Originally posted by mareliverpool
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2014 (AO)
Collapse
X
-
Originally posted by skeptik View PostPolako, nek udje prvo u finale a kasnije sve je moguce. Ova pobeda mu mnogo znaci za samopouzdanje. Mislim da je ovo njegova godina i da ce vrlo brzo biti 3. ili 4. igrac na svetu posto podjednako dobro igra i na sljaci i na betonu za razliku od Mareja ili Ferera.
A u finalu je jedino neizvesno od koga ce da izgubi, mislim da ko god mu dodje od ove dvojice. U koliko to nekim slucajem bude Endi Meri, onda moze necemu da se nada, ali mozda samo malo neizvesnijem porazu ...Last edited by Sandugp; 21-01-14, 22:12.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
evo da napisem jos nesto vezano za danasnji poraz djokovica...
mislim da je pogresno postavio mec. a kljucna greska po meni danas je OPUSTENOST. on je usao u mec bukvalno sa stavom ne mogu da izgubim. igrali smo tesno i ranije ali ja sam bolji i do sad sam uvek pobedjivao, pobedicu i danas. usrace se on kad tad, ne moze da me dobije. bolji sam. ima on kompleks od mene.
sa tim stavom je novak danas usao u mec. posle prvog seta on mislim da je 90 % mislio o potencijalnom finalu i kalkulacijama s kim ce da igra finale. cek i kad je gubio 2:1 u setovima mislim da novak nije menjao gore navedeni stav. kad je dobio cetvrti set on umesto da zagrize jos vise i jace, on se opustio jos vise. verovali ili ne tako je. On je u svojoj glavi vec posle cetvrtog seta mislio: "opet cu da se vratim kao uvek, ne moze mene vavrinka da dobije, ipak sam ja sampion" onda je usledio brejk u petom setu za novaka kad je vodio 2:1 i servirao za 3:1 i naranvno jos opustanja i nekoliko ZICERA promasenih u tom gemu koje su omogucili wawrinki ribrejk. e od tog trenutka sto mec vise traje novak je sve vise frustriran. dolazi faza kad on misli :" sta se ovo dodjavola desava, kako ga nisam slomio vec" naravno wawrinka pogadja nekoliko prvih servisa i jos frustriranja za novaka.
Sledi faza:" jbt ja ovo mozda i izgubim" I onda prekid usled kise koji je trajao 5 minuta. mozda je malo poremetio novaka, a mozda i nije. uglavnom u poslenjem gemu kad je servirao za 8:8 uslediilo je jos nekoliko neizn. gresaka i kulminacija sa promasena dva voleja koja su bili ziceri. mislim da bi to cak i jedan viktor troicki uspeo da pretvori u poen ko od sale.
uglavnom da je razmisljao na vreme a ne pred kraj meca kako je sebe doveo u tu poziciju i zasto nije bio u mecu 100% to se ne bi desilo.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostBerdih bi ovo lagano mogao da osvoji. Ali znajuci njega...naci ce nacin da to ne uradiSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Ako je g-đca Ana mislila da ću da je preskočim, grdno se prevarila. (sada bih ovde trebalo da stavim neki idiotski smajli, zbog ovog... ako je mislila...al mi nije smešno)
Ako ništa drugo, a ono zbog noćnog bdenja, posebno nerviranja, neverice i špartanja po kući...da priupitam... da li je moguće da je sav onaj jad od tenisa što su ona i Slatkica priredile zapravo zbog gospođičinog odsustva emocija u meču!!!! Kad me fras nije jutros strefio kada sam čula šta je izjavila! Šta je njen posao, šta ona drugo radi osim što se trudi da trenira i fizički bude spremna za sat do dva posla, svakog dana na manjim turnirima najviše od 7 ili svakog drugog na GS od 15 dana... pa dokle dogura, naravno i to tu i tamo godišnje... I ona se nije emotivno našla u meču.... gospode bože, kakvih se sve gluposti neću naslušati, o onim izjavama koje daje posle svakog meča kako je izvukla pouke i stekla iskustvo iz tog i tog poraza....samo ne znam šta radi sa njima... sve su za bisere godine. Ma za Zlatnu Malinu.
