Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Pozdrav svima... Zao mi je sto dugo nisam ni citao ni pisao bilo sta u vezi sa motogp-em... &^@4( &*%R*
    Po svemu sudeci Rossi je dobio najveceg rivala do sada... Lorenzo je jos jednom ove sezona pokazao svoj talenat. Fantasticna voznje Horhea! Iako je danas demonstrirao apsolutnu nadmoc nad ostalima pa i nad velikom Doktoru, ubedjen sam da ovo nije bilo sve sto Rossi ima da kaze i pokaze... Ocekuje nas najljuca borba za titulu do sada... Ovo je nesto najpribliznije borbi dva alfa muzijaka za poziciju u krdu... +*@WT*48*
    Ovo nije samo borba za titulu, vec i borba za presto u Yamahi... Istorija Rossija ima svoju tezinu ali mislim da ce se tesko celnici Yamahe odreci mlade zveri Lorenza jer im on obecava trofejnu buducnost...
    Ipak, ja i dalje mislim da ce Rossi osvojiti i ovu titulu, jer kad povreda ramena bude postala stvar zaborava, zasijace onaj stari Doktor i forma od zimskih testova ce se vratiti...
    Osnovno pravilo ove sezone koje i Rossi i Lorenzo veoma dobro znaju jeste da ne sme da se padne! To ocigledno Stoner jos nije ukapirao... Vec sam izrazio svoje frustracije Casey-jevim padom posle Katara pa se necu ponavljati... Sto se mene tice, ove godine je Hayden prvi vozac Ducati-a! +*@WT*48*
    Sjajna borba izmedju Pedrose i Dovija se nastavlja sto me veoma raduje... takodje me raduje napredak u Melandrijevoj voznji... vraca se u formu... Za razliku od njega, mislim da je Spies-a nadvladao pritisak svih nas koji smo ocekivali da napravi buuum. On sigurno moze mnogo bolje od ovoga ali polako... korak po korak... borice se i on za podijum ove sezone...
    Zakljucak: Lepo je Lorenzo krenuo, pokazao drskost i hrabrost ali mislim da je preterao sa izjavom: "Mislio sam da ce mi biti mnogo teze da pobegnem Rossiju ali izgleda da nije mogao brze..." Izgleda da je zaboravio sa kim ima posla... &+I}\

Comment

Čestitke Lorencu, dečko je zasluženo pobedio i polako počinje da sazreva u pravog vozača šampionskog kalibra, svaka mu čast i samo napred. A za celu drugu Yamahinu ekipu, nemam reči, već treću trku oni ne mogu da nađu prava podešavanja i konstatno im opada grip kako trka odmiče. To je ozbiljan problem i moraće da ga reše što pre, inače Lorenco će napraviti još veću prednost. Frustriran sam, ovo se nije smelo dozvoliti, sad imaju Muđelo, a ako i tu izgube od Lorenca... &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 Kad me prođe malo bes, napisaću sledeće nedelje šta mislim da je uzrok ovakvog mučenja Rosija sa podešavanjima... Da se razumemo, da je do poslednjeg kruga bilo 1na1 i onda ga nadigrao Lorenco, to bi bilo čisto, OK skroz, fer do kraja. A ovako preko 5s demoliranja na stazi koja potpuno odgovara Yamahi? To jednostavno nije smelo da se dozvoli i nema nikakvih izgovora, rame je potpuna prošlost, suština je u njihovom lutanju i nesposobnošću da podese Yamahu kako valja... &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
      The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
      As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
      From that stage there is no progress.

Comment

MOTOGP » 'Patient' Lorenzo too fast for Rossi

Jorge Lorenzo broke clear of Valentino Rossi to take his second win in a row at Le Mans on Sunday.

Rossi led for the first eleven of the 28 laps, at which point Lorenzo's second attempt to overtake the reigning seven time MotoGP champion into the first chicane handed him a lead he would never lose.

Lorenzo was simply too fast for Rossi, who struggled with grip problems on corner exit and was left a distant 5.672sec behind the victorious Spaniard at the flag.

"I am so happy to win for the second race in a row, it's the first time for me in MotoGP and it makes me feel very confident in myself,” said Lorenzo, who too a very different kind of victory on the last lap of the previous Spanish GP, after Rossi had won in Qatar.

“Finally I did a good start, which I'm really happy about, then I easily got past Pedrosa,” continued Lorenzo. “Passing Valentino wasn't so easy because he was braking so deep and I had to be very patient, something that I might not have managed one year ago! Finally I overtook him but I didn't expect to be able to go away in that way, my bike and tyres just felt so good and it wasn't difficult for me to keep this pace up.

