Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dobro, normalno da je servirao za meč i da je morao ovo ranije da završi, ali ono suditi aut je cirkus neviđeni... Shminka kako se to dešava, pošto nije prvi put?
    samo mlako udarao u baš je loše servirao, šteta bila lepa prilika
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja sam ljut na sve, ludim pa da li je ovo moguce da ga tako pokradu pa poslednji poen kakvu frljoku smesta na liniju da je to neverovatno.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Comment

• Dolgopolov umire na na SKYu...kuka kako je igrao previše turnira i mečeva, kako ne može da spava i da se opusti

Comment

• Uaaa sudija

Steta, steta...tako blizu pobede
          Dobro, sad je gotovo, vidi se napredak kod Dusana, stice iskustvo, samopouzdanje u ovakvim mecevima
          Verujem da ce u buducnosti biti radosti u pobedama, kako za njega tako i za nas koji ga bodrimo
          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Šteta za Duleta, imao je svoje prilike nažalost nije iskoristio, ovo svakako jeste uspjeh, odigrao je solidan meč, ali ostaje žal za činjenicom da je mogao da prođe dalje
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• не вреди да кукамо за просутим млеком...
              sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Dolgopolov umire na na SKYu...kuka kako je igrao previše turnira i mečeva, kako ne može da spava i da se opusti
                pa vidi se da je crko još početkom trećeg, dušica u nosu
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ogromna steta
                  Onog sudiju bolje da ne komentarisem..........

Svaka cast Dusanu, niko nije ocekivao da ce ovako namuciti Dolgopolova...iznenadio me danas i zelim mu sve najbolje u nastavku sezone

Comment

• Ma najludja je stvar što to uopšte nije bio early call...desi se fkt da pomisliš da će vani kada je neko ovako jako udari...ali ovaj lik je zvao kasno...pa "out" poleti samo vani...ali se može iskontrolisati definitivno...ovaj lik je zvao kasno...znači da je imao malo vremena da promisli...smiješna odluka

Možda Dule ne bi ni završio poen

Pozitivno je da je bio agresivan u poenu u kom je spašavao meč loptu
                    Last edited by shminka; 24-03-14, 19:51.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Presmiješno, kakva greška sudije

a i dolopolov je uradio još ludju stvar...pa zatražio challenge...da Dule vidi kakva je greška bila
                      To je bio najsvrsishodniji challenge na turniru. Steta. Dusan je trebao pobijediti! Ovo ce da boli!

Comment

• Jeste ostecen Lajovic ali nagledao sam se i vecih kradja,pitanje je da li bi napao kratku loptu koju je vratio Dolgopolov koliko se bio stegao.Po ko zna koji put gubi dobijen mec,to mora da popravi i moze da bude top 50 igrac komotno.

Comment

• A Dolgopolov je još igrao poluvolej sa osnovne linije...i to je stvar koja baš dosta pomogne da vidiš da je loptica u terenu...ko zna šta je sudac vidio

Comment

• Uh majku mu, baš mi teško pade ovaj poraz, nešto mi muka u stomaku, nije trebalo da dođe do TB, mogao je to davno prije da završi i da prije kiše bude u svlačionici
                            Mislim da će Dule na šljaci da bude odličan
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Sledi Ana...
                              Samo pozitivno

Spoiler

Comment

• A sad poslastica, Ivanovic-Kvitova

Comment

Working...
                                X