Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pjanidjani radi odlican posao sa Italijom s obzirom sa kojim sastavom igraju

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
      Veseli omasio jedno bacanje za izjednacenje
      E jbg. Ali zato 23 poena, po 7 skokova u napadu i odbrani, 2 asistencije i 4 ukradene lopte

EDIT: Bogdan stavio tacku na utakmicu.

Comment

• Rasko kada je najbitnije a pre toga i bitnu trojku dao Andjusic .. Zavrsili smo posao ovde, jos malo prisebnosti i druga pobeda ce biti upisana

Comment

• Rasko iskusno resava

Comment

• Koje su dno ovi Poljaci
            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
              Koje su dno ovi Poljaci
              ??? Pobjedili, zasto dnu?
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                ??? Pobjedili, zasto dnu?
                MA pogresio sam, mislio sam na Poljake.
                sloboda ili ništa

Comment

• Dudo majstore-bravo za navijacebravo za igrace,Srbijaaaa
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Koliko utakmica na jednu loptu,Hrvati,Letonci,Cesi...

Comment

• Dobra stvar kod ove utakmice je sto su se videla neka ogranicenja ove ekipe, imam utisak da su sinoc svi upisali medalju, a to je jos dosta daleko.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Pobedila Ceska

Comment

• JBG Aca trazi time out, a ja imam Srbiju da pobjedi nad 9.5, a bacio grdne pare. Ako me zajebu jebacu mu mater majke mi.
                          OVAKO

Comment

• Poljaci imaju 8 razlike i napad na neka 2 i po minuta do kraja, na minut do kraja Gortat 2 penala i 4 razlike i dodju i izgube utakmicu, ovo je neverovatno kakvo smece.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kako onaj iz publike ometa sa pistaljkom

Comment

• Hahahahah spasio me lik iz publike, svirnuo i zbunio igrace hahahaha Hvala vam braco Srbe, a ujedno i cestitke.
                                OVAKO

Comment

Working...