Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150273#msg150273 date=1280157269]
    Ovakoc, ajde da ne pisemo uopsteno i ja rekao, argumentacija na stolu &+I}\ $#^%RT
    Ko je to ko treba da se privikne na masinu? I sto je po tebi problematika vozenja danasnje masine? Na cem treba obratiti paznju?
    I zashto mislis da recimo da lupim Kalio nije los vozac?
    [/quote]

Ako ti odgovori na ova pitanja, bice moderator.

Comment

[quote author=lojma-46- link=topic=1368.msg150287#msg150287 date=1280162818]
      Pozdrav svima &*%R* ....
      Kao i vecina i ja navijam za Rossi-a.
      Sto se tice trke bila je veoma interesantna za mene jer je Rossi stigao do treceg mesta...ali ono sto me je najvise razocaralo je to sto kad su pustali Spansku himnu Rossi je nosio kacket, bas glupo sa njegove strane. To mu je jedina moja zamerka.
      Da li ste primetili da Rossi nije spustao nogu na kocenju sto uvek radi kada je na granici? Da li to znaci da nije dao sve od sebe?
      [/quote]

Ne skidanje kacketa nije nista strasno, mozda se malo zanio ili vec neshto. To rade i ostali vozaci. Ne branim Valentina daleko bilo samo mislim da niko nije puno o tome razmisljao. Al si potrefio poentu jeste dosta hladan prema Lorencu na zvanicnim okupljanjima.
      A odovor na tvoje pitanje je jedan i sto posto tacan. Naime motor je imao vise u sebi, ocu reci bio je podesen da moze jos brze da ide. Mogao je da vrti krugove 1.22 bez problema ali vozac nije mogao da izdrzi to. Suvise je slomljen da bi letio u onim krivinama. Kad mu je trebalo za mjesto on je uradio svoje, ali ostalo nije smio da rizikuje dodatno.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=lojma-46- link=topic=1368.msg150287#msg150287 date=1280162818]
        Pozdrav svima &*%R* ....
        Kao i vecina i ja navijam za Rossi-a.
        Sto se tice trke bila je veoma interesantna za mene jer je Rossi stigao do treceg mesta...ali ono sto me je najvise razocaralo je to sto kad su pustali Spansku himnu Rossi je nosio kacket, bas glupo sa njegove strane. To mu je jedina moja zamerka.
        Da li ste primetili da Rossi nije spustao nogu na kocenju sto uvek radi kada je na granici? Da li to znaci da nije dao sve od sebe?
        [/quote]

Pozdrav druze i dobro dosao @(*6sd$%

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg150291#msg150291 date=1280164150]

Ako ti odgovori na ova pitanja, bice moderator.
          [/quote]

Da znash da bi zasluzio
          Btw jesi slavio sinoc kad je Lorenco dobio ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(-

Comment

Ja sam primetila jos jednu zanimljivost. U nemackoj je Pedroza bio prvi, Lorenco 2., Stoner 3. Rosi 4.
            Juce, doslo je do pomeranja za po jedno mesto. Prvog iz prosle trke nije bilo, njegovo mesto je zauzeo drugi iz trke za veliku nagradu Nemacke.
            Mislim da bi se taj trend trebao nastaviti i u Brnu--da prvi prepusti mesto, ne mora bas drugom, moze i trecem, a on da zavrsi--zna se vec *%@(D!RY-

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150304#msg150304 date=1280165973]
              Ja sam primetila jos jednu zanimljivost. U nemackoj je Pedroza bio prvi, Lorenco 2., Stoner 3. Rosi 4.
              Juce, doslo je do pomeranja za po jedno mesto. Prvog iz prosle trke nije bilo, njegovo mesto je zauzeo drugi iz trke za veliku nagradu Nemacke.
              Mislim da bi se taj trend trebao nastaviti i u Brnu--da prvi prepusti mesto, ne mora bas drugom, moze i trecem, a on da zavrsi--zna se vec *%@(D!RY-
              [/quote]

Ima zanimljivost kod Valentina da je uvijek jaci poslije Brna kad mu u prvom djelu sezone lose ide. I nadoknadi sve shto je izgubio u prvom kao npr 2006 . Mozda se i ove to dogodi (%fsd%&j

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150300#msg150300 date=1280165487]
                Btw jesi slavio sinoc kad je Lorenco dobio ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(-
                [/quote]

Opste slavlje je bilo +*@WT*48*

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg150309#msg150309 date=1280166768]

Opste slavlje je bilo +*@WT*48*
                  [/quote]

Zvao me Lorencov fan klub kazu da si haos napravio na zurci

Comment

Slavlje posle himne !!!

