TV kucama je svakako u interesu da imaju gledanost. Giganti poput Sky Engleska, Italija ili Njemacka imaju vise kanala, ES i onako nema kvalifikacije planirano kao ni Rai Sport, tako da bi svima njima odgovaralo da Djokovic i Nadal pocnu u 16h, to bi bilo realno sad kad je start odredjen za 13h. Naravno da ima i onih poput Face TVa koji u planu imaju da prenose i kvalifikacije ali malo ko njih bilo sta i pita, zna se koje kuce su vazne. Tako da na kraju ipak nema logike da Djokovic i Nadal prvi pocnu, posebno posle odluke da se pocetak pomjeri za jedan sat.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by nikola_bg View PostGeneralno mislim da Novak ima bolji servis od Nadala.
Ali njegov servis vise oscilira od Nadalovog. Novak je izgubio jucer 19% poena na svoj servis i dva servis gema (svaki osmi). To je statisticki defakto nemoguce. Objasnjenje je da kad Novaku padne koncetracija on vise nije isti server. Poredjenja radi. Has je protiv Iznera dobio 32% poena na Dzonov servis i brejknuo ga samo 3 puta u 32 pokusaja.
Comment
-
Prvo,nikad ne znas koliko ce mecevi trajati.Mozda oni planiraju da ce se ovo otegnuti pa su pomjerili sat ranije da bi se sve zavrsilo tamo do 7.Isto tako sumnjam Eurosportu odgovara da mecevi zagaze u kvalifikacije sto znaci da bi se vecina ljudi prebacivali da gledaju te tekme
Zanima me jedna stvar,u cemu se razlikuje ako Djokovic-Nadal pocnu u 13:00 ili 15:30 ako je za cijeli dan najavljena prziona od vremena?Pokusavam da shvatim ali jedino sto mi pada na pamet je da ce oko 6 temperatura mozda pasti za 1-2 stepena,ako ce to prelomiti mec,onda ne znam
Last edited by DinoFC; 06-06-13, 13:10.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostPrvo,nikad ne znas koliko ce mecevi trajati.Mozda oni planiraju da ce se ovo otegnuti pa su pomjerili sat ranije da bi se sve zavrsilo tamo do 7.Isto tako sumnjam Eurosportu odgovara da mecevi zagaze u kvalifikacije sto znaci da bi se vecina ljudi prebacivali da gledaju te tekme
Zanima me jedna stvar,u cemu se razlikuje ako Djokovic-Nadal pocnu u 13:00 ili 15:30 ako je za cijeli dan najavljena prziona od vremena?Pokusavam da shvatim ali jedino sto mi pada na pamet je da ce oko 6 temperatura mozda pasti za 1-2 stepena,ako ce to prelomiti mec,onda ne znam
Comment
-
Haha kolko ste smjesni, pa ako i jedni i drugi zele pobjedu igrace i na snijeg ako treba. Sta ima veze sunce, kisa, kapiram da je to bitno, ima tu neke sitnice, ali ukoliko igrac zeli pobjedu zanemarice vremenske uslove i pobjedice protivnika.Last edited by Stefan-kobe; 06-06-13, 13:13.OVAKO
Comment
-
Boze dragi , horoskopi, podznaci, pritisak u vazduhu, nadmorska visina, procenat uvucenih gaca u guzici jebem ti ja ovakav sport i takvo gledanje na njega.
Kao i za sve ostalo tako mi je zao i za tenis sto se nisam rodio negde 60tih. Jebem ti informisanost i internet. Hvala bogu na Novako jedino sam zahvalan sto zivim u dobu kad mogu da pratim njegoovu karijeru.
Jebote ranije McEnroe na W, juri sa dubl meca, trci do komentatora znojav da malo prokomentarise neki mec i onda juri na svoje singl polufinale.
Spavalo se u prikolicama, nosio se jedan sorc i majica, psovalo se, grizlo, igrao se tenis.
Kakva TV prava kakvi bakraciIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Vladane,
Ma kakav fudbal. Nema to veze sa time. To je neciji pritisak. Ne vjerujem da je u pitanju Tio. Ne zaboravi da Conga ima sansi protiv Novaka a nema protiv Nadala i da Congi odgovaraju brzi uslovi.
Pretpostavljam da ce u Americi i tako i tako repriza biti prikazivana.
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostBoze dragi , horoskopi, podznaci, pritisak u vazduhu, nadmorska visina, procenat uvucenih gaca u guzici jebem ti ja ovakav sport i takvo gledanje na njega.
Kao i za sve ostalo tako mi je zao i za tenis sto se nisam rodio negde 60tih. Jebem ti informisanost i internet. Hvala bogu na Novako jedino sam zahvalan sto zivim u dobu kad mogu da pratim njegoovu karijeru.
Jebote ranije McEnroe na W, juri sa dubl meca, trci do komentatora znojav da malo prokomentarise neki mec i onda juri na svoje singl polufinale.
Spavalo se u prikolicama, nosio se jedan sorc i majica, psovalo se, grizlo, igrao se tenis.
Kakva TV prava kakvi bakracisigpic
Comment
-
Ako se budem malo bolje osjećao kasnije, napisaću analizu Đodal polufinala. Nekako sam u Win/win situaciji. Žao mi je što je Tommy ispao, odnosno, što bar nije zakomplikovao meč osvajanjem jednog seta, ali svejedno mi je drago što ću gledati ovu dvojicu u polufinalu.
Svejedno, jučer sam se podsjetio koliko dobro Novak može odigrati i kako zastrašujuće to izgleda. Pri rezultatu 5-5 u tiebreaku, nakon one fantastične BH dijagonale bukvalno sam ustao i aplaudirao. Tad mi je bilo jasno da se Tommy malo ili nimalo pita u tom meču. Sve što je kasnije napravio, bila je premija. S obzirom na to kako je Novak igrao, rezultat je začuđuje dobar za Tommya. Predobar, rekao bih, kako god to zvučalo. Ipak smatram da je meč u suštini bio dobar i da se imalo šta za vidjeti.
U polufinalu dajem veče šanse Novaku. Nadalova igra izgleda previše ranjivo, dok Novak briljira. Sličan osjećaj sam imao i na WB-u, USO-u 11 i AO-u 12, pa se nisam prevario. Da je ovdje Rafa sa RG-a 2012 možda bi i drugačija priča bila, ali nije. Nivo tenisa koji je Rafa tada prikazivao je za mene najveći koji sam vidio od njega. Nikad agresivniji, nikad samopouzdaniji. Ipak, sada je situacija malo (mnogo) drugačija. S druge strane, mislim da je negdje u zvijezdama napisano da Novak mora uzeti RG. Previše je dobar igrač da bi to propustio.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Jedva cekam mec da uzivam, bicu jako srecan ako Nole pobedi citao sam prethodne stranice i vidim da pricate o kladzama to su najveci olosi te online kladze izuzev pinnacla i betfaira , bet365 i bwin ti odmah limitiraju acc cim malo vise pogadjas bwin se reklamira kao jaka firma, a smesni su ko cirkus. Kad se sve sabere nista posebno nisu bolji od lokalaca, u lokalnim je najmanja kvota na Djokovica sto je i logicno
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostBoze dragi , horoskopi, podznaci, pritisak u vazduhu, nadmorska visina, procenat uvucenih gaca u guzici jebem ti ja ovakav sport i takvo gledanje na njega.
Kakva TV prava kakvi bakraci
Polu-amatersko doba.
Danas je puni profesionalizam. Zapravo od vremena Lendla jeste. Zato danas Novakov tim ima 5-10 ljudi i svi oni bez Cetojevica nisu bili dovoljni.
I najvise sto cijenim kod Novaka je upravo da i pored toga sto dolazi sa Balkana zna sto je profesionalizam. Nista se ne prepusat slucaju.
Prle!
Hocu tvoju analizu! Moras da je napises. Ovo je mec godine.Last edited by NI; 06-06-13, 13:30.
Comment
Comment