Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=bice link=topic=1368.msg133695#msg133695 date=1274728425]
    Pozdrav ljubitelji MotoGP-a prvi put se ukljucujem u ovu raspravu nadam se da ce nam biti dobro druzenje.Inace ja navijam za Danija Pedrosu +*@WT*48*
    [/quote]Napokon da dodje neko ko navija za Pedrosu.Zelim dobrodoslicu svim novim clanovima foruma.
    FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Dany je Zakon brate bice on sampion za neku godinu a ja se nadam nekom iznenadjenju na sledecoj trci &^@4(
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

http://www.crash.net/motogp/news/160...rs_ducati.html
        Po ovome, Stonerov prelazak u hondu je gotova stvar !!!!

Comment

Ljudi, nisam inace sklon teorijama zavere ali treba biti svestan da mi obicni smrtnici saznamo neke stvari tek par meseci kasnije u odnosu na to kada se one zaista dese iza zatvorenih vrata... U prevodu: nemojte mnogo ozbiljno da shvatite ovu moju teoriju koja verovatno proizilazi iz moje bujne maste...
          Naime, iznenadjuje me sto je Lorenzo toliko brzi od Rossija... vecina ovde zna da ja jako cenim Lorenza i kao vozaca ali i njegovu mentalnu snagu, ali ne mislim da je toliko bolji od Rossija... Rossi je pokazao superiornost nad ostalima na testovima. Ok, znamo da testovi ne znace mnogo... ni Lorenzo nije bio u stanju da ucestvuje u testovima kako treba... ali ipak.
          Lorenzo je na trci bio toliko brzi od Rossija da je izgledalo kao da su njih dvojica na dva razlicita motora... Sto bi bilo moguce da je obrnuta situacija, jer je ipak Rossi u pitanju koji ima toliki kredit u Yamahi ali da Lorenzo ima bolji motor to je skoro nemoguce...
          Kazem skoro jer ne znam kako bi reagovali celnici Yamahe, da se obistini onaj trac i da im Rossi saopsti kako je odlucio da zaista predje u Dukati... Verovatno bi mu uskratili pristup najnovijim delovima i tajne razvoja te Yamahe
          Bez ikakve zelje da umanjim uspehe sjajnog Horhea Lorenza, ukoliko bi Horhe nastavio da dere Valentina i u Mudjelu sa onolikom razlikom... zaista bih poceo da verujem da cemo sledece godine gledati doktora u crvenim bojama...
          Ponavljham, ovo je samo luda ideja koja mi je pala na pamet... bez zelje da pravdam Rossija, jer njemu ne treba niko da ga pravda... +*@WT*48* &*%R*

Comment

Ja vidim Lorenza u crvenim bojama.Sve ovo je nekako mnogo jak uvod!!!!

Comment

http://www.crash.net/motogp/news/160...k_in_2011.html

A kako sezonu--2011---vide novinari???? Izgleda da ni oni ne znaju vise od nas !!!

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg134361#msg134361 date=1274898723]
                http://www.crash.net/motogp/news/160...k_in_2011.html

A kako sezonu--2011---vide novinari???? Izgleda da ni oni ne znaju vise od nas !!!
                [/quote]

Obratite paznju na rezultate glasanja do sada!

Comment

CS – Casey Stoner
                  NH – Nicky Hayden
                  VR – Valentino Rossi
                  JL – Jorge Lorenzo
                  DP – Dani Pedrosa
                  AD – Andrea Dovizioso
                  BS - Ben Spies

So here's your chance to have your say...

How will MotoGP shape up in 2011?
                  Ducati: CS/NH; Yamaha: VR/JL; Honda: DP/AD
                  Ducati: CS/NH; Yamaha: JL/BS; Honda: VR/AD
                  Ducati: NH/JL; Yamaha: VR/BS; Honda: CS/AD
                  Ducati: NH/JL; Yamaha: VR/BS; Honda: CS/DP
                  Ducati: NH/VR; Yamaha: JL/BS; Honda: CS/AD
                  Ducati: NH/VR; Yamaha: JL/BS; Honda: CS/DP

Evo glasanja o kome je Gaga pisala. Zanimljivo.

Comment

Jeste malo off topic, ali:

http://www.amazon.com/MotoGP-Source-.../dp/1844257231

Gledacu da je nabavim, pa da vidimo.

Pozdrav,

Srđan

P.S. Izvinjavam se što me nema, ali ne stižem nikako.

Comment

Uopste nije zastarelo, mislim da bi svi mi, voleli da ih imamo.
                      A to sto nisi malo cesce sa nama, razumemo, obaveze, ali bi ipak voleli da cujemo i tvoje misljenje o ovom, tako cudno zamrsenom pocetku sezone.

Comment

Ova sezona ce biti najuzbudljivija u prethodnih 3-4 godine
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[ftp=ftp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Prix_motorcycle_racing_World_Champio ns]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Prix_motorcycle_racing_World_Champio ns[/ftp]

Malo statistike
                          Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Valentino Rossi : "I arrive....I see...is possible.... I go fast, I win. "

http://blogs.bettor.com/The-DOC-for-...,-I-win-a11679

Comment

+*@WT*48* Pohvale SK za programsku šemu ovog vikenda '65slif '65slif '65slif!!!!!!

Comment

MOTOGP » Valentino Rossi’s Yamaha contract history

At last weekend's French Grand Prix, reigning seven time MotoGP champion Valentino Rossi joined his main rivals in claiming it was 'too early' to talk about 2011.

But it is hard to believe that Rossi - like Jorge Lorenzo, Casey Stoner and Dani Pedrosa - is not already working on a deal for next season... after all, Rossi signed a new contract with Yamaha for 2008, before the 2007 campaign had even started!

Most believe Rossi will remain at Yamaha next season, so when might he re-sign? Rossi's past contract history shows the very latest he has agreed a Yamaha contract extension is August...

Valentino Rossi's contract history with Yamaha:

November 2003: Having left Honda, Rossi is officially confirmed at Yamaha for 2004 and 2005.
                                August 2005: Rossi is officially confirmed at Yamaha for 2006.
                                June 2006: Rossi is officially confirmed at Yamaha for 2007 (deciding against F1).
                                February 2007: Rossi is officially confirmed at Yamaha for 2008 (before the 2007 season had even begun!)
                                July 2008: Rossi is officially confirmed at Yamaha for 2009 and 2010.

Comment

Working...
                                X