Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FeliLopez View Post
    ne kapiram poentu, ja bi sad trebalo da se upecam na ovo prozivanje i vredjanje? iskreno, ne pada mi na pamet zato sto vrlo dobro znam o cemu pricam...
    umesto ovih gluposti bi bilo mnogo korisnije da si npr napisao na kojoj vodi pecas, jer ako je sveta voda Tamis u pitanju lako cemo ces se uveriti da nije u pitanju 'dvopolni maskirani insajder sa skrivenim pobudama koji svojim zavijotkama degradira Novaka Djokovica'
    Zahvaljujem na oceni mojih opaski svrstavanjem u glupe. Neću ni pitati o poreklu tabloidnih vesti koje si ovde doneo, jer su demanti takvih budalaština ćorava rabota. I za pobude nisam trebao pitati jer su mi sada vrlo jasne.
    Verovatno si se zasitio prosvećivanjem masa po drugim portalima pa te neki loš vetar donese u baruštinu ovdašnju da nas mudrošću svojom pameti dozoveš. Bejah mišljenja da sam zbog starosti oguglao na provokacije i one koji ih šire. Nisam. Reagovao sam i ne kajem ni zbog jednog slova koje napisah. Toliko, a ti čini šta ti je volja.
    p.s. O mojoj pasiji ne bih ovom prigodom.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ti si nemoguca majke mi. Svako ko te pobije argumentom ti ces naci izgovor kako bi bila protiv Nadala.
      Poenta posta je bila da je Djokovic tada bio povredjen, ali ga je adrenalin izvukao, nema veze sa Nadalom
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Poenta posta je bila da je Djokovic tada bio povredjen, ali ga je adrenalin izvukao, nema veze sa Nadalom
        Evo sada i Nadala adrenalina vuce, jel tako bolje?
        OVAKO

Comment

• Steta za Nenada i Juliu

Ocajno izdanje Julie Sta se moze...
          Last edited by Zzz; 05-06-14, 12:32.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Evo sada i Nadala adrenalina vuce, jel tako bolje?
            Ma on i ako ima neku nelagodnost, to nije nista veliko niti je nesto sto ce da presudi eventualno finale, to je cinjenica.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Niki,

Malo o postocima. Mi imamo razlicite mjere. To je evidentno. I to sam znao od ranije. Novaku i Nadalu igra varira izmedju 90% i 100%. To je moja mjera. Mislim da vecina drugih dozivljavaju da se radi o bitno vecim oscilacijama.

Comment

• Steta za Zikija i Juliu, ali kako je ona igrala, meni je pravo cudo da su stigli do TB-a, ona nista nije mogla da pogodi

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Niki,

Malo o postocima. Mi imamo razlicite mjere. To je evidentno. I to sam znao od ranije. Novaku i Nadalu igra varira izmedju 90% i 100%. To je moja mjera. Mislim da vecina drugih dozivljavaju da se radi o bitno vecim oscilacijama.
                  NI,
                  Moram priznati da mi je forma Nadala ove godine prava enigma i to sam vec pomenula. Nije da on ne dostize u odredjenim trenucima i formu od 90% recimo, ali padove koje slede su frapantne, i to se nije prije dogadjalo. Kada dodju te oscilacije, njemu igra nije ni na 50% u procentima recimo. Servis je posebna prica, iako se moze pokazati kao kjlucna. Djokovic je takodje pocetkom sezone imao nevidjene padove, ali se posle Miami-ja stabilizirao, tako sto on sada konstantno drzi iznad 90%, opet u procentima. Nema vise ni traga od nekih drasticnih oscilacija. I zato treba biti favorit u tom finalu. Dali se kod Nadala radi o toj povredi ledja, dali je neka psiholoska barijera, ne znam. Fakt je da igra bolje nego celu sezonu do sada, ali postao je toliko nepredvidljiv, da nikako ne mogu reci da je na najvisoj razini.

Comment

• Nema veze, sve ti je oprosteno

Spoiler

sigpic

Comment

• Baš, ko bi joj zamjerio

Comment

• Dobro Ziki nije samo duple pravio

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Ljudi jedno je jako, tipa lupanje konstantno 200-210(mada ima onih koji i jace serviraju), a nesto sasvim drugo kad prvi prosjecno ide 174 km/h, a drugi 139, to je smijesno za Nadalov nivo, to je Fererov nivo servisa.

http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...16/1501ms.html
                          moze li se naci podatak sa us opena 2010. i 2013.?

Comment

• Da sam teniser, sa Juliom bih igrao dublove pa makar da nikada ne pobijedim.

Comment

• Ja bi sa Bushar
                              OVAKO

Comment

• Nadalov servis prosjecna brzina 1/2:

Finale USO 2013. --- 178.6/136.8
                                Finale AO 2014. ---- 162/134
                                Polufinale AO 2014. - 176/144
                                Lajovic RG 2014.----- 174/140
                                Ferer RG 2014. ------ 174/140

Kao sto vidite razlika nije tako velika.

Comment

Working...
                                X