Comment

E Golde navijas za pogresnog coveka...
                      Ti si sinoc slavio a ja sam tugovao zbog Pedrose //h*svb
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ja sam prekjuce slavio iz dva jaka razloga:
                        1- Najbolji je pobedio ( Jorge Lorenzo )
                        2- Najgori je pao ( Dani Pedrosa )

JUST PUNK

NO NATIONS
                        NO RELIGION
                        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Da li se iko seca kada je poslednji put neko u prvom delu sezone bio dominantan kao sto je sad Lorenzo ( jer je najbolji ) ?
                          JUST PUNK

NO NATIONS
                          NO RELIGION
                          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=1368.msg150399#msg150399 date=1280222286]
                            Da li se iko seca kada je poslednji put neko u prvom delu sezone bio dominantan kao sto je sad Lorenzo ( jer je najbolji ) ?
                            [/quote]

Dobro dosao na forum, ti odmah teska pitanja narodu a?

Sjecam ja Stoner 2007, Valentino Rossi 2005 recimo itd itd. Tvoja poenta nije na mjestu

Ne zasto shto je najbolji, vec zato shto su mu se kockice poklopile u prvi dio sezone da Valentino slomi nogu pa sad bjezi od svako za vise od tvije trke prednosti i ne osjeca pritisak. Glavni konkurent mu vozi polomljen ali to je motogp, to ne znaci da je najbolji. Ima on jos da vozi dok se dokaze da je najbolji. I Hayden je uzeo titulu jednu godinu kad Rossiu nije valja motor, isto tako i Stoner kad nije valjao ni motor ni gume. Sve su to chuda za jednu sezonu i nikad vise

Comment

Carlo Pernati
                              "I feel a little sorry for Honda because they demonstrated that they have a good bike, but are maybe lacking the right rider. And that is where Stoner comes in. Pedrosa is always 'almost there', but never gets it together completely, and he crashes too much. Dovizioso has the tools, but can't seem to make the most of his ability. Honda are missing a rider that can fight for the title, and this is the added quality that Stoner will bring to the team."
                              "Four riders will be a lot for Honda to handle next year, but it will be an interesting battle. Next year should be a great championship, but the last nine races of this year should be interesting as well."

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150417#msg150417 date=1280230469]
                                [quote author=Lorenzo-fan link=topic=1368.msg150397#msg150397 date=1280222128]
                                Ja sam prekjuce slavio iz dva jaka razloga:
                                1- Najbolji je pobedio ( Jorge Lorenzo )
                                2- Najgori je pao ( Dani Pedrosa )
                                [/quote]
                                [/quote]

Verovatno ne pratis motogp duze vremana, pa ovako razmisljas. Trenutno jeste Lorenco najbolji, pored toga sto je odlican vozac, imao je 2 godine da uci od nesumnjivo najboljeg--Valentina Rosija.A ove godine je i sreca bila apsolutno na njegovoj strani. Rosi odsustvovao, a drugi su kasno poceli da se polako vracaju u formu. Njegovo je bilo samo da vozi i nista vise. Nista spektoralno nije pokazao--mislim na neke zestoke borbe iz kojih bi izasao kao pobednik, osim one jedne u Herezu protiv Pedroze.
                                To da je Pedroza najgori vozac, uopste ne stoji, on je sjajan, izvanredan vozac, jedinu sto nije posao stopama Lorenca i svuda vodao psihijatra sa sobom da ga ovaj hrabri i uliva mu samopouzdanje da bi podneo pritisak. Da mu nije njegove pomoci, ko zna gde bi on bio sada, mozda na pesku, kao pedroza. Slazem se da je Lorenco resen da uspe i da radi na svojim nedostacima--otud i stalne psihiterapije, ali i to mnogo govori o njemu, zar ne ? Osim toga, Lorenco je i dalje opsednut Rosijem, jer taman kada smo pomislili da je prestao sa imitacijama Rosija, on je opet poceo---skok, poljubac kamere, sve je to vec vidjeno od Rosija, s tim sto kada to radi Rosi to je apsolutno prirodno jer samo on poseduje tu magiju, a kada to radi Lorenco, deluje pomalo otuzno, tako da je i meni pomalo zao tog mladica, iako nisam njegov navijac.

Comment

Working...
                                X