Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Pogledao sam samo trecu cetvrtinu od vaseg meca, i video da ste nenormalno borbeni, odusevio sam se. Duda je car, stvorio je nenormalan timski duh. Reci mi, kakve si bile Litvance??
    @Jablane, ne zanima me koliko smo vodili i koliko smo gresili, bitno nam je oduzeta cista pobjeda. Kad te neko pokrade, nije nista bitno, jednostavno previse boli takav poraz.
    Nista ih nije htelo. Trojke su pucali nikako. Od 3 cetvrtine su krenuli da ubacuju ali ne puno. Centri su opasni. Kad izguraju Krstica iz reketa sve sam ti rekao. Strasni su im centri. Samo da se nadas da ce vasa ekipa ponoviti onu utakmicu pre dve godine protiv Litvanije i da Litvanci nece gadjati trojke i mislim da mozete do pobede. Imate jakog centra i odlicnog pleja. Smatram da mozete da se nosite sa njima .
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

Nema veze dali lopta bi usla il ne bi usla, obrac ili mrezicu se ne smeju dirati. Inace lopta ne bi usla, uocljivo je to.
      I kakve zalbe kakve bakrce hahahaha gde ste videli da se neka utakmica od jedno EP il SP da se preigra? Nema to sanse, jedino moze da kaznu sudije, ali meni to apsolutno nista ne znaci, mi svakako cemo imati poraz od ovu utakmicu, sudije sad moze da krse glavu.
      To ti pricam. Sudijska greska jeste, ali nije detalj zbog kojeg vredi remetiti sve to. Znam jednom kad je utakmica Besiktasa i Gottingena igrana ponovo zato sto je sat kasnio debelo bio. Za ovako nesto ne pamtim da se radilo tako.
      Last edited by colke995; 05-09-13, 00:08.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Cisto sumnjam da bilo ko sem Makedonaca prica o tome, a ostatak svijeta vjerovatno ni ne zna niti ga zanima da se odrzava Eurobasket u Sloveniji.

Sat, 33 minuta, 53 sekunde

Na sta ciljas ? O ovome se pricalo nakon toga jedno sto puta. I sam Sarenac je rekao da su nam progledali kroz prste. Mogli smo da puknemo tu samo tako. Ali nismo.
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
          Nista ih nije htelo. Trojke su pucali nikako. Od 3 cetvrtine su krenuli da ubacuju ali ne puno. Centri su opasni. Kad izguraju Krstica iz reketa sve sam ti rekao. Strasni su im centri. Samo da se nadas da ce vasa ekipa ponoviti onu utakmicu pre dve godine protiv Litvanije i da Litvanci nece gadjati trojke i mislim da mozete do pobede. Imate jakog centra i odlicnog pleja. Smatram da mozete da se nosite sa njima .
          Ja kao Makedonac se nadam na pobjedu protiv Litvaniju, al kad pogledam realno mislim da sum nam sanse mnogo male. Treba da imaju veoma los suterski dan, a Bo da ode na 30+, da imame visoke procente za trojku i da svedemo izgubljene lopte na minimum. Ipak su Litvanci veoma jaki na centarskih pozicija, a mi osim Antica nemamo neki koji im se moze sprotistavit.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
            Na sta ciljas ? O ovome se pricalo nakon toga jedno sto puta. I sam Sarenac je rekao da su nam progledali kroz prste. Mogli smo da puknemo tu samo tako. Ali nismo.
            Ako lopta nije bila na obrucu to se na kraju bas i ne sudi lako, stavise.
            sigpic

Comment

• To je 2002 godina, ovo je 2013, 3242343242 puta su promenjeni pravila od tada.
              OVAKO

Comment

• Auuuu srecan sam ko malo dete Jeste da sam optimista, ali da prilicno lako savladamo favorita grupe to nisam ocekivao.

