Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u fudbalu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Dobro znam koji posao radim i ne želim da ga poredim sa višim državničkim instancima, ali primećujem sličnosti u radu Vučića i mene. U zemljama poput naše svi se razumeju u politiku i fudbal. Nas dvjica izabrali smo teži put za dobrobit sutrašnjice, vršimo teške zahvate danas, odričemo se dobiti u rukama kako bismo realizovali višegodišnji projekat. Obojica verujemo da je zdrav sistem bolji od sitne trenutne dobiti. Zato trpimo kritike, ali smo jači od njih i hrabro ćemo nastaviti dalje", poručio je Mihajlović
    Kakav chep majko mila. Nema veze. Treba reci da je Tomin sin selektor jedne od mladjih kategorija, pa je Tole tako kupio podrsku ,,predsednika``. Zadnja kuca Srbija.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

    Comment


    • Originally posted by NebojsaNS View Post
      Kako je lako kupiti ove danasnje patriJote, ko sisa rezultate, daj da se peva i da se drze tri prsta.
      Па добро, он да трчи за популизомом улазио би у дупе једној другој групи назови навијача а не овима што воле да се пјева химна. Сутра кад се пласирамо на ЕУРО биће најбољи селектор сви ће се утркивати у хвалоспјевима како смо истрпили и вријеме кад није било резултата и кончно имамо неки континуитет, подмлађену репрезентацију, са уљудним манирима, да то све у и око репрезентације личи на нешто и акобогда резултат. Лако је тада бити паметан, треба гледати мало даље од носа данас кад нема резултата иако ја мислим да је и овај поприлично добар.

      Није то лак посао никоме а поготово њему бити селектор у ово вријеме када се слуша пар хулигана на овој или оној трибини или неког надри новинара који у свему наравно гледа свој интерес и проценат, па онда сви чопоротави крену у бунт и деструктиву. У таквој свеопштој деструктиви, радити нешто конструктивно је врло тешко. Слабији одустају, само они најјачи издрже то све и одраде посао до краја. Видјећемо шта ће бити. На крају ко каже да мора отићи и на ЕУРО, нека се створи култ репрезентације и кад нема резултат а лако ће бити залудити земљу фудбалом кад исти дође
      Last edited by ФК Борац Бања Лука; 16-09-13, 21:33.
      РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

      Comment


      • Djuricic, Nastasic, Markovic i Mitar u U21 selekciji za naredna tri meca. Kada bi igrali i EP za mlade, mogli bi titulu da uzmemo bez problema.
        sigpic

        Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

        "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

        Batica Wilshere je gospodin covek...

        All hail the Chan-Chan man!

        Comment


        • Priznajem dobro uradjeno u reprezentaciji...

          Pronadjena je napokon prava (stalna) formacija, već se sada zna koji igrači će biti nosioci u narednim kvalifikacijama (ima ih dobar broj) i moram da priznam (a primećujem da se malo priča o tome) da se igra moderan fudbal. Brza igra, bez bunarenja i velikog zadržavanja lopte i primetan je dobar presing na protivnika.

          Siniša je isprobao 50 igrača sigurno, krenuo je sa formacijom 3-5-2 (3-4-3), naravno uzete iz omiljene mu Serije A. Debilizam je pokazao u slučaju Matić, Ljajić, Bane na klupi u Skoplju, incident sa Kolarovim (zamena broja, zabrana izlaženja napred itd.). Guranje Šćepović Marka sa sve starterima u Zagrebu Stevanovićem i Radovanovićem, Mijailović u Škotskoj itd.

          Da je brže pronadjena formacija, Matić i Ljajić od starta da su igrali bez forsiranja nekih koji ne zaslužuju (makar u ovom trenutku) lagano bi igrali u baražu umesto Hrvata.

          Pa naravno da će sada da ostane selektor. Kenja samo da bi i Tole ostao predsednik a i svestan je da će da poveća sebi ugled u svetu sigurnim plasmanom na EURO 2016 sa talentovanom ekipom.

          Izuzetno me nervira sa ovim debilizmom u slučaju Ljajić i sada ću krenuti kao Andjus i Dule Vujošević da zamolim Aleksandra Vučića da interveniše u ovom slučaju. Miha je i rekao (kao i Dule, kao i Pera, Rajko, Marko itd.) da vidi sličnost sa Vučićem u tome da radi stvari dobre za budućnost koje ljudi ne razumeju odmah...

          Ostaje uprkos obećanju datom prošle godine da ide u slučaju neuspeha. Ajde da vidimo da li može da promeni još jednu odluku, da donese aneks ugovora o igranju za reprezentaciju o pevanju nacionalne himne?
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

          Comment


          • Originally posted by ФК Борац Бања Лука View Post
            Није то лак посао никоме а поготово њему бити селектор у ово вријеме када се слуша пар хулигана на овој или оној трибини или неког надри новинара који у свему наравно гледа свој интерес и проценат, па онда сви чопоротави крену у бунт и деструктиву. У таквој свеопштој деструктиви, радити нешто конструктивно је врло тешко. Слабији одустају, само они најјачи издрже то све и одраде посао до краја. Видјећемо шта ће бити. На крају ко каже да мора отићи и на ЕУРО, нека се створи култ репрезентације и кад нема резултат а лако ће бити залудити земљу фудбалом кад исти дође
            Tешко је то једно без другога, јер пази, када нема резултата нема ни публике, а култ репрезентације не можеш да изградиш без навијача. Срамно је да ти на меч репрезентације у главном граду који броји око 1/3 од укупног броја становника земље дође на меч цирке 15.000 људи, ту нема дакле култа репрезентације, јер репрезентација нису сам играчи, репрезентација су и навијачи које иста репрезентација представља доле на терену. Сада како говорити о култу репрезентације када се на улици уредно потписује нека петиција за оставку председника савеза, а селектор са друге стране јавно брани истог. Дакле, одмах у почетку ту је та равнотежа око култа пољуљана.

            Сада о резултатима и култу као међусобдно повезаним. Да је од почетка било резултата од доласка Михе у репрезентацију нико не би поменуо свађе са Матићем, одстаривање Љајића и слично, рекли би сви да је селектор урадио сјајн посао. Даље позитивни резултати увек значи и квалитет, а квалитет повећава гледаност, јасно као дан, тако да су резултати кренули од почетка горе наведен текст о броју гелдалаца не би ни постојао и имали би то што се зове "култ репрезентације". Сада када смо код Љајића морамо напоменути да је готово целокупна јавност била на старни Синише када је истог одстарнио уз говор да се у репрезентацији напокон мора направити неки ред, да више не гледамо или, прецизније, слушамо како играчи шамарају селектора, како играчи напуштају репрезентацију на сред СП, квалификација. Опет је још занимљивије, како се иста та јавност која је подржавала те радикалне захвате селектора се окренула против њега у моменту када су почели да се пакују негативни резултати, што опет довољно говори о нама као народу, а исту ствар је потврдио и сам селектор када је одустао од својих принципа позивањем Матића у репку јер је једноставно видео да скаче сам себи у уста својим претерано арогантним ставом, јбг није он крив што је једноставно Србин.

            Дакле, све те приче око грађења система на дуже стазе не пију воду у земљи Србији, и једноставно цела прича се у старту ломи уколико нема резултата. У осталом мишљења сам да смо толико талентована земља за спорт да у сваком спорту који је иоле озбиљније заступљен код нас можемо бити у топ10 нација на свету, па и фудбалу, сада што нисмо на тој позицији треба да одговарају неки људи, пре свега јер имамо више него талентоване играче, и што је још битније појављују се све талентованији играчи па тако у 40 најталентованијих играча Европе имамо чак 6 играча


            наша омладинска репрезентација освоји ЕП, а млада репрезентација је увек међу најјачим екипама. Општи би закључак био да је нешто труло на самом врху пирамиде. Ухватићу се примера приватног предузећа, те када исто не послује како треба, када не зарађује одговара директор и са њим уско повезана лица за такво пословање, те тезе се држао и председник савеза када је мењао Антића и опет, глечуда од исте одустао, тј. променио став за 360 степени када је поставио Синишу који ето није донео резултат. Ко је крив ? Први предсеник савеза, а за њим и слектор којег је он поставио. Селектор који губи од нижеразредне Македоније у Скопљу због своје ароганције где уместо Ивановића ставља Томовића који прави пенал, где губи у Загребу где му играју играчи који немају места у Партизану и Звезди (Радовановић, Марко Шћеповић кога су ето ти навијачи Партизана најурили скидањем траке са руке и сличним испадима, Ален Стеваовић и тсл.), па већ поменута прича са Матићем, дакле селектор је грешио и селекотр је крив за неуспех.

            На крају погледајмо пример Хрвата, људи у баражу и сменили селектора, дакле мора да се зна неки ред, а код нас реда нема, а неки се усуђују да говоре како се ту прави неки систем....ја се не слажем.

            Comment


            • Sinisa odlazi,nisi se plasirao i

              Comment


              • Originally posted by D-Wade View Post
                Djuricic, Nastasic, Markovic i Mitar u U21 selekciji za naredna tri meca. Kada bi igrali i EP za mlade, mogli bi titulu da uzmemo bez problema.
                Po mom mišljenju ovo prebacivanje igrača iz A tima u u21 tim je čista glupost.
                Je li vi mislite da Marković, Đuričić, Mitrović i Nastasić imaju motiva da igraju za U21 reprezentaciju kad su već postali A reprezentativci?
                Po mom mišljenju sve mlađe selekcije treba da budu podređene stvaranju igrača za A tim, a rezultat ako dođe - dobro je.

                Nego, oće li biti išta od ove priče sa Piksijem?
                Iako je Mihajlović napravio dosta grešaka možda bi trebao ostati selektor, čini mi se da je konačno pronašao tim, i ako ne bude opet eksperimentisao možemo bez problema na sledeće EP.
                U slučaju da opet počne da gura Šćepovića, Stevanovića i ostale anonimuse u tim dati mu nogu u dupe.
                Last edited by Max1989; 21-10-13, 02:50.

                Comment


                • Mihajlovic preuzima Lacio?! Daj Boze, koliko danas da to uradi!

                  Comment


                  • Ajde Sinisa potpisi taj ugovor sa Sampdorijom da te vise ne gledam!

                    Comment


                    • "Nisam se dogovorio sa Sampdorijom", kratko je prokomentarisao Mihajlović.

                      Mihajlović je izašao pred novinare da govori o prijateljskoj utakmici između Srbije i Rusije, ali to nije preterano zanimalo prisutne na konferenciji, koji su želeli da dobiju konačan odgovor posle nekoliko dana raznih spekulacija - ima li Srbija selektora na duže staze ili je on samo tu privremeno, pre nego što ode u Đenovu?

                      Insistiranje na tome, razljutilo je Mihajlovića..

                      "Uopšte me ne interesuje šta su objavili mediji, ja sam ovde zbog utakmice sa Rusijom i ako imate nešto da me pitate o toj utakmici – pitajte. Ako nećete, idem na ručak", prilično mirno izgovorio je Mihajlović.

                      Usledila je neprijatna pauza, a onda je selektor još jednom ponovio: "Dakle, da li vas zanimaju očekivanja pred Rusiju".

                      Predstavnici medija nastavili su da insistiraju.

                      "Nas možda i zanimaju, ali srpskoj javnosti to apsolutno nije u prvom planu. Nju interesuje da li Vi ostajete selektor ili se vraćate u Italiju".

                      Ali, selektor se nije dao.
                      "Ako vas ne interesuje utakmica sa Rusijom, ne znam ni zašto ste dolazili ovde. Niša osim Rusije neće biti tema ovog razgovora".
                      http://www.mondo.rs/a633750/Sport/Fu...-na-rucak.html
                      sigpic

                      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                      Comment


                      • A narod se ponadao

                        Comment


                        • "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere


                          Dakle, ti si portir!

                          Comment


                          • SOS: Bivši Zvezdin trener Aleksandar Janković preuzima ''Orlove''
                            Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

                            Comment


                            • http://www.zurnal.rs/2013/11/28/tomi...vic/index.html

                              http://www.zurnal.rs/2013/11/28/tumb...vic/index.html
                              Last edited by Wilshere_10; 27-11-13, 23:50.
                              Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

                              Comment


                              • Ja ne znam može li komičnije od ovog. Ajde, mogu da razumem da Deki bude na čelu FSS-a. Kapiten reprezentacije. Igrao uvek za državni tim, i sigurno može doneti potrebnu promenu u savezu, ali da Tumbaković preuzme reprezentaciju. Mislim ...
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

                                Brajkula, 2014. N.E

                                Comment

                                Working...
                                X