Ovaj Dzim Kurijer mrtav ladan bilo 60 60 60 ili 67 76 67 76 8076
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
A cek od koga je on kiksao u 4.kolo Roland Garrosa ...Ajoj da puko od Monfilsa ... Ali taj mec je Gael ipak odigrao odlicnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostKako mi je zao sto je David stigao samo do 4. kola na RG-u,na turniru na kom je mogao mnogo vise! Na Vimbldonu mu je 4. kolo puna kapa.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostKako mi je zao sto je David stigao samo do 4. kola na RG-u,na turniru na kom je mogao mnogo vise! Na Vimbldonu mu je 4. kolo puna kapa.
Ipak nista od preokreta.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNema on mentalni sklop sampiona i ne razmislja uopste o nekoj tituli ili zavrsnici.. pa pogledaj gde je bio nedelju dana pred Rolan Garos
Takodje,nesto mi slabo deluje u poslednje vreme.Kako je samo bio po lopti na AO,a sada nista...Last edited by AcaDjilkos; 11-07-11, 00:42.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Ovi Amerikanci su toliko napredan narod , napredan ko roboti , samo USA USA USA , USA USA USA , USA USA USA
Evo zasto je Verdasco propao , jede hamburgere )) Jos se cudim gde mu forma nestalaLast edited by Mr.M; 11-07-11, 00:52.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostOvi Amerikanci su toliko napredan narod , napredan ko roboti , samo USA USA USA , USA USA USA , USA USA USA
Evo zasto je Verdasco propao , jede hamburgere )) Jos se cudim gde mu forma nestalaOne and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
Kako mali aut , ali dovoljan za break !
Davide , sad ovo zavrsi kao pravi majstor , vamooos
Comment
Comment