Poslace ga Fog tamo dje mu je mjesto po vokaciji, u cirkus.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
I kao sto pre neki dan rekoh, Novak bas sutra u trecoj rundi protiv nezgodnog protivnika ne igra na Satrijeu.... Ali ajde nema veze ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Da malo prokomentarisem za sutrasni mecevi.
Djokovic-Cilic
Ovde ocekujem naravno pobeda Djokovica, mozda ne tako ubedliva kako u prva dva kola ali svakako ne sme ni da se pomisli o porazu Noleta u ovom mecu. U sve je jaci od Marina, i ne vidim nacin kako Marin moze pobediti Novaka. 3-0 za Novak.
Robredo-Isner
Duel starog majstora sa velikim serverom iz Amerike. Moje mislenje je da Robredo mnogu tesko ce da napravi brejk sutra, jer Isnerov kick na BH-u Robreda bice uzasno tezak za vracanje, a znamo da je Robredo jedan od najlosijih jednorucnih BH riternera kada je kick u pitanju. Ostaje dilema dali ce Isner da se izglupira ili ce biti stalozen i ostace na nivo sve vreme u meca i konacno da dobije na kraju. Moj tip ide kod Isnera, mislim da ce on ovo dobiti sa 3-1.
Raonic-Simon
Po meni mec dana!!!!! Simon je uvek igrao nestvarno dobro kad mu dodje neko jace rangiran od njega, a najsveziji primer za to je Rafael Nadal u Rimu. Milos ima sve sto je potrebno za da dobije duel sutra, ali ostaje to da sprovede na terenu. Bolja forma, daleko bolji servis, jace udara sa osnovne linije, bolje rangiran je, mladji je... Ali nije toliko lako kako to izgleda, Simon kao sto sam rekao kao po receptu uvek igra najdobro kada igra sa najjace. Plus ima publiku iza sebe, domaci teniser je, zna da ostane veoma dugo u relijima i zato nije on bez sanse sutra. Ipak, moj tip ide kod Milosa, 3-1.
Tsonga-Janovic
Ako sudimo spored forme onda je Tsonga favorit u ovom duelu! Ali prema kladionicama on je izraziti favorit, a ako mene pitate to ne bi trebalo biti tako posto ni Conga ne brilira u zadnje vreme, muci se sa formom i muci da se da pronadje svoju igru. Jerzi kao sto svi znamo je snazan server, iako visak 203cm on se nestvarno kreta, ima nevjerovatan drop shot! Prema tome, mislim da spored kladionicama Jerzi je jako potcjenjen i da ce sutra pruziti dostojan otpor. Ne znam sta da mislim o konacnom pobedniku iako me nesto vuce nakaj Conge ali ostacu nedorecen sto se ovog meca tice.
Izdvoijo sam interesantnije meceve za sutra, u ostalima ocekujem pobjede Klizana, Federera, Berdiha i Gulbisa.Last edited by Stefan-kobe; 29-05-14, 23:48.OVAKO
Comment
-
meni je Raonic jedan od odvratnijih likova na celom touru ali sam nekako ubedjen da Simon nema bas nikakve sanse, cak si ga mozda i pocastio sa tim jednim setom.. previse je mekan iz polja da bi zapretio milosu, servis nema pa ce cak i raonic koji nije neki reterner da ga zeza tu, plus simon sa svojim reternom nema sta da trazi.. ako ponovi igru kakvu prikazuje u celoj sezoni, kapiram da ce raonic imati laganu setnjicu, odnosno ''pJeske'' kako se to popularno kaze
tso ce jos lakse od raonica .... stoji da je u jako losoj formi i da mu ne ide, ali jednostavno ima taj suvi kvalitet plus sto igra pred svojima, a njemu to izuzetno znaci jer zna da se popali... razvojni put janovica se odvija tacno onako kako sam i predvideo na jednom drugom forumu, posle one velike serije kad je igrao u transu i dokopao se top-a, nije pokazao apsolutno nista... jednostavno je uzasno limitiran, nestabilan, a pritom i ne poseduje neki extra kvalitet.. izgubio je u DC pred svojom publikom 2-3 od borne corica, sta vise reci za takvog cirkuzanta... ako se na servu slucajno dokopa nekog TB pa da na prevaru uzme set, drugacije tesko bas.. ako krene da pizdi brojace gemove na prste
robredo-isner mi mirise na opasan maraton, svakako ocekujem lep i atraktivan mec za gledanje
mogao bi mozda i bati da nam priredi neki spektakl protiv H&M manekena, tuko ga je vec jednom ove sezone, uzeo je Delpa na AO, u dobroj je formi dok berdih i ne blista... svi preduslovi su tu, jos 'samo' da bautista ispostuje
malo se i ja raspisah, drago mi je sto je kolega povukao pricu u ovom smeru, steta sto ih nema cesce
Comment
-
O Novakovom meču i ne razmišljam nešto previš pošto ništa osim pobjede ne dolazi u obzir, sa posebnim nestrpljenjem isčekujem meč Raonic-Simon, a biće zanimljivo i između Conge i Janovica, ova strana žrijeba je puno zanimljivija.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postjednostavno je uzasno limitiran, nestabilan, a pritom i ne poseduje neki extra kvalitet..
Znam da je imao nekih povreda, pravio pauzu ali opet je previse pao...
No pored svega toga mislim da bi sutra mogao praviti probleme Tsongi koji takođe nije u nekoj formi. (znaci tu se slazem sa Stefanom)
Sto se tice Noletovog meca, mogao bi Marin (mozda) uzeti jedan set ako odigra ludacki, ali vise od toga mislim ne moze. A kad se sjetim koliko se sa njim mucio Nole u IW-u mislim da ga ovaj put nece ni malo potcijeniti...sto znaci da ce biti Marinu jos teze
Comment
-
Fino sto si bacio par reci o mecevima Stefane.
Jedno 50x sam odgledao ono sto je Gael vratio pre nego sto je postao Supermen. Ljudi, jel ste vi videli nekad da je neko stigao onako nesto? Malo mu je falilo da udje u publiku.. neverovatno, fascinantno, premocno.. izgleda da je samo mene toliko odusevilo to?Stvarno steta sto nije na kraju uzeo taj poen
Comment
Comment