Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

MNOGO !!! ;D

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg98433#msg98433 date=1255690593]

Neminovno je da se Rossi oseca malo zapostavljeno pored Lorenza.Ali sigurno je da ova dvojica 2011god nece voziti u istom timu.Rossi na Ducatiju-to je ono sto svi zelimo da vidimo.Svi osim Stonera.
      [/quote]
      I mene! ;D ;D sto ,mora Rossi da ide, sto ne bi Lorenzo seo na neki drugi motor, razvijao svoju masinu, a rossi docekao penziju u Yamahi u 2019... ;) Ne mislim da se Rossi oseca zapostavljenim vec jedini ko moze da ga spreci da osvoji nove titule je Lorenzo na yamahi koju je on razvijao i razvija... Zasto to da radi samom sebi...??? ;)

Comment

Pozdrav raja,vidim fino ste se raspisali ;),neka tako i treba,nek nas je sto vise ;)

Comment

Lorenzo je odbio ponudu Ducatija od 6,5 miliona.Sam je rekao da nije novac u pitanju vec motor.Zato je i ostao u Yamahi.Zasto da ne?!Ima dobar motor koji je nako razvijao umesto njega.Sve sto on treba da radi je da sedne i vozi.
          Zasto drugi vozaci odbijaju Ducati?Videli sta je bilo sa Melandrijem,videli koliko je trebalo vremena Haydenu da se navikne.Jel to nedostatak samopouzdanja i nesigurnost ili mi se cini? ???

Comment

Sanse da Rossi predje u Ducati su ravne nuli,godine su glavni razlog,kao i ponovno kretanje od nule sa razvojem motora.Zasto prepustiti plod svog rada onom smokljanu,pa da smokljo uziva,a i Yamaha nije luda da pusti Rossija i njegovu ekipu,a ostave Lorenza koji zna da vozi,nema sta,ali sta je sa razvojem motora ;D,pa ubjedjen sam da bi i Stoner i Pedrosa bili jednako impresivni na Yamahi,pa motor ide ko po sinama ;),Rossi sigurno moze jos 3-4 godine voziti na najvisem nivou,ako ne i vise,ipak je on DOCTOR,a kad se povuce Rossi,imat ce Yamaha solucija da ga adekvatno zamjene,a ostace i clanovi koji su radili s JB-om i koji su naucili dosta od starog lisca,tako da Yamaha 100% tjera Lorenza ;).Znam,sad ce te sigurno krenuti od toga,da Rossi nece mozda voziti poslije 2010 itd,ali sam ja ubjedejn,kao i vecina fanova Rossija,da se taj covjek nece okanuti dok ne obori barem jos rekord po broju ostvareni pobjeda ;)
            ROSSI=YAMAHA
            Mada moram priznati da bi i ja volio da vidim Rossija u Dukatiju ;D

Comment

Ferari CARE !!!
              Svaka ti je ka' salivena !!! O ovome smo ve? pisali pre neki dan, mislim da je sva ova pri?a oko Duxa samo pritisak na Yamahu da se odredi kome ?e pokloniti poverenje.
              A Rosi ?e 99% ostati u Moto Gp-ju i posle 2010-e, u to ne sumnjam

Comment

Pozdrav N_Trooper legendo

Samo da ovog ne bude za vikend

Comment

• Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg98439#msg98439 date=1255692077]
                    [quote author=gagaj link=topic=1368.msg98433#msg98433 date=1255690593]

Neminovno je da se Rossi oseca malo zapostavljeno pored Lorenza.Ali sigurno je da ova dvojica 2011god nece voziti u istom timu.Rossi na Ducatiju-to je ono sto svi zelimo da vidimo.Svi osim Stonera.
                    [/quote]
                    sto ,mora Rossi da ide, sto ne bi Lorenzo seo na neki drugi motor, razvijao svoju masinu, a rossi docekao penziju u Yamahi u 2019... ;)
                    [/quote]
                    A 2019-e dolazi mlada nada iz Srbije - kraljica motodroma Ruteevac i Berilje - da skine Doktoru glavu po kratkom postupku. ;) ;D

Comment

Comment

• [/quote]

Comment

• [/quote][/quote]Slazem se u potpunosti.

Comment

Da budemo realni....ako 2011 predje u Ducati verovatno nece osvojiti titulu.Jeste on THE Valentino Rossi ali nije bas toliko svemoguc.To onda povlaci i 2012 godinu.Znamo da nije tip koji zeli da napusti motogp bez osvojene titule u poslednjoj godini voznje.Pitanje je koliko on zeli i koliko ima volje da se dokazuje klincima posle toliko godina.
                            Rossi:"When I ride I have a clear vision of what's happening, that's always been one of my strengths. With my form, and Yamaha's form at the moment, it's difficult to be quicker than me. At best you can be as quick as me."
                            Znamo da zeli da vozi reli,znamo za formulu 1 i ferrari.Ako sledece godine nekako dobije ponudu od ferrarija.....ode!!!
                            Rekao je da postoji mogucnost da vozi jos 3,4 godine...ali...da li to stvarno misli ili se opet igra sa izjavama?Cinjenica je da ima motivaciju jos uvek bas zbog Lorenza ali ipak nema sanse da ostanu u istom timu.
                            Jos jedna stvar-Jerry Burgess:''Valentino Rossi will only continue racing in the MotoGP world championship as long as legendary engineer Jerry Burgess agrees to continue at the helm of his factory Yamaha crew.''
                            Ako 2012 godine ode u Ducati ide i Jerry.To ce biti uslov!!!!Da li ce se to desiti???Zavisi od pocetka sledece godine,njegove i Lorencove forme.

Comment

Hvala vezari i gagaj za kratak pregled desavanja sa jutrosnjeg treninga..... a ova prica oko Ducatija i Rossija je vrlo zanimljiva...jedino mi se ne bi svidelo da Rossi predje u Ducati a da Lorenzo ostane u Yamahi i vozi onu zver od motora koju mu je Rossi razvio.....to je glupo.....

Comment

• [/quote][/quote]

Jeste bre samo nesto kenja, zali se, proziva, ma daj bre decko iskuliraj se malo....a najjaca fora kao ode on covek na mesec dana na odmor....koji neprofesionalizam i bezobrazluk...kao bolest, ma dobro to al ne moze bas tako......

Comment

Working...
                                X