Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150419#msg150419 date=1280231474]
    [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150417#msg150417 date=1280230469]
    [quote author=Lorenzo-fan link=topic=1368.msg150397#msg150397 date=1280222128]
    Ja sam prekjuce slavio iz dva jaka razloga:
    1- Najbolji je pobedio ( Jorge Lorenzo )
    2- Najgori je pao ( Dani Pedrosa )
    [/quote]
    [/quote]

Verovatno ne pratis motogp duze vremana, pa ovako razmisljas. Trenutno jeste Lorenco najbolji, pored toga sto je odlican vozac, imao je 2 godine da uci od nesumnjivo najboljeg--Valentina Rosija.A ove godine je i sreca bila apsolutno na njegovoj strani. Rosi odsustvovao, a drugi su kasno poceli da se polako vracaju u formu. Njegovo je bilo samo da vozi i nista vise. Nista spektoralno nije pokazao--mislim na neke zestoke borbe iz kojih bi izasao kao pobednik, osim one jedne u Herezu protiv Pedroze.
    To da je Pedroza najgori vozac, uopste ne stoji, on je sjajan, izvanredan vozac, jedinu sto nije posao stopama Lorenca i svuda vodao psihijatra sa sobom da ga ovaj hrabri i uliva mu samopouzdanje da bi podneo pritisak. Da mu nije njegove pomoci, ko zna gde bi on bio sada, mozda na pesku, kao pedroza. Slazem se da je Lorenco resen da uspe i da radi na svojim nedostacima--otud i stalne psihiterapije, ali i to mnogo govori o njemu, zar ne ? Osim toga, Lorenco je i dalje opsednut Rosijem, jer taman kada smo pomislili da je prestao sa imitacijama Rosija, on je opet poceo---skok, poljubac kamere, sve je to vec vidjeno od Rosija, s tim sto kada to radi Rosi to je apsolutno prirodno jer samo on poseduje tu magiju, a kada to radi Lorenco, deluje pomalo otuzno, tako da je i meni pomalo zao tog mladica, iako nisam njegov navijac.
    [/quote]

Kao prvo, ja gledam moto gp od svoje pete godine ( sada imam 14 ), kao drugo Lorenzo ima zabijanje zastave koje je totalno originalno i imao je onaj skok u vodu koji nikom nije palo na pamet da ga izvede, kao trece svi znamo da je Lorenzo naslednik Rosija ( to smo uvideli od Lorenzove prve trke u Kataru 2008. ) i kao cetvrto pedrosa da nije lak ko pero i da nema tu Hondu kojaa je toliko brza na bravcu ne bi bio nikakav jer kao sto znas od velike cetvorke pedrosa je najgori u borbama i da nema toliku prednost na pravcu ne bi on bio ni medju prvih 5.
    JUST PUNK

NO NATIONS
    NO RELIGION
    NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Onda se izvinjavam--postujem tvoje godine, jer se u tim godinama najbolje razume psihologija licnosti.
      Sto se tice Pedroze, tacno je da je lak "kao pero", i meni je uvek fascinantno kako neko tako "sicusan" uspeva da savlada onakvu masinu.
      Lorenco cesto losije startuje, mozda si ti naveo razlog--po mom misljenju, trebalo bi da oslabi neki kg. bio bi laksi pa bi i bio brzi na startu. A i vizuelno bi bolje izgledao sa nekim kg. manje.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150425#msg150425 date=1280233813]
        Onda se izvinjavam--postujem tvoje godine, jer se u tim godinama najbolje razume psihologija licnosti.

[/quote]

hahahhahah....
        inace Lorenzo-fan jos je prerano da bi se govorilo o Rossijevom nasledniku...Rossi je G.O.A.T.

moras biti malo objektivniji

Comment

Mislim vesna da smo ovjde ostali bez argumentacije, ipak dugi niz godina koji covjek prati ovaj sport mu daje mu odredjenu prednost u odnosu na nas po pitanju poznavanja stilova voznje, masina i sl.

Lorenzo fan recu ti isto sto i djuki i sto je po meni sasvim normalno. Dok ne izvadis argumentaciju na sto &+I}\ glupo je da vodis diskusije na foru ja rekao i to mora biti tako. Kao npr ovo tvoje Lorenco je najbolji i niko nije dominirao u pocetku sezone kao on. Dao sam ti jasnu argumentaciju da jeste neko vec dominirao i to godinama unazad i da to nema veze s tim sto je najbolji. Onda su po tome Stonera 2007 trebali proglasit za vrhovnog vladara univerzuma? (%fsd%&j

Al evo mozes da potvrdis svoj stavove vrlo jednostavno, poznavalac si vec 9 godina sto dodje od 2001 prve kad je Valentino uzeo svoju prvu motogp titulu. Po cemu je Lorenco naslednik? &+I}\. Cime je on to dokazao u Kataru, i uopste u prvoj sezoni?
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg150429#msg150429 date=1280234403]
            [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg150425#msg150425 date=1280233813]

[/quote]

hahahhahah....
            inace Lorenzo-fan jos je prerano da bi se govorilo o Rossijevom nasledniku...Rossi je G.O.A.T.

moras biti malo objektivniji
            [/quote]

Mnogo rano, Mika Doohan je uzeo 5 titula pa opeth nije kalibar Rossi a on je dominirao godinama.
            Onda je dosao Valentino i dominirao 5 godina bez problema sa dvije razlicite fabrike na razlicitim masinama.
            I ni tada ga niko nije priznavao za Greatest of All Time, cak i sad kad je dvije titule uzeo poslije toga i dalje mu ne priznaju .
            A kamoli Lorenco koji ima jos mlijeka da pije dok dodje do toga.

