Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sonja View Post
    Ziko,
    o cemu ti?
    Novak igra sutra mec protiv Tomasa, pobedom bi osigurao sebi br.1 na kraju godine, to mu je prvi problem (bolje reci cilj)
    U polufinalu (ako prodje prvi iz grupe) igra protiv Nisikorija, to mu je drugi problem

Sto si ti vec sad zapeo za moguce finale?
    ма то је већ готова ствар, ту Ноле треба да тренира оно шта му сада препоручујемо за финале и меч са Федерером, ако га Рођа овако издоминира као Мареја, биће брука и пресешће нам тај бр.1... ја бих ипак имао неку идеју, да не изађе у финале, да каже да има проблема и тако лепо сачува образ?!!! јер о некој ефикасној тактици видим овде нико нема шта да изнесе?
    sigpic

Comment

• Koja razlika u kvalitetu
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        ма то је већ готова ствар, ту Ноле треба да тренира оно шта му сада препоручујемо за финале и меч са Федерером, ако га Рођа овако издоминира као Мареја, биће брука и пресешће нам тај бр.1... ја бих ипак имао неку идеју, да не изађе у финале, да каже да има проблема и тако лепо сачува образ?!!! јер о некој ефикасној тактици видим овде нико нема шта да изнесе?
        Bas ce Novak igrati kao Marej, aha

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
          Koja razlika u kvalitetu
          Lepo sam ti ja juce rekla da je Marej ocajan, Roger je to danas lepo i dokazao
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Lepo sam ti ja juce rekla da je Marej ocajan, Roger je to danas lepo i dokazao
            Priznajem,moja greska.
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Pa jel' vidis da se vukao kao prebijen po terenu. Pogledaj ovaj snimak iz Sangaja. Uoci uljeza.
              Snimak savrseno pokazuje razliku.

Comment

• Pa nije ni 2 gema uzeo...drugi favorit turnira, istinski broj 1

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Pa jel' vidis da se vukao kao prebijen po terenu. Pogledaj ovaj snimak iz Sangaja. Uoci uljeza.

Gledam i ne vjerujem sta sam maloprije pogledao?! Koja razlika, nevidjeno nesto.

Comment

• A to je Role oborio i Nokijev rekord #peske

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Grupa smrti

konačno je i Dino progledao

Comment

A to je Role oborio i Nokijev rekord #peske
                        Moguce,tu je negde oko 55 min.

Originally posted by salinjo90 View Post
                        Pa nije Rafa Mari, pa da izgubi h2h, a i zanima me koliko bi federer jos trebao da igra da bi stigo rafu(jos jedno 10 god)
                        Pa isto koliko i ovaj da ga dostigne u titulama,o rekordima da i ne pricam. A H2H zato i postoji da bi se neki tesili. Samo na ovom turniru koji trenutno traje je 6 : 0 za Feda u titulama,a ko zna,mozda bude i 7. Steta sto nije zamisljen da se igra na sljaci.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                          Vidi se po izjavama da ni sam Berdih ne veruje u pobedu...
                          Znam da je u sustini dobar decko ali jace je od mene
                          Zasto sad` Cvetić ne pomene neki Ferrari i garazu ovo... ono...
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Dajte, ljudi, šalio sam se za H2H, a neki počeli ozbiljno. I to još maltene crnjak, šala na račun Feda.

Elem, kod Feda u pekari, đevrek i štapić na akciji (b92 komentar).
                            Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

A to je Role oborio i Nokijev rekord #peske
                              Misliš 56:05 je brže od 56:42
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                                Misliš 56:05 je brže od 56:42
                                pa trebalo bi

sigpic

with experience.

Comment

Working...