Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intervju sa Bogdanom Obradovićem...

https://www.facebook.com/notes/davis...71338376217288

Last edited by miloolja; 12-09-11, 20:22.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by retro View Post
      Ide Fed sljedece godine po DC, Oi i Wimbledon i onda nek ide u peMziju.
      Ja cu biti prezadovoljan.
      Ocekuje ih tezak mec u DC protiv Australije.Lejton moze biti opasan po Rogera.Lejton se vjerovatno vec navikao na podlogu,a i svi znamo da voli igrati pred domacom publikom.Mislim da ce odlucujuci mecevi biti izmedju Wawrinke i Tomika i Wawrinke i Hjuita.Ipak mislim da Roger iako nije navikao na podlogu moze lagano dobiti i Hjuita i Tomika.Dubl je sigurno na strani Svajcaraca ;)

Comment

• Ovde ce da se igra mec izmedju Australije i Svajcarske

Roger Federer cuts Davis Cup tie fine

i jos jedan clanak:
        Federer fine for Davis Cup tie, despite tight schedule

Swiss team management revealed today that Federer would arrive in Sydney tomorrow, just two days before the tie starts.

"For a freak like Roger, it doesn't matter," Hewitt told reporters today.
        "I haven't seen a lot that Roger hasn't been able to do, so he's as close to Superman as it comes."
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ne verujem da ce Nole igrati Davis kup ove nedelje. Bilo bi mu previse jer su napori ogromni, a treba zavrsiti sezonu zdrav. Mogu momci mozda i bez njega a on ce svakako biti prisutan kao podrska

Comment

• Originally posted by DangerAce View Post
            Ne verujem da ce Nole igrati Davis kup ove nedelje. Bilo bi mu previse jer su napori ogromni, a treba zavrsiti sezonu zdrav. Mogu momci mozda i bez njega a on ce svakako biti prisutan kao podrska
            Slazem se. Mnogo je ovo napora bre, a kao podrska ce svakako biti prisutan u to ne sumnjam.

Comment

• Narod bas briga za Davis Kup tj.uopste nisam primetio neko posebno interesovanje za ovaj mec.
              Naravno zasenili su ga Novakovi uspesi ali svejdno, bas cudno. a mozda je doslo i do zasicenjena Dejvis Kupom.Verujem da ce politicari slihtare biti tu zbog Novaka. Stice se utisak da kod nas ljudi vise vole da gledaju tenis preko tv-a nego uzivo.
              a marketing TSS kao i uvek je jedna velika 0.

Comment

• Nisam znao da se na travi igra.
                Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Mi jednostavno nismo teniska nacija zato i nije neko interesovanje za Davis Cup. Novak je ove sezone osvojio sve sto se moze osvojiti i opet ima viska karata. Opet ponavljam, mali je broj istinskih ljubitelja tenisa i dela Novaka Djokovica, svi ga "Koriste" kao narodnog heroja i nekog ko uzdize srpski narod iznad ostalih (tu naravno ne mislim ni na kog sa foruma) . Mali broj prati Tenis i van Novaka Djokovica, veliki broj ljudi gleda samo polufinale/Finale i onda stavi status "Bravo Srbine, ebao si kevu Amerima" i tako to...

Ja sam svoje karte bukirao jos prvog dana kad je krenula prodaja i tu sam sva 3 dana...

Nadam se da ce Janko uspeti da izgura ovo...

Comment

• Mora Janko i verujem da moze.Sve ce biti jasnije nakon prvog dana,mozemo oba da izgubimo,ali i oba da dobijemo sve je otvoreno.Vrlo je vazno da dobijemo dubl,po meni ako to uradimo,80% smo u finalu
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Janko je stvarno igrao odlicno na Us Openu, agresivno odlicno bas me iznenadio. Samo neka tako nastavi i neka ga povrede ne sputavaju. Drago mi je sto je poceo da igra dobro.

Comment

• Originally posted by Mare_92 View Post
                        Janko je stvarno igrao odlicno na Us Openu, agresivno odlicno bas me iznenadio. Samo neka tako nastavi i neka ga povrede ne sputavaju. Drago mi je sto je poceo da igra dobro.
                        Bio je Janko dobar i u Montrealu .
                        http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                        Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• http://www.daviscup.com/en/results/t...ieId=100016225

Some Argentinian journalists are impressed with how beautiful the women in Belgrade are and also with the city

http://www.daviscup.com/en/news/arti...-v-france.aspx
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hehe, to svi konstatuju

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ako spanci pobede,dolaze u arenu na finale?
                              a idemo francuzima u goste ako oni dobiju?
                              jel tako?

Naravno,pod uslovom da pobedimo Argentinu.

Comment

• steta sto i Lejver nije na slici, bilo bi jos bolje

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X