Comment

Necu da se svadjam, uglavnom ste u pravu, ali za jednu stvar niste, Pedrosa nije bolji od Lorenza.
              JUST PUNK

NO NATIONS
              NO RELIGION
              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Videcemo da li je bolji mozda za tebe ali Lorenco je ove godine imao srecu,
                1.Rossi se povredio
                2.Pedrosa je na nekim trkama gresio u zelji za pobedom
                3.osim Pedrose ne vidim ko bi mogao da ove godine ugrozi Lorenco tj.Lorenco nema konkurenciju ove godine
                A da ima Rossi bi mu ocitao lekciju voznje.
                Toliko od mene
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Lorenzo-fan ok pustujem lorenco je fantastican vozac...ali Rosi je Rosi &+I}\ i nema ni govora o tome ko ce biti rosijev naslednik jer rosi se ove goine povredio,da nije lorenco ne bi bio ovako dominantan i ko zna mozda ne bi ni vodio sampionat mozda bi vodio rosi,razlika nije bila velika...a i rosi je tu jos makar nekoliko godina i sl god po svemu sudeci eto rosija u dukatiju i deseta titula se smesi! tako da mislim da je prerano govoriti o rosijevom nasledniku jer se takav jos nije rodio!PONAVLJAM LORENCO JE SUPER VOZAC ALI OVAKO DOMINANTAN NE BI BIO DA SE ROSI NIJE POVREDIO...u bacam rime $%&5@$A
                  <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                  *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                  *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                  JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Veliki problemi za Bena tokom trke u trenucima kada je sustizao Rosija. Vizir je počeo da se podiže, jako nezgodno i opasno. Ben se do kraja trke borio i vozio delimično jednom rukom. Veliki respekt!

http://s935.photobucket.com/albums/ad193/MOTOM88/

Comment

U nisam znala za bena mislila sam da je napravio gresku...svaka cast! &amp;8@^J
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Sto znaci da Rosi nije odlicno vozio, vec je imao srece da je ovom malom vizir zabagovao.

Comment

pa dobro ali i da nije bio 3 da je zavrsio 4 ipak je dobro vozio s&#039; obzirom na povredu a ovo je najteza staza za povredjene vozace,,,

sigpic

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg150583#msg150583 date=1280261593]
                            Sto znaci da Rosi nije odlicno vozio, vec je imao srece da je ovom malom vizir zabagovao.
                            [/quote]

Ne slazem se sa tobom po tom pitanju, ali samo zato sto nisam objektivan .

Mislim da bi doslo do bitke izmedju Dovija i Rossia i da bi samo Dovi i Ben mogli da izmjene pozicije.

Btw sreca prati hrabre, tako kazu. Valentino je jos jednom dokazao svoju i islatilo mu se.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg150565#msg150565 date=1280258345]
                              Lorenzo-fan ok pustujem lorenco je fantastican vozac...ali Rosi je Rosi &amp;+I}\ i nema ni govora o tome ko ce biti rosijev naslednik jer rosi se ove goine povredio,da nije lorenco ne bi bio ovako dominantan i ko zna mozda ne bi ni vodio sampionat mozda bi vodio rosi,razlika nije bila velika...a i rosi je tu jos makar nekoliko godina i sl god po svemu sudeci eto rosija u dukatiju i deseta titula se smesi! tako da mislim da je prerano govoriti o rosijevom nasledniku jer se takav jos nije rodio!PONAVLJAM LORENCO JE SUPER VOZAC ALI OVAKO DOMINANTAN NE BI BIO DA SE ROSI NIJE POVREDIO...u bacam rime $%&amp;5@$A
                              [/quote]

Ja sam gledao njegovog mladjeg brata Luku kako vozi. Ista tehnika, linije koje niko drugi ne hvata. Isti stil, nadam se
                              da ce odluciti da od motora napravi karijeru. Vidjecemo oci li jos jedan iz familije Rossi da stasa u sampiona.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150588#msg150588 date=1280264687]
                                [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg150565#msg150565 date=1280258345]
                                Lorenzo-fan ok pustujem lorenco je fantastican vozac...ali Rosi je Rosi &amp;+I}\ i nema ni govora o tome ko ce biti rosijev naslednik jer rosi se ove goine povredio,da nije lorenco ne bi bio ovako dominantan i ko zna mozda ne bi ni vodio sampionat mozda bi vodio rosi,razlika nije bila velika...a i rosi je tu jos makar nekoliko godina i sl god po svemu sudeci eto rosija u dukatiju i deseta titula se smesi! tako da mislim da je prerano govoriti o rosijevom nasledniku jer se takav jos nije rodio!PONAVLJAM LORENCO JE SUPER VOZAC ALI OVAKO DOMINANTAN NE BI BIO DA SE ROSI NIJE POVREDIO...u bacam rime $%&amp;5@$A
                                [/quote]

Ja sam gledao njegovog mladjeg brata Luku kako vozi. Ista tehnika, linije koje niko drugi ne hvata. Isti stil, nadam se
                                da ce odluciti da od motora napravi karijeru. Vidjecemo oci li jos jedan iz familije Rossi da stasa u sampiona.
                                [/quote]

mozda ipak imamo naslednika $%&amp;5@$A ali meni ce vale uvek biti ...vale a i imamo skoro isto ime pa mi je jos drazi ja sam valentina a dosta ljudi me zove vale $%&amp;5@$A nije zbog imena vec je vale legenda! a ako luka bude makar upola kao brat onda imamo buduceg sampiona %QWT&amp;W

sigpic

Comment

Working...
                                X