“I have had a good time in Le Mans since I joined Yamaha; one second and two victories, so I think I can say I enjoy racing here in France! It is fantastic to be leading the championship but there is a long way to go and now we go to Mugello, a track that I love but where my rivals are very strong. Thank you to my team and everyone at Yamaha for this great weekend."

Lorenzo has now extended his lead from four to nine points heading into Rossi's home Italian Grand Prix.

“I thought, coming here, that the pressure from leading the championship might worry him but this wasn't the case at all, he just kept his head down and this win is a fantastic reward for such good work,” said Lorenzo's team manager Wilco Zeelenberg.

Comment

Bravo moderatori, super-moderatori, hiper-moderatori #$&+|r &8@^J Baš kao i na B92 forumu secite sve koji imaju kritiku na vašu televiziju ili njen rad a uz to bez vulgarnih reči. Samo čisti sarkazam. Tenis do Tokija *#AI&D *#AI&D *#AI&D. Tenis,tenis,tenis.......i repriza tenisa posle ponoći.

Izvinjavam se ( bez sarkazma ) kasno sam video $JS}| ipak je samo jedan B92.

Comment

TSS cemu toliko vikanje.

Comment

Kao što rekoh izvinjavam se bio sam brži sa prstima i nije vikanje, meni su MotoGP vikendi crvena slova u kalendaru. Ako 5. i 6.juna u Mugello-u budete prenosili moto GP, direktno, poješću sve što sam napisao ( naravno odštampano u što manjem fontu ) i dobijate zvanično izvinjenje ( ako imate nešto od njega ). Bio sam jako isfrustriran juče, jer sam sve obaveze ispomerao zbog treninga, a frustracijama nije mesto na forumu. Inače moto trke pratim aktivno od Vejna Rejnija, preko Mika Duana pa do Rosija.

Comment

[quote author=TSS link=topic=1368.msg133378#msg133378 date=1274641044]
                Kao što rekoh izvinjavam se bio sam brži sa prstima i nije vikanje, meni su MotoGP vikendi crvena slova u kalendaru. Ako 5. i 6.juna u Mugello-u budete prenosili moto GP, direktno, poješću sve što sam napisao ( naravno odštampano u što manjem fontu ) i dobijate zvanično izvinjenje ( ako imate nešto od njega ). Bio sam jako isfrustriran juče, jer sam sve obaveze ispomerao zbog treninga, a frustracijama nije mesto na forumu. Inače moto trke pratim aktivno od Vejna Rejnija, preko Mika Duana pa do Rosija.
                [/quote]
                stampaj i kreni s vezbom jela. izvinjenje cekamo u mugelo nedelji

Comment

^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(-

Ko razume-shvatice!

Comment

[quote author=TSS link=topic=1368.msg133378#msg133378 date=1274641044]
                    [/quote]

Druže, ajde lagano uzmi učešća i u dešavanjima , baci neki post sa razmišljanjima, procenama, komentarom. Ima nas ovde još koji prate Moto GP od Duan ere, pa bi bilo fino da se izporazgovaramo malo i tu.
                    I ne samo ti... primetio sam još nekoliko članova foruma koji konstantno čitaju Moto Gp pdf, a neki se prijavljuju i čitaju samo to, ali ne ostavljaju postove. Nekima šaljem i PP, ali ne odgovaraju ponovo. Ajmo ljudi, dobrodošli ste svi - da čujemo svačije mišljenje i komentare @(*6sd$% h5g6k8
                    Do tada - pozdrav !!!

Comment

LORENZO PIPS ROSSI AT LE MANS

Jorge Lorenzo beat Fiat Yamaha team-mate Valentino Rossi to victory at the Monster Energy Grand Prix de France to extend his MotoGP Championship lead.

Lorenzo claimed his second win of the season in the third round at Le Mans and now lies nine points clear of Rossi atop the leaderboard.

Rossi, who began the race on pole, was second and Andrea Dovizioso (Repsol Honda) was third.

The Spaniard's success made it three out of three for Yamaha this season.

Pole-sitter Rossi led into the first corner ahead of Dani Pedrosa and Lorenzo.

Casey Stoner ran off on the second lap, leading to the Australian's second non-finish of the season.

Ben Spies (Monster Yamaha Tech3) and Loris Capirossi (Rizla Suzuki) were also forced to retire prematurely.

Up front Lorenzo took the lead ahead of Rossi on lap seven, only to relinquish it soon after.

However, he went in front again on lap 10 and held on for victory.

In an intriguing battle for the final podium place, Dovizioso passed Pedrosa on the final lap and the Spaniard was later overtaken by Nicky Hayden to finish in fifth.

Lorenzo was thrilled after capitalising on Rossi's minor blip.

