Sa strancem ne treba ni pokusavati uopste. To je bilo jasno od pocetka, nemamo mi para da platimo boljeg trenera, a polovnjaci nam nisu potrebni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Ako je arsin za klupu selektora sto je dobio Murinha u jednoj utakmici onda nek stave katanac odmah na tu nasu reprezentaciju.Sinisa nema nikakav uspeh kao trener,osim ako racunate opstanak sa Katanijom onda svaka cast.Evo nek mi neko objasni po kom rezonu Sinisa treba da bude selektor?Sta mu je najveci uspeh?Koja to stavka u CV-ju mu daje sanse da bude u izboru za selektora?Jedini u ovom izbora koji ima nekog rezona da bude u izboru za selektora jeste Jovanovic iz Apoela,ovi ostali su klasicno gasenje pozara.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostAko je arsin za klupu selektora sto je dobio Murinha u jednoj utakmici onda nek stave katanac odmah na tu nasu reprezentaciju.Sinisa nema nikakav uspeh kao trener,osim ako racunate opstanak sa Katanijom onda svaka cast.Evo nek mi neko objasni po kom rezonu Sinisa treba da bude selektor?Sta mu je najveci uspeh?Koja to stavka u CV-ju mu daje sanse da bude u izboru za selektora?Jedini u ovom izbora koji ima nekog rezona da bude u izboru za selektora jeste Jovanovic iz Apoela,ovi ostali su klasicno gasenje pozara.sigpic
Comment
-
A sta tebi tacno smeta kod Mihe? Sta mu to fali? Fiorentina je raspad, nemoj njih ni racunati u Mihinom CV-u, jer mu je najbolji igrac bio povredjen, citavu sezonu Jovetic nije igrao, tako da ono..Bologna-u i Catania-u je vodio sa velikim uspehom, s obzirom da ih je izvukao i nisu ispali iz lige. Nije vodio do sada jace timove, zato nema trofeje, a porediti njega i Curcica je u najmanju ruku presmesno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA sto je problem da se nekima ne svidja da takva licnost vodi nasu reprezentaciju? Pa ne mozemo svi imati isto misljenje.
Ali cinjenica je da je on jedino koliko toliko dobro domace resenje.sigpic
Comment
-
Pa neka mu se ne svidja, ali ne daje mu to za pravo da ga poredi sa presmesnim Curcicem i da ga blati kad god stigne, kaze jednom lepo da mu se ne svidja sto je selektor i to je to. A, ne da ubedjuje druge kojima se svidja izbor, da je to promasaj, a Srbija nije ni odigrala niti jedan mec sa njim kao selektorom. Kako mozes znati da on nece uspeti?
Ako bude uspesan, dizace ga u nebesa kao i svi mi. Takav smo narod.sigpic
Comment
-
Ima covek pravo da diskutuje o potencijalnom treneru Srbije,dok god ne vredja ostale forumase. Ja stvarno ne volim Mihu,ali ce imati moju punu podrsku (verujem da mu to mnogo znaci ). Ako napravi dobar rezultat,prvi cu reci da sam pogresio,a ako pogresi necu ga pljuvati,samo cu konstatovati da sam bio u pravu
@Nash,stvarno ne bih da objasnjavam zasto mi se ne svidja Sinisa kao licnost. A ovo ce mu biti pravi trenerski ispit. Ima igrace da nas bez problema odvede na prvenstvo. Ako ne uspe-to ce otkloniti svaku enigmu.
Comment
-
Mnogo puta se u opstoj praksi pokazalo da trenerski CV i ne mora da bude od velikog znacaja,bitno je samo da nije bas totalni idiot (kao Pijon npr ) i da se sloze neke kockice,da se uklopi dobro (da mu "legne" angazman,sto bi se reklo).I taj Jovanovic,da ga je neko pre samo dve...ma i godinu dana predlozio za selektora ,pitali bi u velikoj vecini ko je taj indijanac... Stoga nemam nist protiv toga da se proba sa Mihom ,koji jeste nedovoljno dokazan ,ali mozda moze da pokrene ekipu iz ucmalosti.Ne tvrdim da bi tako bilo,samo kazem MOGLO bi da bude,posto je oduvek bio paljevina...
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostA sta tebi tacno smeta kod Mihe? Sta mu to fali? Fiorentina je raspad, nemoj njih ni racunati u Mihinom CV-u, jer mu je najbolji igrac bio povredjen, citavu sezonu Jovetic nije igrao, tako da ono..Bologna-u i Catania-u je vodio sa velikim uspehom, s obzirom da ih je izvukao i nisu ispali iz lige. Nije vodio do sada jace timove, zato nema trofeje, a porediti njega i Curcica je u najmanju ruku presmesno.
Jos jednom,nemojte da stavljate neke reci u usta koje ja nisam rekao,niko ne poredi Curcica i Mihajlovica po znanju i iskustvu,vec je sustina mog posta bila da ako vec dovodimo trenera koji ne zasluzuje mesto nicim pokazanim i do sada uradjenim,shodno tome bolje postaviti Curcica barem ne kosta mnogo.
Mozda Miha bude bum,i veca cuda su se desavala,al jedno su zelje a drugo realnost.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostMozda Miha bude bum,i veca cuda su se desavala,al jedno su zelje a drugo realnost.
Lično, nemam ništa protiv. Da vidimo i njega, kada smo već i sve ostale...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostDruze fali mu to sto je od tri kluba sto je vodio samo u jednom bio uspesan odnosno izborio opstanak.Sa Bolonjom uopste nije bio dobar cak sta vise dobio je otkaz a Bolonja je u tom trenutku bila u zoni ispadanja,prvo to da razresimo.Njegov jedina stvar vredna pomena jeste taj period u Kataniji.Sto se tice Fiorentine oni jesu raspad al ne zato sto imaju losu ekipu nego sto imaju los izbor trenera.Fiorentina ima sigurno ekipu rame uz rame sa Lazio s tim sto se Lazio bori za LS a Fiorentina za opstanak.Covek je mlad trener koji je usao u trenerske vode pre 3-4 godine i nema dovoljno ni iskustva ni znanja da vodi reprezentaciju kao sto je nasu,on mora da uci,napreduje pa tek za nekih 4-5 godina ako napravi neki rezultat da se razmislja o selektorskom mestu.
Jos jednom,nemojte da stavljate neke reci u usta koje ja nisam rekao,niko ne poredi Curcica i Mihajlovica po znanju i iskustvu,vec je sustina mog posta bila da ako vec dovodimo trenera koji ne zasluzuje mesto nicim pokazanim i do sada uradjenim,shodno tome bolje postaviti Curcica barem ne kosta mnogo.
Mozda Miha bude bum,i veca cuda su se desavala,al jedno su zelje a drugo realnost.
i kako igra jos gore ...treba mu dati sansu kao Bilic u Hrvatskoj treba nam neki tako mladi sta si ti mislio da ce Murinjo da dode gore od ovoga do sada ne moze ne verujem
Comment
Comment