Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Hvala Mr. N_Trooteru na ovako detaljnim objasnjenjima, mada ja i dalje ne kapiram neke stvari vezane za funkcionisanje mtora. Sada necu da davim, ali jednom cu postaviti konkretna pitanja sta mi nije jasno, i nadam se da cu dobiti odgovor.Ja MOTOGP pratim od 2001g.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114266#msg114266 date=1265636830]
      Hvala Mr. N_Trooteru na ovako detaljnim objasnjenjima, mada ja i dalje ne kapiram neke stvari vezane za funkcionisanje mtora. Sada necu da davim, ali jednom cu postaviti konkretna pitanja sta mi nije jasno, i nadam se da cu dobiti odgovor.Ja MOTOGP pratim od 2001g.
      [/quote]

Comment

Del Boy ;D

Comment

N-Trooper,kao sto rekosmo ti si ziva enciklopedija!!!!!Nadam se da ce se posle ovog tvog posta stvari smiriti i da ce neki ljudi shvatiti poentu cele price ;)Moja tolerancija ima granicu i vise mi je muka da pokusavam da objasnim neke stvari ogranicenim ljudima kao i da im konstantno dajem odgovore na ista pitanja.
          Pozz

Comment

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114271#msg114271 date=1265646897]
              N-Trooper,kao sto rekosmo ti si ziva enciklopedija!!!!!Nadam se da ce se posle ovog tvog posta stvari smiriti i da ce neki ljudi shvatiti poentu cele price ;)Moja tolerancija ima granicu i vise mi je muka da pokusavam da objasnim neke stvari ogranicenim ljudima kao i da im konstantno dajem odgovore na ista pitanja.
              Pozz
              [/quote]

Comment

Ma znam da nisi DEL boy-izvini, ali pocela sam da brljam posle svega. Nisam ni mislila ovih dana da dosadjujem glupavim pitanjima.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg114273#msg114273 date=1265648716]
                  [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114271#msg114271 date=1265646897]
                  Pozz
                  [/quote][/quote]
                  Veruj mi da ne vredi!!!Sve je veoma jasno ali samo za one koji to zele da shvate.Uostalom,zene su bile na tapetu. ;)
                  pozz

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg114269#msg114269 date=1265641443]
                    Del Boy ;D
                    [/quote][quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114274#msg114274 date=1265649315]
                    Ma znam da nisi DEL boy-izvini, ali pocela sam da brljam posle svega. Nisam ni mislila ovih dana da dosadjujem glupavim pitanjima.
                    [/quote]
                    Slede?e godine, u ovo vreme, bi?emo milioneri ! ;D ;D

Comment

Hello hello drugari i drage drugarice... Dugo nisam bio na forumu pa da prvo cestitam moderatoru ferari-u...
                      Vidim da smo dobili i nove clanove i to Stonerove, sto je za pohvalu... ;) Dobrodosli...
                      N_Trooper nadam se da te nisu mnogo sekirali, jer vidim da si morao da pises jos jedan roman o istoriji motogp-a, jer su retki imali srecu da prate motogp toliko dugo a na sve to da im i cale prenese svoje znanje.... Sto se mene tice, za mene je N_Trooper Dalaj Lama kada je u pitanju motogp iako i sam dosta dugo pratim ovaj sport... To naravno ne znaci da ne mogu da imam drugacije misljenje od njega ali zato moram da vodim racuna sta izjavljujem jer ce me, ne samo on, vec i Sale, Ferari, Lawliet, devojke, Srdjan i ostali odmah ispaviti...
                      Potpuno sam van moto sveta zadnja dva tri meseca, i dobrano se ostrim za predstojecu sezonu...
                      Nisam stigao mnogo da citam u nazad... vidim da je bilo raznih razmirica, sto je potpuno razumljivo s obzirom da je pauza u toku...
                      Samo kratko, kada pocinju testovi i kako je Rossi prosao u Ferariju?

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg114364#msg114364 date=1265710642]
                        Hello hello drugari i drage drugarice... Dugo nisam bio na forumu pa da prvo cestitam moderatoru ferari-u...
                        Vidim da smo dobili i nove clanove i to Stonerove, sto je za pohvalu... ;) Dobrodosli...
                        N_Trooper nadam se da te nisu mnogo sekirali, jer vidim da si morao da pises jos jedan roman o istoriji motogp-a, jer su retki imali srecu da prate motogp toliko dugo a na sve to da im i cale prenese svoje znanje.... Sto se mene tice, za mene je N_Trooper Dalaj Lama kada je u pitanju motogp iako i sam dosta dugo pratim ovaj sport... To naravno ne znaci da ne mogu da imam drugacije misljenje od njega ali zato moram da vodim racuna sta izjavljujem jer ce me, ne samo on, vec i Sale, Ferari, Lawliet, devojke, Srdjan i ostali odmah ispaviti...
                        Potpuno sam van moto sveta zadnja dva tri meseca, i dobrano se ostrim za predstojecu sezonu...
                        Nisam stigao mnogo da citam u nazad... vidim da je bilo raznih razmirica, sto je potpuno razumljivo s obzirom da je pauza u toku...
                        Samo kratko, kada pocinju testovi i kako je Rossi prosao u Ferariju?
                        [/quote]

Vezara...pozz :-*
                        Test u Sepangu je bio.Rossi najbolji.Stoner drugi,pa Lorenzo,Pedrosa i Spies.Da ne pisem rezultate.....
                        Rossi u Ferariju...ukratko-odlicno mada i dalje,koliko mi se cini,nisu objavljena vremena.Koliko se secam da sam procitala bio je relativno blizu Alonsa.Bitno je da su svi zadovoljni.
                        Da,bilo je mnogo razmirica ali ne onakvih kakve bi trebalo da budu.Otislo je u suprotnom smeru.
                        Ali,tu je N-Trooper koji sve resi jednim postom.Respect. ;)

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114365#msg114365 date=1265711441]

Vezara...pozz :-*
                          Test u Sepangu je bio.Rossi najbolji.Stoner drugi,pa Lorenzo,Pedrosa i Spies.Da ne pisem rezultate.....
                          Rossi u Ferariju...ukratko-odlicno mada i dalje,koliko mi se cini,nisu objavljena vremena.Koliko se secam da sam procitala bio je relativno blizu Alonsa.Bitno je da su svi zadovoljni.
                          Da,bilo je mnogo razmirica ali ne onakvih kakve bi trebalo da budu.Otislo je u suprotnom smeru.
                          Ali,tu je N-Trooper koji sve resi jednim postom.Respect. ;)

[/quote]
                          hvala na update-ovima, obradovala si me... ;)
                          Sto se tice razmirica... Oh well... ne desava se mnogo toga, pa mora nekako covek, uh ne tu rec... osoba da se razonodi... ;D

Comment

Postoji mnogo bolje objasnjenje vezano za tu njegovu vrstu razonode,ali................... ;)

Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X