"If this had happened to me three or four years ago, maybe I would have done some crazy thing," the 23-year-old said on www.autosport.com.

"I now feel much more confident, now I can be more calm and ride better. Today was good for that.

"I was patient, I understood that Valentino would brake so late, so I waited for one mistake from him.

"He doesn't do many mistakes, so I just waited, and tried to exit the corners as close to him as possible.

"When I made it, it was easier than I expected."

Rossi is surprised Lorenzo, rather than Stoner, is his closest title rival.

"Nine points is better to have as an advantage than a disadvantage, but the championship is so long," said Rossi.

"What I didn't expect is to be fighting just with Jorge. After the winter I'd expect Stoner - maybe also Dani, but especially Stoner - to be closer.

"Sometimes, on some races and some days, you don't have enough speed to try to win.

"In the past with different bikes and different tyres, it was possible to invent something during the race.

"Now if you don't have the pace, you just crash, so these 20 points are not bad."

Comment

Pozdrav svima. Čitao sam vaš forum i prvi utisak mi je da je ovo klub Rosijevih fanova. Ja lično ne spadam u tu grupu, mada poštujem (kao i svako normalan) to što je Rosi postigao i što radi. Daleko je njegov kraj, još će titula odneti doktor. Ono što mi je upalo u oči da je Lorenco dežurni bauk, naročito kada slavi pobede. Setite se kako je veliki Rosi znao da ponizi protivnike, Lorenco samo uči od najboljeg. Ima šta da nauči, sigurno. Ja ću se, verovatno, osećati kao grobar na severu Marakane, ali ja se radujem Lorencovim pobedama. Naravno, nije mi žao kada Rosi pobedi, samo mislim da je dobro da mlađi napreduju i smenjuju starije, pa makar oni bili i najbolji. Izdvojio bih još jednog vozača, ne toliko po kvalitetu koliko po stavu, ozbiljnosti i radu - Aojamu. Da je meni Simončeli uradio ono što je njemu (lakat) ja bih mu opalio šamarčinu, a on mu je pružio ruku (inače smatram da su Simončeli i Bjađi ista g.....). Šteta je to što, najverovatnije, neće ostati u klasi duže od dve godine, ali dobro, možda umesto njega uleti Tomizava, po opet bude Japanaca na startu. Bilo kako bilo, Rosi ostaje Rosi, pobeđivao ili gubio, može sutra da se povuče ipak će ostati najveći. Možda preterujem, ali žao mi je što je Daiđiro Kato rano otišao, čini mi se da bi bio jedini ozbiljan konkurent Rosiju. Svi ostali traju po godinu - dve.
                        Da, još nešto: što neko ne kaže Kanepi da se vrati u superbajk? Obruka se kao niko njegov... #%d*

Comment

Pozdrav 3006. Dobrodošao !!!
                          Primetio sam da gledaš Moto GP forum, čak sam ti poslao jednu Privatnu poruku da se uključiš... Odlično, samo napred. Ne smeta nama što si ti fan bilo kojeg vozača, to je tvoje pravo i naravno da si dobrodošao ovde. Istina je da Rosi ima najviše fanova i kod nas i u svetu i igrom slučaja, ovde je većina Rosijevih navijača. Što ne znači da treba da se osećaš kao grobar na severu...ni najmanje !!! Samo se ti uključi i cepaj druže, ako bilo šta ne valja, slobodno se obrati meni ili Adminima porukom, ali verujem, tj. nema razloga za svađom i raspravom, samo konstruktivna razmena mišljenja. Još jednom - dobrodošao +*@WT*48*

Comment

Dobrodosao 3006. Radujemo se svakom novom ljubitelju moto gp-a, i zbog toga nema potrebe da se osecas nepozeljno zbog cinjenice da nisi fan Valentina Rosija.
                            Iako smo ovde svi Rosijevci, ne znaci da ne uvazavamo i one koji su postovaoci nekog drugog vozaca.
                            A Lorencu svi odajemo priznanje na talentu, hrabrosti, posvecenosti, pa stoga slobodno iskazi svoje misljenje.
                            Srdacan pozdrav sa zeljom da se ovde prijatno osecas !!! %QWT&W

Comment

Welcome 3006 '65slif
                              Verujem da ćes se ovde prijatno osećati,bez obzira na to ko je čiji fan!

Comment

Pozdrav!

,,...inače smatram da su Simončeli i Bjađi ista g....."

Apsolutno se slažem :fc-[. Videćemo u par sledećih trka razvoj situacije. Drago mi je što Hejden dobro vozi. O Hondi sa kombinezonom ( Pedrosa ) nemam baš nikakvo mišljenje. Talenat i kukavičluk u istom pakovanju.

Comment

Working...
                                X