Son of God, a u pozadini Role
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Neće Bojana, bojkotuje zbog Roletovog poraza.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Srb_091
bet365 daje 62% Nadalu a bwin 57.5%. Ostali su izmedju.
Inace razlika je tocno takva da je arbitraza nemoguca. Arbitraza je tehnika u kojoj se sa jednom kladionicom kladis na Nadala a sa drugom na Novaka i na kraju dobijes bez obzira na ishod meca.
Comment
-
Ono sto meni nije jasno na osnovu cega se daje tolika prednost Nadalu - 60/40, u ovom trenutku meni to nije nimalo realno (igra koju prikazuje u odnosu na Noleta). Po meni je Nadal previse favorizovan, iako mislim da ce Nole pobediti, dati malu prednost od nekoliko % Nadalu mi je ok, ali 60/40 mi je totalno suluda. Prvo Nole je br. 1, kao drugo dobijao ga je na tri razlicite sljake (mastersi) i sto je najinteresantnije u tim pobedama Nadal nije uzeo niti jedan set koliko se secam. OK nije ga dobio na RG, ali samo zbog toga ga toliko favorizovati po meni je suludo (od proslosti se ne zivi). Ono sto Nole ima u odnosu na ostatak igraca je da moze da se fizicki sa njim ganja do prekosutra i veruje u sebe i pobedu i kad lose krene mec i rezultatski zaostaje on veruje da moze da pobedi, dok skoro ostali misle da mogu da ga dobiju 2:0 ili ako je GS 3:0, pa kad Nadal uzme set pomisle e jbg, nema sta vise da trazim.
Comment
-
Naravno jer sve klajdze daju veci procenat tj manju kvotu na Nadala.... Da barem neka daje vise na Novaka mogle bi pare velike da se uloze na oba mesta i da se na kraju bude u plusu Pod uslovom da je razlika u porcentima pogodna za arbitrazusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne razumem se u kladionice, ali mislim da tu najmanji procenat igra trenutna forma u određivanju kvota, već pre svega činjenica da je Rafa osvojio 7x, da je Novak prošlo finale izgubio od njega, da je Rafa više osvajao na šljaci ove godine, bez obzira koje kategorije su ti turniri, da je na RG navodno nepobediv, ako ne računamo Soderlinga. Ispravite me ako grešim.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne gresis, velikog uticaja i to ima. Da je Rafa kojim slucajem do polufinala dosao furiozno kao do finala prosle godine, kvota na Novaka bi bila jos veca. Isto vazi i za Novakove igre pre ovog polufinala, koje priznacete svi pruzaju njegovim navijacima daleko vecu veru u pobedu nego prosle godine... Sve to ima uticaja ali ponajvise ono sto si sama malocas nabrojala.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Otkad postoje kladionice na prostorima ex Yu kladim se, i NIKAD nisam dozvolio sebi da mi kvota odredjuje na koga cu staviti pare,pogotovo ne u tenisu,sebe bih potcijenio kad bih dozvolio da mi oni mijenjaju mishljenje i odredjuju na koga cu stavit novac...shto se tiche mecha Rafa-Djokovic,ne bih da pishem romane i analiziram igru jednoga i drugoga,svi koji pratimo vidimo da niti jedan od njih ne igra svoj najbolji tenis...zashto cu ne u petak nego vec sjutra staviti pare na Djokovica jer ochekujem da opet famozni bookiji smanje kvotu na njega je 1 razlog koji svi znamo od pochetka godine a i poslednji mech u MC je pokazao sve Rafine slabosti...nikako ovim ne ubjedjujem nikoga da uradi isto,nishta ne dolazi lagano,ali smatram da je Djokovic ne u blagoj nego malo vishe nego blagoj prednosti s obzirom na motive,zelju i Rafinu igru koja nije ona prava.
EDIT- Samo u zadnjih 20 minuta je kvota na bet365 koji UVIJEK daju vecu kvotu na autsajdera pala sa 2.50 na 2.37 ochekujem josh veci pad,kao da chitaju forum ili uplate shibaju zestoko,nevjerovatno !Last edited by shpageti; 05-06-13, 23:51.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Tignorova prognoza: Ferer u cetiri; Nadal u pet.
http://www.tennis.com/pro-game/2013/.../#.Ua-0RNIwrJZTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by najob View Poststa mislite ko dobija Vika ili Masa ? ja mislim da je u prednosti VIkaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment