Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Nešto mi se čini da se ova šljaka neće nikako zagrijati ove godine na RGu
    Trebala bi, makar u nedjelju, Rafa je uvijek znao prizvat sunce

Comment

• Ok onda, Nadal izgubio od Rosola zbog krova. Zelim im sve najgore u karieri na ljudi sto organizuju Wimbledona, pravi amateri.
      OVAKO

Comment

Nešto mi se čini da se ova šljaka neće nikako zagrijati ove godine na RGu
        Ako ostane ovakvo vreme morace Toni da priziva sunce, ili i Rafinju sleduje "lozenje vatre" ...
        Samo neka ostane ovako ...
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
          Realan?!

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
            Realan?!
            Pa sta, dobar je mindset 'sve zavisi od mene'

Comment

• A Anderson koliko gemova ce uzeti?
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                A Anderson koliko gemova ce uzeti?
                18 najmanje ... a ako zatreba i vise
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Berdih dobija Gulbisa sa 3:0, bez ikakvih poteskoca, ja sam u to ubedjena.
                  Taj me rezultat ne bi iznenadio ali da mogu biti ubijedjen, ne mogu.#

Originally posted by kreso34 View Post
                  A misliš li da Gulbis sebe smatra lošijim od Berdycha?
                  Gulbis misli da je favorit da osvoji turnir, a ne da pobijedi Berdiha.

Ali to je nebitno, Berdihova igra nece pasti zbog toga sto Gulbis misli nego zbog onoga sto Berdih misli ili sto se moze uvjeriti na terenu.

Dva glavni razlog zasto je Gulbis danas su:

-Federov neobjasnjivi padovi kraju 2. i 4. seta.
                  -Gulbisova snaga

Berdih ima barem jednak snage koliko Gulbis.
                  Last edited by NI; 01-06-14, 21:54.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                    AIR,
                    tu je ta izjava: http://espn.go.com/espnw/news-commen...mply-laughable

Pitali ga za njegove sestre...i on je odgovorio kao pravi brat (po mom misljenju)
                    E vidis ovako kada pogledam izgleda korektnije, oprostite mi na mojoj ne informisanosti ispao sam govedo...
                    Mada i dalje mi je antipatican a ne znam sta je razlog tome.
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      18 najmanje ... a ako zatreba i vise
                      Prosle godine je uzeo 5, mozda ove godine dogura do 7-8.
                      Nema ni promil sanse sutra Kevin, ne moze da igra razmene sa Ferera od osnovne linije.
                      OVAKO

Comment

• Sutra je zenski deo zreba zanimljiviji od muskog
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• [QUOTE=Maja;1238044]http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1237906

Ljudi, da li ste i vi culi isto sto i ja od Matsa na game, set i match?

Otprilike je izjavio da je Tsonga izgubio jer je eto francuska (i ina) publika bila umorna nakon 4 sata navijanja za Federera pa nije vise bodrila Tsongu?!

Jesmo Mats stvarno ima interesantna zapazanja na ovogodisnjem RG, sad je Gulbisov BH u ravni sa Novakovim, a on optrcava oko BH(Novak) da bi udario FH , koliko ga pratim od juniorskih dana i pamtim par situacija za takvo nesto i to uglavnom kada se menja prvobitnu odluku sa koje strane da odigra.Stice se utisak da se radilo veceras o takmicenju u popularnosti, pozitivnim sentimentima na TW a ne o takmicarskom mecu na GS.Da li se nekada zapitao kako je igracima koji uvek igaju van svoje zemlje, sa kakvom se oni motivacijom susrecu, ako je samo do nje. Iznenadjuje me prilicno ovakvo lakonsko ocenjivanje od strane Matsa jer smatram da je imao odlicnih opservacija o igri tokom ovih godina kojih radi GSM.
                          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Prosle godine je uzeo 5, mozda ove godine dogura do 7-8.
                            Nema ni promil sanse sutra Kevin, ne moze da igra razmene sa Ferera od osnovne linije.
                            Ne treba to Kevinu, nece se on mnogo prebacivati sa Davidom, resavace on to ranije ...
                            sigpic

Comment

Nego, stučnjaci...zamislite da ste Dušanov trener...kakav savjet dati svom pulenu za sutra? Kako do poena?!?

bit će to jedno od žeščih gaženja u tenisu...
                              Granica ti je u kladionicama 25.5 , u nekim 26.5 . To nam govori da je ovo poklon turnira , jel tako ?

Comment

• Ljudi moji,

Kako vi ne mozete da prepoznate kada Mats daje izjavu za publiku a kad iznosi ono sto stvarno misli.

Po zavrsetku meca Novak-Conga, Sajmon Rid i Mats su preuzeli komentarisenje. Rid: "Djokovic je danas bio zastrasujuci." Mats: "Bogami jeste."

Nisi to doslovno rekli ali smisao je taj. To je njihovo stvarno misljenje.

Comment

Working...
                                X