Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E, sad još Rafu da (pre)stignemo u H2H-u. Tako sam dobro raspoložen sada da mogu i to da kažem.
    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Jedva cekm finale Novak-Federer. Da vidimo ko je jaci TATA.

Comment

• I ovaj je mec pokazao iz vise aspekata da ko pomene veliku 4. da je taj u debeloj zabludi.
        Sramota bi me bila da me neko stavlja u taj pojam a da ja odigram mec kao Endi veceras.
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
          E, sad još Rafu da (pre)stignemo u H2H-u. Tako sam dobro raspoložen sada da mogu i to da kažem.

Last edited by Žika; 13-11-14, 21:32.
          sigpic

Comment

• Zna li neko sta je bilo Endiju veceras? Ovo ne lici na igraca iz prvih 500, a kamoli 10

Comment

• Turnir toliko nekako nema smisao da mogu samo da zamislim na sta ce da lici taj mec izmedju Feda i Djokovica
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
                E, sad još Rafu da (pre)stignemo u H2H-u. Tako sam dobro raspoložen sada da mogu i to da kažem.
                Pa nije Rafa Mari, pa da izgubi h2h, a i zanima me koliko bi federer jos trebao da igra da bi stigo rafu(jos jedno 10 god)

Comment

• Slabo sam gledao zbog kosarke, ali kad bih god prebacio jasno je bilo da Endi ima neki problem, vjerovatno van terena. Iako on od operacije, odnosno od ove sezone nije isti igrac kao prije, samo na momente, danas bez ikakvog servisa, zestine u udarcima, ispucavanje laganih i sporih lopti, riterna nema, kretanja takodje.

On ima uzasnu sezonu, katastrofalan ucinak protiv TOP 10 igraca i sem bljeska u jednom dijelu sezone apsolutno nista nije prikazao. A tako je obecavao pocetak sezone u Melburnu. Igrao je nevjerovatno za nekog ko se tek vratio posle operacije ledja, potom i u Indijan Velsu ili Majamiju bio sasvim solidan protiv Djokovica, onaj kontroverzni poen na mrezi ga je prilicno izbacio, ali tada niko od njega nista nije ocekivao, jer operacija ledja je nesto najgore za profesionalnog sportistu. No, dobio je tri ili cetiri mjeseca i ocekivala se eksplozija na Vimbldonu, da ce tada doci do forme, da ce je tempirati. Paradoksalno on je imao bolji Rolan Garos nego Vimbldon, ali i izjave da tek od avgusta moze da trenira punin intezitetom kao prije operacije su bile svakako ohrabrujuce. I tu je vidjeno nekih dobrih stvari, ali se brzo vratio u prosjek. I tih sest nedjelja konstantnog igranja sigurno nisu pomogle, ali nemoguce je da su ga toliko unazadile, jer je on bas na ocajnom nivou.

On je igracki gori nego prije druge polovine sezone 2008, tada mu je glava bila najveci problem, sad sem glave ima toliko problema da je to nesto nevjeorvatno. I pored svega toga on produzava saradnju sa Ameli Morezmo, koja apsolutno njega nema sta da nauci, a nije bas mentalni dzin ni sama bila, pa da mu stabilizuje glavu.

I onaj rastanak sa Lendlom krajnje cudan, nekako je sav ravan, stab koji uopste ne reaguje. Ne znam u cemu je problem, nije nemoguce da ne moze da bude onaj stari posle operacije ledja, ali zbog tih par solidnih, pa i dobrih momenata tokom sezone mislim da to nije glavni problem, vec da ga nesto van terena prosto jede.
                  sigpic

Comment

• B92: Federer osramotio Marija http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=923667

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      mislim da to nije glavni problem, vec da ga nesto van terena prosto jede.
                      неће Јулија да се уда!!! / а неће ни да закеви/
                      sigpic

Comment

Slabo sam gledao zbog kosarke, ali kad bih god prebacio jasno je bilo da Endi ima neki problem, vjerovatno van terena. Iako on od operacije, odnosno od ove sezone nije isti igrac kao prije, samo na momente, danas bez ikakvog servisa, zestine u udarcima, ispucavanje laganih i sporih lopti, riterna nema, kretanja takodje.

On ima uzasnu sezonu, katastrofalan ucinak protiv TOP 10 igraca i sem bljeska u jednom dijelu sezone apsolutno nista nije prikazao. A tako je obecavao pocetak sezone u Melburnu. Igrao je nevjerovatno za nekog ko se tek vratio posle operacije ledja, potom i u Indijan Velsu ili Majamiju bio sasvim solidan protiv Djokovica, onaj kontroverzni poen na mrezi ga je prilicno izbacio, ali tada niko od njega nista nije ocekivao, jer operacija ledja je nesto najgore za profesionalnog sportistu. No, dobio je tri ili cetiri mjeseca i ocekivala se eksplozija na Vimbldonu, da ce tada doci do forme, da ce je tempirati. Paradoksalno on je imao bolji Rolan Garos nego Vimbldon, ali i izjave da tek od avgusta moze da trenira punin intezitetom kao prije operacije su bile svakako ohrabrujuce. I tu je vidjeno nekih dobrih stvari, ali se brzo vratio u prosjek. I tih sest nedjelja konstantnog igranja sigurno nisu pomogle, ali nemoguce je da su ga toliko unazadile, jer je on bas na ocajnom nivou.

On je igracki gori nego prije druge polovine sezone 2008, tada mu je glava bila najveci problem, sad sem glave ima toliko problema da je to nesto nevjeorvatno. I pored svega toga on produzava saradnju sa Ameli Morezmo, koja apsolutno njega nema sta da nauci, a nije bas mentalni dzin ni sama bila, pa da mu stabilizuje glavu.

I onaj rastanak sa Lendlom krajnje cudan, nekako je sav ravan, stab koji uopste ne reaguje. Ne znam u cemu je problem, nije nemoguce da ne moze da bude onaj stari posle operacije ledja, ali zbog tih par solidnih, pa i dobrih momenata tokom sezone mislim da to nije glavni problem, vec da ga nesto van terena prosto jede.
                        Kim Sirs ga jede ako sam ubo ime

Comment

• Samo je borbu prikazao u Melburnu protiv Federera ako pricamo o najvaznijim mecevima sezone. Tada je vala cupao i noktima ne bi li ostao u mecu. Nakon toga svaki poraz koji je dosao na Slemovima je bio toliko bez reakcije, potpuno ravan. Jeste on psovao protiv Dimitrova na Vimlbdonu, ali je bilo jasno da on nema sta da trazi, da ne moze da pronadje nivo. Protiv Novaka u Njujorku je igrao odlicno dva seta, ali zelje kao u Melburnu sigurno nije bilo. Bas djeluje nesrecno na terenu i bez ikakve zelje da bilo sta promijeni.

5-11 protiv TOP 10 igraca, prava katastrofa.
                          sigpic

Comment

• Море манимо се ми Мареја, дај да донесемо стратегију за Новака, како да се супростави Федереру са овом игром: сервис-волеј!!!

да ли се исплати први трчати на мрежу, па нек иде живот!???
                            Last edited by Žika; 13-11-14, 21:43.
                            sigpic

Comment

5-11 protiv TOP 10 igraca, prava katastrofa.
                              Proigrace on kad postane tata. Vidi Novaka, od kada je postao tata ne zna za poraz.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                                Море манимо се ми Мареја, дај да донесемо стратегију за Новака, како да се супростави Федереру са овом игром: сервис-волеј!!!
                                Zna Novak i bez nas, mi smo tu samo da uzivamo

Comment

Working...