Smešan i jadan tenis, od obe, s tim što se ona druga gospođica nalazila emotivno u meču i delovala prilično hladnokrvno u toku igre, tako da je sve gluposti i poklanjanja koja je razbacivala okolo protivnici i koja naravno nije uspela da ih iskoristi i materalizuje, uspela da prevaziđe i da se stabilizuje, kada je prošla kriza. Naša draga Ana nije, ona to i ne zna kako se prevazilazi, osim mto-a, ali joj oni nikada nisu pomogli.
Mada zapazila sam jedan detalj, ne znam koliko je bitan, ali eto meni se učinilo da jeste i zasmetao mi je.... njen boks. Znači kada joj ide svi skaču i pljeskaju, a kada joj ne ide, a malo šta joj je išlo počevši od užasno mlakih i nesigurnih udaraca, čak i čuveni FH je zakazao, oni ko pokisli, spsustili glave, umusili se, smrkli... kao da će propas sveta.. roditelji pogotovu...
Možda onda sve ovo i ne bi trebalo da čudi.
Najgore od svega što sam jutros razmišljajući o toj njenoj užasnoj (ne)igri, setila se i svih skorašnjih propasti mojeim omiljenih klubova i sportista i pomislila... jedini Novak uspeva da nadoknadi te gubitke i štete u mojoj duši.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rafa u petak igra SF?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View Postnikola,
Obojica dajemo akcent na mentalne razloge za poraz. Interesantno je da ti dajes potpuno suprotno mentalno objasnjenje.
Ko zna ko je u pravu?
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostRafaDimitrov u petak igra SF?
da, ta polovina igra u petakhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postispravljeno
da, ta polovina igra u petakOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAko je g-đca Ana mislila da ću da je preskočim, grdno se prevarila. (sada bih ovde trebalo da stavim neki idiotski smajli, zbog ovog... ako je mislila...al mi nije smešno)
Ako ništa drugo, a ono zbog noćnog bdenja, posebno nerviranja, neverice i špartanja po kući...da priupitam... da li je moguće da je sav onaj jad od tenisa što su ona i Slatkica priredile zapravo zbog gospođičinog odsustva emocija u meču!!!! Kad me fras nije jutros strefio kada sam čula šta je izjavila! Šta je njen posao, šta ona drugo radi osim što se trudi da trenira i fizički bude spremna za sat do dva posla, svakog dana na manjim turnirima najviše od 7 ili svakog drugog na GS od 15 dana... pa dokle dogura, naravno i to tu i tamo godišnje... I ona se nije emotivno našla u meču.... gospode bože, kakvih se sve gluposti neću naslušati, o onim izjavama koje daje posle svakog meča kako je izvukla pouke i stekla iskustvo iz tog i tog poraza....samo ne znam šta radi sa njima... sve su za bisere godine. Ma za Zlatnu Malinu.
Smešan i jadan tenis, od obe, s tim što se ona druga gospođica nalazila emotivno u meču i delovala prilično hladnokrvno u toku igre, tako da je sve gluposti i poklanjanja koja je razbacivala okolo protivnici i koja naravno nije uspela da ih iskoristi i materalizuje, uspela da prevaziđe i da se stabilizuje, kada je prošla kriza. Naša draga Ana nije, ona to i ne zna kako se prevazilazi, osim mto-a, ali joj oni nikada nisu pomogli.
Mada zapazila sam jedan detalj, ne znam koliko je bitan, ali eto meni se učinilo da jeste i zasmetao mi je.... njen boks. Znači kada joj ide svi skaču i pljeskaju, a kada joj ne ide, a malo šta joj je išlo počevši od užasno mlakih i nesigurnih udaraca, čak i čuveni FH je zakazao, oni ko pokisli, spsustili glave, umusili se, smrkli... kao da će propas sveta.. roditelji pogotovu...
Možda onda sve ovo i ne bi trebalo da čudi.
Najgore od svega što sam jutros razmišljajući o toj njenoj užasnoj (ne)igri, setila se i svih skorašnjih propasti mojeim omiljenih klubova i sportista i pomislila... jedini Novak uspeva da nadoknadi te gubitke i štete u mojoj duši.
Ne volim da duzim,ali chitam samo kritike neke ovdje,nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da su to samo ljudi kao i mi koji mogu imati losh dan i nedostatak sportske srece...ali pojedini odmah zaborave sve najbolje pa paljbu ...i ne staju,patetichno skroz.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostRafa vs Andyhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment