Uspeo je Gulbis da dobije Berdiha na njegovom omiljenijem GS-u, i to kad su mu davane mizerne sanse. Ne treba tu biti siguran ni u sta, to je cinjenica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
-
Nebitno je gde vise voli da igra, i ja mislim da Berdihu najvise odgovar spori hard i sljaka jer ima dovoljno vremena da se namesti na udarce, loptica dovoljno odskace da upadne u njegovu zonu za udarac.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Pa ispali Nadal i Djokovic a i Janko igrao SF, nije taj Madid blue clay nikakva preciznija odrednica
Rece @Bojana ima vise vremena da se namesti na udarce, cak mislim da je njegov servis efektivniji na sljaci nego na travi ,ma koliko vam to cudno zvucalo.Last edited by Maxx-a; 01-06-14, 22:14.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostAko Berdihu najvise lezi sljaka onda ne znam sta ja pratimNe pamtim kad je uzeo titulu na sljaci, ima sigurno 4-5 godina.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBerdih je igrac koji rijetko uzima titule na bilo kojoj podlozi. On na sljaci uglavnom igra masterse i RG. Tu ima nekoliko igraca koje on jako tesko moze pobijediti.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostPa ispali Nadal i Djokovic a i Janko igrao SF, nije taj Madid blue clay nikakva preciznija odrednica
Rece @Bojana ima vise vremena da se namesti na udarce, cak mislim da je njegov servis efektivniji na sljaci nego na travi ,ma koliko vam to cudno zvucalo.
Plava shljaka pa je zato igrao finale jer mu odgovara BRZA podlogai odmah si bila kontroverzna sa time da mu odjednom odgovra normalna shljaka ?
SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Berdih ima 9 titula, a 2 na sljaci, sto je odlican procenat, kao sto NI rece, on retko i uzima titule.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Ma to je Berdih, on ce da ispadne kad niko ne ocekuje, tako da ne treba gledati strogo procente, treba gledati iskljucivo njegovu igru.
Na sljaci, sporom hardu, on ima vremena da se namesti na udarac i opali onaj fh, a sa jakim servisom moze da dobije zicer.
To je isto kao sto ljudi misle da Izneru vise odgovaraju brze podloge zbog njegovog servisa, a ja sam ubedjena da njemu mnogo vise odgovara sporija podloga, bas zbog tog vremena da se namesti na udarac.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment