Originally posted by goku
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by notorious View PostSaznali smo sinoć koliko je tenis zdraviji pojavom ČilićaKamo sreće da je više osvajača GS koji će igrati u kontinuitetu kao on i Wawrinka, a ne neki raspali Đokovići, Federeri i ostali anonimusi, koje oni još trebaju. Čilić i kompanija za zdraviji tenis
Last edited by NI; 11-11-14, 16:36.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostCinjenica je da Fed nije dozvoljavao raznoraznim Cilicima i Vavrinkama da mu uzimaju slemove kad je bio na svom vrhuncu, Djokovic to dozvoljava.
Rafa i Mari cine eru Djokovica mnogo zanimljivijom ali zato Nole nema sad 12 slema nego samo 7 za njegove standarde malo, a to i Novak zna! Mora iduce godine da skrati kalendar ako hoce vise od 1 slema!
Comment
-
Tačno se ne zna više šta se trabunja...jedan da je ova era slaba, drugi da je ona slaba...jedni da tenis nije servis, pa onda da nije trčanje...baš teško ugoditi
eno i Federer je pokazao nemoć protiv Rafe, a Novak ima nesreću da ganja RG
šta je Federer ganjao, pticeLast edited by shminka; 11-11-14, 16:38.
Comment
-
Originally posted by NI View PostRealna mogucnost, iako ne prevelika, je da Kei bude bolji igrac od Federera za godinu dana.
sledece godine ce Kei biti bolji igrac od peak Feda? ili od Feda sa 34 godine?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostTačno se ne zna više šta se trabunja...jedan da je ova era slaba, drugi da je ona slaba...jedni da tenis nije servis, pa onda da nije trčanje...baš teško ugoditi
eno i Federer je pokazao nemoć protiv Rafe, a Novak ima nesreću da ganja RG
šta je Federer ganjao, pticePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Comment