Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al ga terorise na drugi servis, bas je Endi u zescem problenu- a o BH paraleli, sta reci, verovatno bez premca
    Najgore je sto se Endi vise nista ne pita
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Velika nepravda da Kolya, Nalbandijan nemaju GS...a Andy ima dva..još veća bi bila da Kei ne bude GS pobjednik

Comment

• U drugom kolu igraju pobednici medjusobno a porazeni medjusobno.....tako da ko koga mora dobiti ce se znati veceras.....
        Stvarno odskace....
        .
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Velika nepravda da Kolya, Nalbandijan nemaju GS...a Andy ima dva..još veća bi bila da Kei ne bude GS pobjednik

Joj suplje braco moja mila. Isto ko da je neko njima zabranio da osvoje.

Comment

• Kei je novi clan velike cetvorke
            sigpic

Comment

• Ajmo Kei da gledamo Arsenal na miru
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                Joj suplje braco moja mila. Isto ko da je neko njima zabranio da osvoje.
                Pa i jest im neko zabranio da osvoje, a taj isti nije bio tu da zabrani i Andyju da osvoji

Comment

• Na koga sam ja uplatio 1000 dinara !
                  Originally posted by Brajkula
                  Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• како воли Кеј ове дефанзивне папке... да, то је тај јапанац за кога многи овде тврде да претерујемо са хвалама...
                    sigpic

Comment

• Sjajan poen,ajmo Kei bre,u 2 ovo da se resi
                      sigpic

Comment

• Vrhunski poen, imao ga je Nisikori, mozda ovaj poen bude povratak Mareja. Kei stvarno impresivno izgleda sa osnovne, problem je taj servis.
                        sigpic

Comment

• Kei napravio neverovatnu glupost, nije onakav udarac ispratio izlaskom na mrezu
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Pa i jest im neko zabranio da osvoje, a taj isti nije bio tu da zabrani i Andyju da osvoji

I ja placem za RG 2009, sto nije pala neka zabrana ali tako ti je u zivotu i tenisu. Ne meres tako gledat.

Comment

• Izuzetan poen Endija, sta sve treba da odigra da bi dobio poen
                              Vrlo bitan gem-iskopa ga nekako Endi
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• I sta bi, koja je ovo brzina Nisikorija.. nemojte na toj informaciji zakidati?
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X