Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da previse uzimate u obzir kako ko kome odgovara i te stvari, hajmo pricati o mogucnostima, sta je ko u stanju da uradi. Svi znamo kako Delpo moze odigrati, da li toliko nerealno izgleda da se Marej digne na ovom turniru i opet ce biti 6 puta opasniji protivnik od Ferrera, ustvari on u kakvoj god da je formi opasniji je od Ferrera

Sta reci dalje, 1.kolo se nije moglo tezi protivnik dobiti, 3.kolo Monfils koji je strasno krenuo sezonu, 4.kolo Hewitt(solidna forma) ,ja stvarno ne vidim svrhu poredjivanja zrijeba Novaka i Rafe

Neme potrebe za tim, jer Novak nema protivnika koji posjeduje 1 % sanse da ga namuci, o tome pricamo a ne pricamo kako ce neko njih sigurno dobiti ili nesto sl.
    Last edited by DinoFC; 10-01-14, 12:35.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
      Lacko vs Tipsa proslogodisnji mec http://www.youtube.com/watch?v=Auv_J0RcW0Q Bas sad ga gledam i nije los ovaj Lacko, mislim nije drvo
      Moze biti nezgodan pogotovo ako ga Djokovic pusti da puno diktira igru,vrlo je jak sa oba krila al ostatak igre mu nije nista posebno.Slican igrac kao Sepi recimo

Comment

• Lacko me bas negativno iznenadio prethodnih godine, dosta sam vise od njega ocekivao...ne smijem reci na koga me podsjecao

Comment

• Novak vs Nadal 4:6 6:3 7:5 6:7 10:8 mec trajao 6h i 45 min

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
            Mislim da previse uzimate u obzir kako ko kome odgovara i te stvari, hajmo pricati o mogucnostima, sta je ko u stanju da uradi. Svi znamo kako Delpo moze odigrati, da li toliko nerealno izgleda da se Marej digne na ovom turniru i opet ce biti 6 puta opasniji protivnik od Ferrera, ustvari on u kakvoj god da je formi opasniji je od Ferrera

Sta reci dalje, 1.kolo se nije moglo tezi protivnik dobiti, 3.kolo Monfils koji je strasno krenuo sezonu, 4.kolo Hewitt(solidna forma) ,ja stvarno ne vidim svrhu poredjivanja zrijeba Novaka i Rafe

Neme potrebe za tim, jer Novak nema protivnika koji posjeduje 1 % sanse da ga namuci, o tome pricamo a ne pricamo kako ce neko njih sigurno dobiti ili nesto sl.
            Nije Tomic toliko tezak protivnik za Rafa kako se to ovde prikaziva. Tomiceve slajsove leze Rafu, on dobro reaguje na slajs, a recimo da bi igrao Delpo sa Tomicem e tada bi bio tezak protivnik Tomic, jer je Delpo skoro 2 metra i tesko mu je da se savie u kolenima.
            OVAKO

Comment

• Brate, pricam o 1.kolu, realno ja ne znam koga je mogao tezeg dobiti, ovo jedini period godine kada on igra dobro, NI je to dobro rekao, sve zavisi od kola u kojem igraju

Comment

• Tomik jedino sto moze da uradi je da otkine Rafi najvise 4 gema po setu (mada ja mislim da nece ici dalje od 3), sve preko toga je prijatno iznenadjenje.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                  Moze biti nezgodan pogotovo ako ga Djokovic pusti da puno diktira igru,vrlo je jak sa oba krila al ostatak igre mu nije nista posebno.Slican igrac kao Sepi recimo
                  Defanziva mu je slabija, ovako i nije lose Videcemo u pon. koliko gemova moze da capi Noletu

Comment

• Sva nagađanja i kalkulacije uz razne projekcije padaju u vodu pitanjem: Ko dvojicu vodećih može dobiti u tri dobijena seta? Realno - niko. Koliko loš dan bi morali imati i koliko bi dobar morao biti protivnik da se to ostvari?
                    Činjenično odskaču za klasu od konkurenata i samo ogromna Fortunina naklonost protivniku, može ih udaljiti od finala.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      Sva nagađanja i kalkulacije uz razne projekcije padaju u vodu pitanjem: Ko dvojicu vodećih može dobiti u tri dobijena seta? Realno - niko. Koliko loš dan bi morali imati i koliko bi dobar morao biti protivnik da se to ostvari?
                      Činjenično odskaču za klasu od konkurenata i samo ogromna Fortunina naklonost protivniku, može ih udaljiti od finala.
                      Ali mozemo diskutovati, ko ce vise kapljica znoja proliti do finala

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Ali mozemo diskutovati, ko ce vise kapljica znoja proliti do finala
                        Kao i uvek, onaj sa tucetom peškira od dva metra kvadratna
                        sigpic

Comment

• Bolje da Bernard odmah postedi Rafu tezkog zreba... come on!

Comment

• Samo za Shminku

Spoiler

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pecaros
                              Delpo recimo?
                              OVAKO

Comment

• Ja ne bih nikog potcenjivala, verujem da i Nole tako razmislja.
                                Svi igraju, nikad se ne zna kome moze neki dan bas da onako potrefi
                                Idemoo Noleeeee,srecno u prvom mecu,i na celom AO
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X