Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni nije jasno sta Vlajko radi, jinxuje ili jebe sam sebe u mozak?
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Vladane, legendo. Hahahhahahahahhahahahahahahhaha

Comment

• bitno je da se nama FC nasmejao zbog Vladanovih postova, inace se plasim da bi krenuo da jede i pije da ubije tugu, a svi znamo kako se hrani, peske bi otisao preko 100kg
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ipak ti je bilo sudjeno da danas budes raspoložen

Comment

• Kakve veze ima sta je uradio do sada u karijeri? Covek je pobedio svakoga na ovom turniru, nije on kriv sto je Djokovic odigrao ocajno, nije on kriv sto se nadal povredio, ajde kapiram Vladana sto troluje, ponestaje mu argumenata da brani rudara, i sve sto je rekao desilo se suprotno, ne kapiram ostale ljude, to sta je osvojio do sada u karijeri je potpunoi nebitno sto se mene tice moze dodji lik bez ijedne titule ako pobedi 7 meceva, titula je njegova, nemojte biti ograniceni.
            sloboda ili ništa

Comment

• Vladan me oraspolozava uz pomoc Oeirasa ,Cenaja i Umaga

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                Kakve veze ima sta je uradio do sada u karijeri? Covek je pobedio svakoga na ovom turniru, nije on kriv sto je Djokovic odigrao ocajno, nije on kriv sto se nadal povredio, ajde kapiram Vladana sto troluje, ponestaje mu argumenata da brani rudara, i sve sto je rekao desilo se suprotno, ne kapiram ostale ljude, to sta je osvojio do sada u karijeri je potpunoi nebitno sto se mene tice moze dodji lik bez ijedne titule ako pobedi 7 meceva, titula je njegova, nemojte biti ograniceni.
                Opet ti
                sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  bitno je da se nama FC nasmejao zbog Vladanovih postova, inace se plasim da bi krenuo da jede i pije da ubije tugu, a svi znamo kako se hrani, peske bi otisao preko 100kg
                  Nema potrebe da se brines za mene, rece da je kod tebe spor metabolizam pa valjda ce se ubrzati

Comment

• Ja se baš ne bih tako ponosio što sam izgubio od šampiona Oueirasa.
                    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Nema potrebe da se brines za mene, rece da je kod tebe spor metabolizam pa valjda ce se ubrzati
                      nisam rekla da je spor, samo nije dovoljno brz

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Dattaraj Desai ‏@dattarajdesai 56m

#Wawrinka becomes only d second player after #Federer to win a slam in last 12 years...with a single handed backhand.

Dobro je znati i ovo....
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                          Mislio sam na neke uopstene, ne moze neko kome je vrhunac Cenaj da osvoji GS, jednostavno je protivprirodno
                          I baš danas da se Rafa povredi umesto da spreči ove protivprirodne fenomene..
                          trebalo je da skrene levo kod Abukerkija..
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                            2. Koji je razlog Novakovog onolikog pada u petom setu koji je imao u rukama i kontrolisao ga vecinom stvarno ne znam, a i da ga znam ne bih mogao da ga razumem. Zato i to podrazumevam pod choking. Onaj pad koji ne mogu da razumem. Da su to bili Mahut ili Chardy, pa i ne bi bio choking.
                            Samo da je imo prvi servis u 5 setu druga bi prica bila,ogromna je to prednost prvi servirati u odlucujucem setu,pogotovo kad znas kakav se server nalazi preko puta tebe mali kiks gotovo a stalno juris rezultat.Novaj je do sad skoro uvek prvi servirao u mecevima koje je dobijo u odlucujucem setu a protiv Rafe i Wawe je izgubio jer nije prvi serviro mada je u oba meca imo prednost brejka i psiholosku prednost jer je dobijo 4 set...

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                              Ja se baš ne bih tako ponosio što sam izgubio od šampiona Oueirasa.
                              Prle, da ne ideš u live komentare, mišljenje većinskog dijela foruma je da je Nadal glumio danas od starta drugog seta, možeš li da potvrdiš tu tezu

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Prle, da ne ideš u live komentare, mišljenje većinskog dijela foruma je da je Nadal glumio danas od starta drugog seta, možeš li da potvrdiš tu tezu
                                Po Nadalovoj izjavi, on se povredio jos pre pocetka meca, ali tek kad je bio u zaostatku set i brejk, pocelo je da se primecuje i smeta

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X