Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Obradović je posle Jankovog meča rekao, da će protiv ARG, najverovatnije, biti brza podloga sa malim odskokom, ako to uspeju da odrade kako valja.
    A nada se da hoće.
    To ce tacno odgovarati Janku,a Delpu bas i ne...
    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• imam osećaj da opet neću uspeti da dođem do karata..
      Originally posted by gokara
      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Kakva atmosfera u Teksasu...
        I odlican mec...
        Fis upravo brejknuo Ferera.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
          Ne oni nego Nalba i Del Potro jer bi oni bili prvi pick a obojica su losi na sljaci ... Ima li gde trava u Srbiji da upadnu u iznenadjenje
          Samo da napomenem da su ova dvojica losih tenisera na sljaci slucajno igrala polufinale RG-a i obojica vrlo tijesno ispali od RF-a,a Nalbandian je usput i osvojio 4 titule na sljaci, a Del Potro 3,sta sve covjek ne procita ovdje zadnjih dana ja stvarno ne shvatam,ali najbolje samo napisati a ne provjeriti nista, pa zar je toliko tesko malo sagledati stvari pa napisati nesto
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• бетон зарастао у трави
            sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              бетон зарастао у трави
              Bar toga ima na svakom cosku!

A cinjenica je da ce protiv Argentine biti tesko na bilo kojoj podlozi

Comment

• Ali ne bi David bio David da nije vratio brejk Oh man, I love this guy.
                One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

• Ko zna , zna !

Bravo Davide kralju
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    Ko zna , zna !

Bravo Davide kralju
                    David je sjajan, odusevljava me Mardi je pod ogromnim pritiskom, to bi se moralo iskoristiti.

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Comment

• Ja sam 1000 % siguran u Davidovu pobjedu , cak mislim da nece ni set izgubiti ;)
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                        Ja sam 1000 % siguran u Davidovu pobjedu , cak mislim da nece ni set izgubiti ;)
                        Ako uzme drugi set, uzece i treci. Ako ne, dobija sa 3:1, to je neko moje predvidjanje. Zasluzili su Spanci da idu dalje, nije lako proci ovu golgotu sa podlogom i domacom publikom, koja stvarno navija za 10-ku

Comment

• Koja ludnica na ovom mecu,ali dzaba sve kada ce Ferrer na kraju pobjediti

Comment

• Kako samo opustena atmosfera na klupi SAD Volio bih da Andy dobije priliku za revans s Lopezom

Comment

• U preostala 3 duela 1/4 nismo videli bukvalno nista a nadam se da ce David ovu seriju (ubedljivo najjacu vec sad) takodje brzo okoncati nakon ovog vodjastva od 2-0
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Predpostavljam da ce nakon ovog meca na udaru biti trener amerike,jer nije zvao Iznera kome bi sa ovakvim servisom bilo ekstremno tesko oduzeti ga.Barem je mogao da ga pozove.Kakve sanse sad propusta Fish
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                                X