Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Zakljucao sam anketu, reultati ce ostati jos malo. Iznenadio me ukupan broj glasova, nadam se da ce u sledecoj biti jos vise ^a%v
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg159214#msg159214 date=1282683444]
      ne znam zasto bezobrazan je tako mi deluje najvise jer kopira rosija i meni ta njegova slavlja postaju smesna jer treba da se drzi zastave,svog zastitnog znaka a ne ovako da kopira rosija stalno!i ne slazem se da je pomerio slavlja na novi nivo jer je to rosi odavno uradio,rosi je legenda i on je stvorio ovu jamahu koju lorenco sada vozi i kakvu danas vidimo i lorenco bi trebao da mu se debelo zahvali na tome!....ali ove godine ima prava da se sepuri koliko hoce jer je stvarno fantasticno vozio ove sezone %QWT&W sto se tice spiesa on je stvarno mnogo dobar vozac i kada sedne na hondu verovatno ce praviti cuda sa tim motorom!ja gotivim pedrosu super je vozac ali ipak mislim da je stoner bolji od njega ove sezone mozda nije ali inace da...stoner se cini kao da vozi samo da bi zavrsio sezonu i ode iz dukatija kao da jedva ceka,tako se makar meni cini mozda i gresim! %QWT&W
      [/quote]

Ma naravno Rossi je Rossi, ali svako ima svoje pravo da se veseli kako hoce. h5g6k8

Za Spies-a mislim da ima veliki potencijal i kad sedne na fabricki motor bice vrlo dobar.

Sto se tice Stonera i Pedrose ja mislim da je Stoner bolji. Mislim ova sezona nije bila njagova ali ja ipak mislim da je on bolji od Pedrose,ali Rossi je najbolji h5g6k8

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg159237#msg159237 date=1282686415]
        Zakljucao sam anketu, reultati ce ostati jos malo. Iznenadio me ukupan broj glasova, nadam se da ce u sledecoj biti jos vise ^a%v
        [/quote]

Ma siguran sam da ce ih biti jos puno %QWT&W

Comment

[quote author=VIX link=topic=1368.msg159243#msg159243 date=1282687269]
          Ma naravno Rossi je Rossi, ali svako ima svoje pravo da se veseli kako hoce. h5g6k8

Za Spies-a mislim da ima veliki potencijal i kad sedne na fabricki motor bice vrlo dobar.

Sto se tice Stonera i Pedrose ja mislim da je Stoner bolji. Mislim ova sezona nije bila njagova ali ja ipak mislim da je on bolji od Pedrose,ali Rossi je najbolji h5g6k8
          [/quote]

znam ali glupo izgleda ali nema veze...spies ce biti fantastican ali nadam se da ce rosi biti taj koji ce osvojiti svoju 10-u titulu sledece godine h5g6k8
          <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
          *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
          *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
          JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

sto se tice spiesa on je stvarno mnogo dobar vozac i kada sedne na hondu verovatno ce praviti cuda sa tim motorom!

Verujem da je ovo samo lapsus.
            Spies je vidjen za Yamahu M1.
            A da ce praviti cuda tu se potpuno slazem.
            Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Sva ta čuda koja će činiti Spis a koja sada čini Lorenco su daleko od onoga što je činio i što će činiti ROSI...

Comment

[quote author=milosxm link=topic=1368.msg159447#msg159447 date=1282759304]
                Sva ta čuda koja će činiti Spis a koja sada čini Lorenco su daleko od onoga što je činio i što će činiti ROSI...
                [/quote]

Ja mislim da je vise suvisno pricati na temu Rossi ovo i Rossi ono. Ako neko ne zna sto je Rossi napravio mislim da je suvisno tome nekome objasnjavati sva njegova djela kroz istoriju. Ja bih stranice mogao da pisem o tome i opeth ne bi bilo dovoljno.

Mislim da smo vec preslisali vise puta ko je od koga uzeo ideju za slavlje, motor, stil i ostalo. Idemo dalje dakle sa tom pricom necemo da tapkamo u jestu $8#a

Dakle danas Lorenzo shiba Rossija ko malo dijete iz nama poznatih razloga, i uzece titulu, jos je zanimljivije iako superbike zaostaje u razvoju za MotoGpijem, jer ipak je MotoGp prototip masina nije daleko od njega.
                Ovo govorim iz razloga sto je Spies vec vozio 1000ke tj Superbike masinu, al sa mnogo manje elektronike, mene zanima kako ce se on snaci na tome?

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg159256#msg159256 date=1282687784]
                  sto se tice spiesa on je stvarno mnogo dobar vozac i kada sedne na hondu verovatno ce praviti cuda sa tim motorom!

Verujem da je ovo samo lapsus.
                  Spies je vidjen za Yamahu M1.
                  A da ce praviti cuda tu se potpuno slazem.
                  [/quote]
                  jeste pisala sam o pedrosi pa sam se prebacila slucajno #%d* koji sam debil izvinjavam se au ne verujem fghj48d
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg159538#msg159538 date=1282766001]
                    Nista strasno R_R_V, pa nije smak sveta.
                    Inace, imamo srece da je perlez tu, i mene je jednom tako ispravio.
                    Sta bi smo mi bez njega (%fsd%&amp;j
                    [/quote]
                    ma sramota me same sebe #%d* ja kad lupim nesto lupim za sve pare,prebacila sam se sa pedrose na spiesa i pomesala tim slucajno $%&amp;5@$A ali ok svakom se desi... %QWT&amp;W

sigpic

Comment

Upravo citam txt Casey Stonera u kojem kritikuje dolazak Karl Abrahama u MotoGP konkurenciju

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...s-MotoGP-move/

Sto vi mislite o tome?

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg159808#msg159808 date=1282829243]
                        Upravo citam txt Casey Stonera u kojem kritikuje dolazak Karl Abrahama u MotoGP konkurenciju

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...s-MotoGP-move/

Sto vi mislite o tome?
                        [/quote]
                        Evidentno je da se oseka kvaliteta nastavlja. Ako izuzmemo vanzemaljce, ostali ispadoše vrlo zamenljivi i to lošijima od sebe. Mada, možda još veći problem je mali broj timova i vozača na trkama, tako da, kada se sve sabere, trenutno je dobro to se karavan uvećava, da barem imamo i nekog ko neće osvojiti bod &quot;na kraju dana&quot;, što bi rekao Srđan. Ok, Abraham nije kapacitet, tačno, ali neka ima šansu, videćemo. Treba popuniti rupe još 2-3 godine, dok ne dođe jedna garnitura jakih vozača da drži kostur šampionata.
                        A o Stoneru - bolje ćutati. Najbolje bi bilo kada bi mogao sam na stazu (eventualno da pustimo neko dete sa triciklom) pa da bude šampion i suvereni vladar. Stonera treba gledati na stazi, stvarno zna da odveze majstorsku trku, ali van staze - obići njegove komentare. Lep i pametan momak, kada ćuti.

Comment

Samo bih nesto ispravila clana 3006, mislim na onaj deo gde kaze da je Stoner lep i pametan momak.
                          Stoner je odlican vozac, ali psihicki jako labilan, a ovo drugo, ne bih se slozila..
                          Mene samo interesuje ko je njega zaduzio da sve i svakoga kritikuje?
                          Da li on to pokazuje da je shvatio vaznost medija, pa ih koristi sve vise, makar i na nedolican nacin? (%fsd%&amp;j

Comment

Stoner ima jako zeznute &quot;tripove&quot; sve kritikuje, i sve mu smeta al u ovom slucaju se slazem s njim. Mada 3006 je JAKO dobro objasnio sto sve to znaci za ovu kategoriju tako da ja nemam sto da dodam.

Comment

U pravu je Stoner.
                              Po meni nije toliko bitan kvantitet, nego kvalitet vozaca.
                              Radje bih gledao kategoriju od 5 vozaca ako se svi bore za pobedu od prvog do poslednjeg kruga, nego 25 vozaca gde su svi u razmaku od 5 sekundi.
                              Tako da to sto ce Abraham povecati broj vozaca u MotoGP i nije mnogo znacajno. Na zalost niko nema para od privatnih ekipa tako da se mesta otvaraju za manje vise svakoga ko vuce za sobom sponzore i novac.
                              Mada moram da priznam da i nema nekih vozaca u Moto2 ili u WSBK za koje mogu da kazem da bi bili sjajni u MotoGP.
                              Opet se mozda vracam na to da li je ove sezone konkurencija medju vozacima manja zbog razlika u motorima ili zbog razlika u sposobnosti vozaca.

Comment

Imam jednu radosnu vijest za sve vas. Naime dugo planiramo ovo ali s obzirom na nedostatak vremena (doslo ljeto) do sada nismo mogli da napravimo.

Naime napravili smo dvije teme Istorijat MotoGP-a i Tehnika u GP. Ove dvije teme ce biti zakljucane ali ce se u njima naci svi KVALITETNI tekstovi na ovu temu. Do sad je dosta tekstova proslo kroz ovaj forum i trazio sam nacin da te tekstove ovjekovjecimo, da im damo trajno i pocasno mjesto u istoriji foruma i da se svi nalaze na jednom mjestu. Teme su sticky sto znaci da kad god udjete na forum one ce biti na prvom mjesto da se mogu odmah naci.

Jako bitna stvar svaki dobar, kvalitetan txt (koji cje ocjeniti clanovi i moderatorski tim) o tehnici, istoriji ili necem sasvim trecem licno cu uzeti i postaviti u taj nazovimo ga &quot;Hram MotoGP-u&quot;, samim time vas pozivam da pisete sto vise o tehici, elektronici, gumama, proslim vozacima, herojima Gp-a i sl. Nadam se da ce tekstova biti sto vise i samim time ove nase teme uciniti kvalitetnijim. ^a%v

Unaprijed zahvalan moderatoski i administrativni team ^a%v

Comment

Working...
                                X