Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unisti ih Dragic, stavlja tacku momak...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Kako smo samo lose odigrali 6/28 za tri poena, katastrofa! Jednostavno Litvanci su bili bolje i to je to, cestitam im na pobjedu. Sutra ne vidim nacin kako mozemo da dobijemo Srbe, i oni su jaci od nas tako da vjerovatno cemo ici na 0-3. Sanse za prolaz dalje bice minimalne, trebacemo da dobijemo Bosnu i Letoniju, a i druge tekme da nam se poklope. Zalno je sto ekipa sto je bila 4 mesto na proslo EP da se ovako izblamira, ali za sve to je kriva nasa Federacija i niko drugi... Kreteni!
      OVAKO

Comment

• Zasto vasa Federacija? Tim vam je skoro pa isti kao pre dve godine... Jednostavno forma nije ista. A juce ste imali dobijenu utakmicu...
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Makedonci su definitivno najborbeniji tim, bar znas kad izgube da su izgubili sa borbom i bez predaje. Nece Srbima bit lako sjutra, vidjeces.
          sigpic

Comment

• Rasko

Comment

• Nece nam biti nimalo lako. Ja sam i pre prvenstva rekao ortaku da se pribojavam Makedonaca vise nego same Litvanije...
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Eh da nam pustite pobedu braco Srbi

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                  Zasto vasa Federacija? Tim vam je skoro pa isti kao pre dve godine... Jednostavno forma nije ista. A juce ste imali dobijenu utakmicu...
                  Jer nisu ostavili Dokuzovskoga za selektora, jer nisu produzili saradnju sa Benkardinom, bivsi kondicioni trener Montepaskija, sad su ga Grci uzeli. Benkardino je bio najveci faktor za uspjeha iz Litvanije.
                  Mislim da ovde niko ne zna da kad je dosado Mekejleb u Makedoniji pre 3 godina ovi kreteni iz Federacije nisu mu platili niti hotel niti mobitel, sve to je uradio nasa legenda Vrbica Stefanov. E tako rade nase kretene iz Federacije, i da ti ne nabrojavam jos puno faktora koji uticu na ovakve blede igre Makedonije.
                  4 dana pre polazak za Sloveniju, Antic, Mekejleb, Gecevski i Samardjiski su bili pijane do gole koske, nisu mogli da stoju na svojim nogama, bio sam u istoj diskoteci sa njima. Disciplina nije na visokom nivo...
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Bakalo20 View Post
                    Eh da nam pustite pobedu braco Srbi
                    Imate realne sanse za pobedu, nije to nemoguca misija. A sto se tice pustanja, pa kontam da ne bi bilo problema da u igri nisu dva boda koja se prenose u sledecu grupu.
                    sigpic

Comment

• Spoiler

Budimo realni, najbolja slika u istoriji vasione.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Kako smo samo lose odigrali 6/28 za tri poena, katastrofa! Jednostavno Litvanci su bili bolje i to je to, cestitam im na pobjedu. Sutra ne vidim nacin kako mozemo da dobijemo Srbe, i oni su jaci od nas tako da vjerovatno cemo ici na 0-3. Sanse za prolaz dalje bice minimalne, trebacemo da dobijemo Bosnu i Letoniju, a i druge tekme da nam se poklope. Zalno je sto ekipa sto je bila 4 mesto na proslo EP da se ovako izblamira, ali za sve to je kriva nasa Federacija i niko drugi... Kreteni!
                        Вчера ти кажав 13 место ќе биде успех ама не ми веруваше

Comment

• sutra overavamo prolaz protiv makedonaca, momci nek nastave sa ovakvom igorm i smesi nam se cetvrtfinale
                          Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                          Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Makedonci, previse mracite. Izgubili ste utakmicu na jednu loptu, i onda najcesce nema vadjenja protiv jace reprezentacije, koja isto igra za goli zivot. Bice sutra i sa nama zanimljivo, najvise ce zavisiti od duela Markovic-McCalleb. Ja mislim da su vam sanse vece nego sto se na prvi pogled cini.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                              Makedonci, previse mracite. Izgubili ste utakmicu na jednu loptu, i onda najcesce nema vadjenja protiv jace reprezentacije, koja isto igra za goli zivot. Bice sutra i sa nama zanimljivo, najvise ce zavisiti od duela Markovic-McCalleb. Ja mislim da su vam sanse vece nego sto se na prvi pogled cini.
                              Danas Bo je bio dosta los, ustvari celi nas tim je bio los. Sutra mislim da gubimo, pogledao sam danas mec Srbija-Bosna, kako su Srbi napaleni to je nevjerovatno, svaka cast momcima, vidi se da Duda izgradio odlican timski duh. Jedina nasa sansa bi bila ako nam ide sut za tri poena i ako Bo je u njegovom fazonu.
                              OVAKO

Comment

• Sutra ako Makedonija nas dobije imaju sasvim realne sanse za prolaz jer je Letonija tukla Crnu Goru pa samim time ako dobiju Letonce i Bosnu i budu na skoru 2-3 i cak izgube od nas opet ce proci. Tako da i ako sutra izgube nisu izgubili sve sanse za prolaz osim ako Letonci opet ne iznenade, ovaj put Litvaniju. Sto se Bosne tice njima sa Crnogorcima zavisi sutra jer ako pobede opet se i njima otvara i prakticno igraju onda sa Makedoncima za prolaz jer mislim da ce se u nasoj grupi sa 2-3 proci.
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X