience.

Comment

• Sit gladnom ne veruje..
                      Da prelistamo malo temu AO 2014 da vidimo ko je verovao u Rafinu povredu..
                      Originally posted by gokara
                      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Rafa lazirao tad, sad je Roger stvarno povredjen, to je to.
                        OVAKO

Comment

• bilo je pitanje vremena kad ce neko to reci, doduse nisam ocekivala da to bude jagodica, ali eto....

sigpic

with experience.

Comment

bilo je pitanje vremena kad ce neko to reci, doduse nisam ocekivala da to bude jagodica, ali eto....
                            to je bilo jače od mene..
                            posebno kad si napisala da je logično što je predao, jer bi verovatno izgubio finale i ugrozio DC..
                            dvostruki standardi su mi bolna tačka..
                            Originally posted by gokara
                            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                              to je bilo jače od mene..
                              posebno kad si napisala da je logično što je predao, jer bi verovatno izgubio finale i ugrozio DC..
                              dvostruki standardi su mi bolna tačka..
                              ja niti sam njegov doktor niti sam u timu, sto znaci da pojma nemam kakva je povreda, to je samo moje nagadjanje i nada da povreda nije ozbiljna, tj. da ce igrati DC
                              ali ocigledno bi ti vise volela da je on bas sjebao ledja i da ne igra ni DC a ne mora ni AO

sigpic

with experience.

Comment

• Vavrinka je imao problem sa Mirkinim ponasanjem i valjda je rekao

She did same thing at Wimbledon i She can't control herself sometimes, really

Definitivno je nesto bilo jer Rodzerovog presa nije, da se pojavio bilo bi pitanja u vezi incidenta, a on ocigledno nije zelio da prica o tome.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X