Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ipak je jedinstvena Ana, ne odustaje od nje same
    R.V. za sada parira Stenu.
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ovaj set ce proci brze nego prvi

Comment

• Popustila Ana malo a i evidentno je da Petra bolje servira i manje greši. 3-0 za Kvitovu u drugom.

Comment

• Evo famoznog coachinga na WTA Ana samo 1 poen u drugom setu a evo drgui

Comment

• Ana ne bi smela da ide u tri seta sa Kvitovom... niko nema vise pobeda u tri seta nego ona, u Ceskoj je zovu P3tra

Comment

• Ana pod hitno motivacija, ajdeeee
              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Šta vam je sa tom motivacijom?
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Ana... ti li si?
                  Ti si.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zamenile su uloge- Ana ocajna, Petra mnogo bolja...

Comment

• Što je promašivala Petra u prvom sad pogađa. Baš se razmahala Ana vidno lošija nego u prvom. Biće treći set vrv, ali WTA je to

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Šta vam je sa tom motivacijom?
                        Ma to Sonja spomenula i postavila sliku Penete sa Fonjinjijemkad je igrala sa Anom, doviknula Ani da i ona nadje motivaciju
                        Ana..valjda ce naci motivaciju u 3 setu
                        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Nemoj 6:0, bice preslikana prva dva seta kao Lajovicu.. a to mi se ne svidja

Btw ne znam jel ste komentarisali vec, ali meni se bas svidja Anin outfit, bas joj dobro stoji

Comment

• Ana, izgleda da pusta ovaj set, niz vodu, jer Petra je vrhunska u drugom setu. Ocekujem u trecem setu, pravu Anu.
                            Sten i RV za sada sigurni u svojim gemovima.
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                              Ana ne bi smela da ide u tri seta sa Kvitovom... niko nema vise pobeda u tri seta nego ona, u Ceskoj je zovu P3tra
                              P3tra, Trisetra...

Comment

• шта је ово данас? добијеш први сет и онда кромпир..? зараза нека
                                sigpic

Comment

Working...
                                X