Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sezona 2014. - Velike promene

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marked apsolutno se slažem sa tobom.Inače meni prednji krajevi F1 sve više liče na IndyCAR sa ovom novom promenom pravila
    If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Rush je pristojan film, ali je film... Nije sasvim tačno i verno prikazana situacija između Hunt-a i Laude, rat koji se vodio te godine je bio na relaciji Mclaren-Ferrari, a ne Hunt-Lauda... Odličan dokumentarac o toj godini može da se skine ovde...

http://thepiratebay.se/torrent/86891....HDTV.x264-FTP

Odličan snimak, sve kredibilna imena u dokumentarcu...

Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Dok vi pričate o Laudi, ja ću još jednom da se bedačim sa komentarom o nosevima. Osećam se kao navijač jako frustrirano. Sedim ispred PC-a i gledam po netu slike i ne mogu ništa da promenim. A oni iz FIA, oni imaju kontrolu nad situacijom a ne žele da to iskoriste. Pa gde tu onda ima smisla? Nešto pod hitno mora da se uradi. Pravila moraju da se promene.
      Meh, pomiri se sa ovim, uživaj u drugim delovima bolida... Probaj da ne gubiš vreme nervirajući se zbog stvari na koje nemaš uticaj.
      Last edited by Vanja #66; 24-01-14, 20:38.

Comment

• I FI je testirala bolid u "svrhe snimanja"...

Comment

• Ma ja kad budem video da je F14 T brz zaboraviću na ružnoću pa makar izgledao k'o kamila, al' u suprotnom bi mi se zgadilo. Stavi se u poziciju nekoga ko, na primer za razliku od mene i tebe, nema nekog posebnog vozača na gridu da ga gotivi. Dal' bi gledao F1 trke? Dal' bi ih slušao uz Pavleta? Hmm... Ja sebe smatram privliegovanim makar ove sezone i zahvalan sam bogovima motosporta na tome što su spojili pravu stvar - Ferrari i Kimija.
          ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
          I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Novajlije su mnogo veći problem za FIA-u i to mnogi tvrde. Mnogi redovni posetioci trka otkazuju odlaske na trke zbog DRS-a i čega sve ne, tako da zbog novih generacija će morati da se vodi računa...

JEV kaže na twitteru da je STR9 muško i da izgleda dobro...

Comment

• I jedan zanimljiv kadar, 0:41...

Ima nade...

A ima i ako se ofarba na neki ovakav način...

Comment

• https://twitter.com/willbuxton/statu...91536405221376

Originally posted by Will Buxton
                According to someone who saw it yesterday, the Ferrari F14-T is quite different to the cars we’ve already seen launched. Can't wait!
                Kaciga Marcus Ericssona...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                  0:24

Ross Brawn?
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ovaj tip koji se šeta i gleda u desno? Ma jok, obrijan je, znaš da Brawn fura bradu od 2-3 dana... Boullier izgleda ide u McLaren, a moguće da Whitmarsh ide u Lotus, ali ne kao šef ekipe...

Comment

• Ma sprdam se bre, Ross je mnogo deblji od ovog lika. Nego lice, onako sa naocarima.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Da, da, i to je tačno... Ali bio bi fazon...

Danijeva kaciga... Sviđa mi se ovaj tasmanijski đavo na donjoj desnoj slici... Brojevi na kacigama su idiotski.

Rosbergova kaciga, menja boje... Ovo N sa strane je VI, odnosno njegov broj 6... Fino ih je zafrknuo.

Odela Force Indije...

Last edited by Vanja #66; 25-01-14, 12:22.

Comment

• Ala su dobra odjela
                          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                            Sutra u pola 3...

Lauda je danas bio u Maranellu...

f1-news-751155-630x300.jpg

Comment

• http://f14t.ferrari.com/en/
                              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Comment

Working...
                                X