Vidi se da neki momci imaju tremu poput Kalinica, Bogdana, pa cak i Raska...ali verujem da ce sva trojica biti mnogo bolji. Ne bi me cudilo da Bogdan u nekoj od narednih tekmi metne 25 poena npr.

Kapiten i Nedovic su objasnili par stvari. Idemo sutra po novu pobedu

Comment

• http://www.mkd.mk/sport/kosharka/evr...obedata-protiv
                  Izvoli Vladane, da vidis dali samo Makedonce govore za sudiska kradja il ceo Balkan osim Crne Gore.
                  OVAKO

Comment

• Mislim da je "kradja" neadekvatna rec ovde. '''Greska'' sa druge strane jeste. Mislim ako ovo nazivate kradjom, kako onda okarakterisati ono sa duela Srbija - Turska?
                    sigpic

Comment

http://www.mkd.mk/sport/kosharka/evr...obedata-protiv
                      Izvoli Vladane, da vidis dali samo Makedonce govore za sudiska kradja il ceo Balkan osim Crne Gore.
                      Govore novinari, njima je potrebno tako nesto. Pravila su jasna.
                      Nisam znao da je doslo do rasprave kod zapisnickog stola, ali ako je tu odluka donesena onda je sasvim jasno. Na miru su pogledali usporeni snimak i videli sta se desilo, pa valjda sudije znaju pravila bolje nego novinaru sa sportala i indexa.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Crna Zmija View Post
                        Govore novinari, njima je potrebno tako nesto. Pravila su jasna.
                        Nisam znao da je doslo do rasprave kod zapisnickog stola, ali ako je tu odluka donesena onda je sasvim jasno. Na miru su pogledali usporeni snimak i videli sta se desilo, pa valjda sudije znaju pravila bolje nego novinaru sa sportala i indexa.
                        Da je bilo dozvoljeno da gledaju usporeni snimak sada bi Makedonija imala skor 1-0, a ne 0-1. U to je problem, u Evropu nemaju sudije pravo da gledaju usporeni snimak. Jedan sudija je dosudio poene za Makedoniju, drugi je bio izvan dvorana, treci je dosudio loptu za Crnu Goru. Sve je bilo raspashano, nije se znao ko pije a ko placa.

@colke Ovo jest kradja, sudiska kradja, samo mec izmedju Srbiju i Tursku je bio sa daleko veliki znacaj, jer je to bio 1/2 finala SP. Ali svejedno, ovo ce valjda biti kljucna utakmica za prolaz dalje u ovu grupu, jer ako ide sve po planu Srbija i Litvanija ce da bude na prve dve mesta, a Crnu Goru na trece, osim ako ne kiksaju neplanirano protiv Bosne il Letonije.
                        OVAKO

Comment

Da je bilo dozvoljeno da gledaju usporeni snimak sada bi Makedonija imala skor 1-0, a ne 0-1. U to je problem, u Evropu nemaju sudije pravo da gledaju usporeni snimak. Jedan sudija je dosudio poene za Makedoniju, drugi je bio izvan dvorana, treci je dosudio loptu za Crnu Goru. Sve je bilo raspashano, nije se znao ko pije a ko placa.
                          .
                          Pa evo vidis ti usporeni snimak ako oni nisu mogli, a valjda znas i pravila.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Crna Zmija View Post
                            Pa evo vidis ti usporeni snimak ako oni nisu mogli, a valjda znas i pravila.
                            Jer ti licim na neko ko je vlijatelan do te mere pa da izdejstvujem da promene odluku? Dzaba ja sto vidim snimak, odluka ostaje i to se ne moze smeniti. A ako me pitas dali znam pravila, da znam pravila i to je bio cist kos za Makedoniju, ako mi ne vjerujes slobodno udji u pravilnik kosarke i uvjerices se.
                            OVAKO

Comment

• Navijam za Gruzijce

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                                Navijam za Gruzijce
                                Koliko znam, kaze se Gruzini.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X