Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Opa djurdjo,padose Litvanci ,slede Bosanci

Comment

• nedovic i krstic neverovatni, bogdan pao u zavrsnici, sada treba opusteno uci u mec sa bosnom bez ikakve euforije i odraditi posao kako treba
      Last edited by rope; 04-09-13, 22:04.
      Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
      Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Koji Nadović ?
        Originally posted by Brajkula
        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Komotno Nemci pobedise Francuze. Ili nisu toliki dunsteri, ili ih kenjalo da nije moglo gore.
          sigpic

Comment

• moja greska nedovic, ali mislim da smo se razumeli
            Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
            Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Ma Francuzi zavise od Parkera,dobri su oni individualci,samo kao tim,tesko fukcionisu..

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                Komotno Nemci pobedise Francuze. Ili nisu toliki dunsteri, ili ih kenjalo da nije moglo gore.
                Ekipu koju BiH rastavi po svim šavovima može samo ukenjati protiv Francuske, ništa drugo. Ali bukvalno na pripremnim su bili odron teški, šprdali se svi sa njima. Baš je i @T-Snell nakon tekme sa nama konstatovao kako su odron.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• ljudi moji pa sva sam iznenadjenja skinuo ako se srbija moze zvati iznenadjenjem, i pobjede gruzije i italije protiv ocajnih rusa i poljaka i da me obore svabe koje ne znam da li su znale gdje se nalaze tokom priprema

Comment

• Veseli 17 poena (bacanja 1/5) i 7 skokova...
                    Vrati se ti sine u Evropu...

Comment

• Originally posted by swish41 View Post
                      ljudi moji pa sva sam iznenadjenja skinuo ako se srbija moze zvati iznenadjenjem, i pobjede gruzije i italije protiv ocajnih rusa i poljaka i da me obore svabe koje ne znam da li su znale gdje se nalaze tokom priprema
                      Opusti se... Desava se.

Samo ne znam sto si igrao na Francuze. Predpostavljam da je mala kvota bila u pitanju... To si trebao da preskocis. No glupo je pricati o tome. Desilo se sta sad..

Nemci zaista jesu iznenadili. Na pripremama rupe a ovde...
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• ma stavio sam ja francuze h1, bilo 15,5...kontam to ce biti lagano deranje 25 razlike kad ono...

Comment

• Desila se jedna goleeeema kradja. Nisam mogao da se smirim cjeli dan, tek sad sam se nekako sastavio i dosado da napisem nesto oko ovo sto se desilo. Cista pobjeda je nam oduzeta, ovo je sramota za kosarka, ovo je ravno na ono iz 2010 u Turskoj. Po niti jedan kriterium lopta ne bi smela da pripadne Crnogorcima u taj zadnji napad. Ako vec nije dosudjen kos, sto jeste bio, trebalo bi to da bude nasa lopta, a sudije su svirale loptu za Crnogorce. Nema nikakvu logiku, pokrali su nas, al majke mi nemogu da se pomirim i nemogu. Prakticno su nas uzeli drugu fazu takmicenja, jer vrlo verovatno cemo izgubiti od Srbije i Litvanije, a sa dve pobede nad Bosnom i Letonijom mislim da nemamo neke sanse za prolaz dalje. Zalosno...

Edit: Zaboravio sam da cestitam na braca Srbe, svaka cast na pobjedu, odlicno ste odigrali.
                          Last edited by Stefan-kobe; 04-09-13, 23:29.
                          OVAKO

Comment

• Sve cisto, lopta nije bila na obrucu, sudjen faul Gecevskom.
                            sigpic

Comment

• Jedva, ali pobjeda.
                              Trebalo bi dalje biti lakse, ako je bilo neke pocetne treme pred (odlicnom) publikom, ne bi trebalo biti vise.
                              Gremooooo...

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X