I to se moze kontrolisati. Mi smo sve podredili prvom mecu sa Litvanijom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tony brat najmiliji ima da pocepa Spaniju.
Nadam se barem...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Svakako francuzi i spanci najveci favoriti za zlato, posle ovih meceva smo svi zakljucili koliko su samo kalkulisali i igrali opusteno u prethodnom delu turnira. Juce su pokazali klasu i onaj pravi kvalitet. Al ja bi jos tu dodao Hrvatsku koja igra fenomenalno, mozda mislite da sam lud, al verujte uzece oni neku od medalja sigurno. Hrvati su cist primer kako repka treba da tempira forumu, kako turnir odmice oni igraju sve bolje i bolje. A i relano oni ce preskociti Ukrajnu vrlo lagano danas, i posle tamo u polufinale idu na litvaniju ili italiju, ne bih zaista mogao nista da prognoziram sto se toga tice, al svakako ih tad ocekuje pravi ispit. Sto se tice Srbije, danas ocekujem dosta los dan i za nas i bracu slovence, iscrpeljini smo i mi i oni, demralisani, al bilo bi dobro da dobijemo. Ipak je ono sto nam je bio glavni cilj na prvenstvu danas dolazi, a to je odlazak na SP. Ako izgubimo ne bih bilo dobro, ne bih se preterano oslanjao na onaj poslednji mec za 7 mesto, taj mec bi bio jos tezi za nas ako se izgubi danas.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Slovenci su delovali mnogo tužniji i nesrećniji posle poraza, bili na ivici suza. Ispada da su lakše prebrodili poraz i da imaju više motiva. 30 poena za 1/4... odbrana NULA!
Alooo bre!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo je ocaj, ma kakvi bre psiholoski pad, debili.Nema sta mi da trazimo u ovom mecu. Spas nam je Ukrajna, mada i tu cisto sumnjam da imamo neke sanse, nama je uvek razlog pa kao protivnika sere, sta onda treba da kazemo za ukrajnu i njihove trojke. Bojim se da mi svetsko necemo videti, al aj bodricemo momke do kraja pa sta bude.
Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ne znam za vas ljudi, ali meni više priča, mladost, neiskustvo pada u vodu. Neću da se vraćam na onu generaciju koju je predvodio Duda, a mislim na onu iz vremena bivše Jugoslavije, ali ...Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ma dobro je ovo sve, bar znamo gde se nasa rezrezentacija nalazi trenutno, jedna zaista stvarna slika.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ja se ne secam gore igre nase reprezentacije na vecim turnirima. Ne postoji ideja u napadu, nema odbrane, krecu se kao neke mrcine. Pa bre mi sa foruma da odemo tamo u Sloveniju bolje bi odigrali. Za Dudu ne zelim nista da komentarisem, mislim da je stvar vrlo jasna, al nije to onaj covek od ranije.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment