Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Just to make you guys laugh a little bit.... hope Nadal's fans don't mind:-))

http://www.toonpool.com/user/23742/f...al_1397725.jpg
    Last edited by Zzz; 06-06-13, 10:35.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
      Just to make you guys laugh a little bit.... hope Nadal's fans don't mind:-))

http://www.toonpool.com/user/23742/f...al_1397725.jpg
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Welcome Sonja, I hope you will enjoy spending time here with us
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Niki,

1.
          Rekao je otprilike da je gledano jucerasnjim mecevima, Nadal u boljoj formi i da je ove godine sve ostavrio a opet je 0:1 sa Novakom. Obije izjave su OK. A potom je dodao:

I would guess that Novak will begin the same way he began that match (u MC_u), by rifling returns and trying to get Nadal on his heels right away. It worked last time, as the two of them returned to their 2011 baseline dynamic—Djokovic controlled the rallies, especially with his backhand, while Nadal searched in vain for an answer. This is where current form can be deceptive. To beat Wawrinka, a man who has never won a set from him, Rafa had to do what he always does. To beat Djokovic, who takes him out of his game with his speed, consistency, and backhand, Rafa will have to do something different. It’s up to him to turn the rally dynamics with Nole back in his favor, as he did in 2012.
          Otprilike, Novak ce napraviti isto sto i u MC-u i rezultat protiv Vavrinke je nebitan za mec sa Djokovicem. Kasnije je dodao da je pritisak veci na Novaka. Zasto onda misli da ce Nadal pobijediti i pogotovo zasto misli da ce biti pet setova?

Ako smatra da ce Nadal pobijediti onda treba da kaze: "Pritisak koji ce biti na Novaka, Nadalova dobra forma i suncani uslovi cine da ne vjerujem da ce Novak moci da dominira kao u MC-u. Zato biram Nadala."

2.
          Boldovani dio je mrtvo slovo na papiru. Rafa ne moze pobijediti Novaka brzinom i konzistetnoscu. Time ga nije pobijedio 2012. Pobijedio ga je povecanom agresivnoscu. Ove godine je jos vise agresivan a opet nije pomoglo u MC-u.

Pomenuo je BH. Da li smatra da Rafa treba centralnije da se postavlja u tom slucaju? Da li ce taj BH izdrzati barazu Novakovog FH u CC razmjenama.

Ako Rafa moze da izbaci Novaka iz ritma, BH moze da bude samo dio price. Sto je sa ostalim? FH paralelom? Servisom? Igrom na mrezi? Jacim FH top spinom?
          Last edited by NI; 06-06-13, 11:19.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Niki,

1.
            Rekao je otprilike da je gledano jucerasnjim mecevima, Nadal u boljoj formi i da je ove godine sve ostavrio a opet je 0:1 sa Novakom. Obije izjave su OK. A potom je dodao:

Otprilike, Novak ce napraviti isto sto i u MC-u i rezultat protiv Vavrinke je nebitan za mec sa Djokovicem. Kasnije je dodao da je pritisak veci na Novaka. Zasto onda misli da ce Nadal pobijediti i pogotovo zasto misli da ce biti pet setova?

Ako smatra da ce Nadal pobijediti onda treba da kaze: "Pritisak koji ce biti na Novaka, Nadalova dobra forma i suncani uslovi cine da ne vjerujem da ce Novak moci da dominira kao u MC-u. Zato biram Nadala."

2.
            Boldovani dio je mrtvo slovo na papiru. Nije rekao kao Rafa to moze da ostavari. Cime? FH paralelom? Servisom? Igrom na mrezi? Poboljsanim BH? Jacim FH top spinom?
            U pravu si da nije rekao sa cime bi Rafa moga to da uradi, ali to moze i da znaci da on misli da Nadal koji igra najbolji nivo tenisa pobedjuje Djokovica u takodje najboljem izdanju u 5 setova. To je samo pretpostavka, svakako
            Ja isto mislim da je pritisak na Djokovica, jer Nadal bez obzira na poraz u MC koji smo vec apsolvirali ovde na forumu, igra sa manje nervoze protiv Djokovica. Kod Djokovica pod pritiskom nema sredine: ili odigra mec zivota ili promasi sve sto se moze promasiti, tipican Blizanac.
            Ali ja uopste ne mislim da je sudeci po jucerasnjim mecevima Nadal u boljoj formi od Djokovica, Nadal je odigrao najbolje na RG ali on ce podici nivo za Djokovica, kao i Novak za nijansu razume se.
            Od ovo sto si nabrojao za Nadalovu igru ja bih odabrala servis, igra na mrezi i poboljsan behend. ako se forhend top spin podrazumeva za njega.
            Servis je itekako bitan i za Djokovica, a za njega je mislim bitan i pocetak meca i taj prvi set, vise nego za Nadala.

Comment

• Niki,

Ja sam samo reako da njegovo obrazlozenje i prognoza nisu u skladu.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=Rh2ct85x6Uc

Comment

• Kod Djokovica pod pritiskom nema sredine: ili odigra mec zivota ili promasi sve sto se moze promasiti, tipican Blizanac.
                  Niki je ocigledno odgledala premalo Novakovih meceva.
                  Iz citiranog po sistemu ili, ili, analogno sledi da je Novak odigrao pod pritiskom `meceva zivota` bar za Riplija ako ne i za Ginisa.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                    Kod Djokovica pod pritiskom nema sredine: ili odigra mec zivota ili promasi sve sto se moze promasiti, tipican Blizanac.
                    Ali sta ako Venera blokira Jupiter i Nadalov podznak ne dodje do izrazaja?

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                      Ali sta ako Venera blokira Jupiter i Nadalov podznak ne dodje do izrazaja?
                      Pa i Rafa je Blizanac

Comment

• Zato sam pomenuo podznak...

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                          Niki je ocigledno odgledala premalo Novakovih meceva.
                          Iz citiranog po sistemu ili, ili, analogno sledi da je Novak odigrao pod pritiskom `meceva zivota` bar za Riplija ako ne i za Ginisa.
                          Pa nije valjda Djokovic odigrao sve bitne meceve pod pritiskom RG za njega ima najveci znacaj, i on zna da Rafa ove godine do sada bez obzira na poboljsanu formu igra slabije, stime i njegove sanse su vece. To je pritisak da mora da pobedi. A pod pritiskom se najcesce desi ili/ili, to nije nikakva uvreda. A, to ili/ili se odnosi na Blizance kao znak i nije bilo apsolutna definicija Djokovica, vise kao saljiva opaska njegovog znaka, trebala sam staviti neki smalji da bi se dolovila moja namera. izvinjavam se ako se neko uvredio.
                          Last edited by Niki; 06-06-13, 12:01.

Comment

• Izasao je rapsored, prvi igraju Djokovic i Nadal od 14h
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Blizanci ili ne, ali ima istine u tome sto Niki kaze. Neke izuzetno vazne meceve je Novak nevjerovatno dobro odigrao:

AO 2008. Federer, Conga
                              WTF 2008. Davidenko
                              AO 2011. Federer
                              Wim 2011. Conga, Nadal

A ima onih u kojim je bio prenervozan i podbacio:

Olimpijada 2008. Nadal
                              RG 2011. Federer
                              RG 2012. Nadal
                              Wim 2012. Federer
                              Olimpijada 2012. Mari
                              USO 2012. Mari

Ponekad bi ga unervozila odlicna igra protivnika, drugi put vjetar, treci put znacaj meca.

Originally posted by bojanaBG View Post
                              Izasao je rapsored, prvi igraju Djokovic i Nadal od 14h
                              Na zalost Vladan je u pravu.

Apsolutno nema nikave logike da prvo igraju Novak i Nadal. El Tio zan kako da ucijeni.
                              Last edited by NI; 06-06-13, 12:08.

Comment

• Sta sam vam rekao. El Tio ponovo na djelu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X