Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nocna smeno, da li smo na foteljaskim pozicijama ?
    Ajde Boze ja te molim i namesti `vako: Pobede Na,Ane i Novaka a sam odluci izmedju Tomice i Rudara
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sutra posle Novaka na RLA Nenad/Nestor portiv AUS para Bolt/Whittington
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nemaš brige, osvaja to Dominaireva Cibuborne

Comment

• Podupiraci za kapke spremni, sve je spremno, neka igra pocne
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Prebacujte se na drugu temu

Comment

• E pa da pocnem sa odjavom sa ovog tuznog AO-a.

Jos jedan los GS smo dobili, prosli su razni Nisikori, Gaske, Del Potro, Raonic, Robredo. Uzdali smo se u mnoge a nismo dobili bukvalno nista. Zanima me jos samo jedan mec na ovom AO a to je Fed - Marej posto nemam pojma gde su nijedan ni drugi.
              Sto se tice zreba u muskom tenisu, ne znam kada ce ljudima postati jasno da je to krajnje nebitna stvar za Nadala i Djokovica.
              Djokovic danas nije izgubio zato sto je Wawa bio sjajan , nego zato sto se sramotno postavio i maltene ga nije ni zanimala pobeda. Jedini momenti kada je pokazivao zelju je onda kada je trebao da se pokaze inat, jer hvala bogu mi Srbi toga imamo na pretek.
              Imam svo pravo ( kao i svi Djokovicevi navijaci) da ga pljujem jer je ovo danas bio samar profesionalizmu. Killer instinct mu je nula i spomenuli smo svi da se tu mozemo samo diviti Nadalu i zato je on tu gde jeste i ima toliko titula.
              Meni je samo zao sto je on covek osvojio 6 GS titula kad je bilo nerealno tesko vreme, a u eri kad treba da uzima 3 GS-a po godini on podbacuje zestoko.

Sto se tice Ane zelim joj sve najgore i to samo zato sto zamlacuje ovaj narod. Boli mene uvo, smucaj se ti sa raznima, puci usne, oblaci suknjice ali nemoj mi se pojavljivati na sve strane po novinama sa izjavama kako je eto sad spremna, ne ne EVO SAD JE, NE NE ALI OVAJ GS DONOSI NOVE STVARI 100% da bi na kraju izjavila kako nije bila emotivno u mecu?! Koga bre ti zajebavas i lazes. Odavno sam odustao od nje i Jelene, jer su smece i jedna i druga ali Jelena je barem izginula za reprezentaciju par puta i to se ne moze nikada zaboraviti. Ovoga puta se tangiram samo zato sto ne mogu da izbegnem njene kretenske izjave na sve strane i drugi razlog je to sto me dusa boli sto je izbacila veliku sampionku i tako otvorila vrata ostaloj boraniji da pokupe GS koji ne zasluzuju

Svi mi imamo svoje idole - Fetela, Sumahera,Dzordana, LBJ-a itd. Ali nista to ne moze da zameni kao kada se radujes uspehu domacih sportista. Nista ne moze da mi zameni radovanja koja sam imao uz kosarkase, vaterpoliste i tenisere. bilo je dosta teskih i tuznih momenata, ali ne bih menjao ni jedan jer su mi doneli neverovatnu srecu. Zalim iskreno sve ovde koji grizu, kidaju se , staju na muku drugima dok bodre nekog spanca, svajcarca postavljaju se kao da bodre clana porodice.Pritom nekima ti teniseri nisu cak ni prvi izbor Mislim da nikada necete razumeti nasu pristrasnost i ljubav i to mi pokazujete iz dana u dan
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Koliko znaci stisnuti majstoru ruku

Dayman (a-a-ah...)
                For everyone

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                  Svi mi imamo svoje idole - Fetela, Sumahera,Dzordana, LBJ-a itd. Ali nista to ne moze da zameni kao kada se radujes uspehu domacih sportista. Nista ne moze da mi zameni radovanja koja sam imao uz kosarkase, vaterpoliste i tenisere. bilo je dosta teskih i tuznih momenata, ali ne bih menjao ni jedan jer su mi doneli neverovatnu srecu. Zalim iskreno sve ovde koji grizu, kidaju se , staju na muku drugima dok bodre nekog spanca, svajcarca postavljaju se kao da bodre clana porodice.Pritom nekima ti teniseri nisu cak ni prvi izbor Mislim da nikada necete razumeti nasu pristrasnost i ljubav i to mi pokazujete iz dana u dan
                  And here we go again
                  Dayman (a-a-ah...)
                  For everyone

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Zapravo sve zavisi od Stana jer je on agresivniji igrac on Novaka. Imace vise vinera i vise neiznudjenih gresaka to je sigurno.
                    Statistika sa AO 2013:

Statistika sa US Opena 2013 je nesto bolja sto se tice asova i duplih gresaka ali Stan je opet imao vise vinera i neiznudjenih gresaka. Znaci on se pita. Zanimljivo da kada se podvuce crta obojica su osvojila isti broj poena 165.
                    Originally posted by Duka View Post
                    tacka. kako sa tobom da se dalje nastavi diskusija,posle takvog zakljucka

Covek ti lepo napisao.. drugi put se ne pravi pametan.
                    Last edited by Vule_89; 21-01-14, 13:22.

Comment

• Originally posted by Johnny View Post

Koliko znaci stisnuti majstoru ruku

Magical touch

Ne klonite duhom, ostala su jos tri slama, ko vam garantuje da ih nece sva tri osvojiti.

Comment

And here we go again
                        Ti barem nemas taj problem, navijas na sve strane
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• ^
                          @prskaj, brate, ti znas da sam Roletovac, ali me nervira sto mislis da ako neko ne navija za Novaka on je odmah manji Srbin od vas sto navijate za njega. 100 puta sam rekao i sad cu 101 put.
                          Tenis je individualan sport, ne zanima me cije boje ko brani, ja navijam za Roleta zato sto potpuno uzivam u njegovom tenisu. Davis Cup je druga prica, pa makar igrali protiv Svajcarske, ja cu UVEK navijati za Srbiju, tj. navijacu da pobedimo Roleta i ekpiu, UVEK !.
                          Last edited by Mr. Wolf; 21-01-14, 13:29.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          For everyone

Comment

And here we go again
                            Što je potpuno opravdano. Izgovor da se radi o individualnom sportu je jedan od najglupljih izgovora koji se može izmisliti. Kad Čavić pliva trebam da navijam za nekog Amera. Pod Novakovim imenom stoji zastava Srbije, ne Tunguzije, i pri tome je teniser kakvog nećemo više imati. Zamisli Bekrić počne dominirati, osvajati mitinge, a ja se jedem što ga nije neki Amer dobio jer, jelde, to je individualni sport

Comment

• Kad igra neki klub u kojem nema Srbina, a navijas za njega, protiv nekog u kojem igra Srbin, ti bi navijao za ovaj drugi ?

How yes no
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Ne vidim cemu prica oko toga ko za koga navija?
                                Nijedan Roletov navijac nije sipao so na ranu danas u toku meca, svi su normalno komentarisali, bez ikakvih provociranja.

i izvini prskaj, ali ovo sto si rekao je neopevana glupost

Originally posted by prskaj View Post
                                Mislim da nikada necete razumeti nasu pristrasnost i ljubav i to mi pokazujete iz dana u dan
                                kako ti mozes da znas kako se ja osecam kad Role pobedi ili kad izgubi?
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X