Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by jovan View PostIpak je tanak Lajovic...
gledah samo 3.set do prekida, momak napreduje u igri konstantno.....a to sto puk ocekuje od svakog domaceg perspektivnog igraca da ponovi ili nadmasi djokoviceve poduhvate....ne znam sta da kazem........sem da ce se nacekati.
odlican turnir za njega.
Comment
-
Originally posted by rukometas View PostOvo nema smisla. Ana uveliko igra meč sa Kvitovom a mi gledamo Bekera i Bedenea. I nije malo to na jednom kanalu nego taj meč prenose na oba. Sramota!!!
http://live.drakulastream.eu/static/...174359240.html
Comment
-
ne padaj u vatru, sada će Ana umesto Serene
evo je na SK1sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vala bas, uh kako bih volela da Ana pobedivaljda lepi nije na tribinama, mislim zbog motivacije Kvitove
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kako da ne padam u vatru kad na 2 kanala istovremeno prenose 115. i 93. tenisera iz Slovenije i Nemačke a top 20 Srpkinju ne. Pola prvog seta je bilo prošlo kad su se uključili, a Serenin meč je bio završen već 5 minuta uveliko. Nepoštovanje prema našoj sportistkinji.
Comment
Comment