Marked apsolutno se slažem sa tobom.Inače meni prednji krajevi F1 sve više liče na IndyCAR sa ovom novom promenom pravila
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2014. - Velike promene
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rush je pristojan film, ali je film... Nije sasvim tačno i verno prikazana situacija između Hunt-a i Laude, rat koji se vodio te godine je bio na relaciji Mclaren-Ferrari, a ne Hunt-Lauda... Odličan dokumentarac o toj godini može da se skine ovde...
http://thepiratebay.se/torrent/86891....HDTV.x264-FTP
Odličan snimak, sve kredibilna imena u dokumentarcu...
Originally posted by MarkedOne8 View PostDok vi pričate o Laudi, ja ću još jednom da se bedačim sa komentarom o nosevima. Osećam se kao navijač jako frustrirano. Sedim ispred PC-a i gledam po netu slike i ne mogu ništa da promenim. A oni iz FIA, oni imaju kontrolu nad situacijom a ne žele da to iskoriste. Pa gde tu onda ima smisla? Nešto pod hitno mora da se uradi. Pravila moraju da se promene.Last edited by Vanja #66; 24-01-14, 20:38.
Comment
-
Ma ja kad budem video da je F14 T brz zaboraviću na ružnoću pa makar izgledao k'o kamila, al' u suprotnom bi mi se zgadilo. Stavi se u poziciju nekoga ko, na primer za razliku od mene i tebe, nema nekog posebnog vozača na gridu da ga gotivi. Dal' bi gledao F1 trke? Dal' bi ih slušao uz Pavleta? Hmm... Ja sebe smatram privliegovanim makar ove sezone i zahvalan sam bogovima motosporta na tome što su spojili pravu stvar - Ferrari i Kimija.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
https://twitter.com/willbuxton/statu...91536405221376
Originally posted by Will BuxtonAccording to someone who saw it yesterday, the Ferrari F14-T is quite different to the cars we’ve already seen launched. Can't wait!
Comment
-
Da, da, i to je tačno... Ali bio bi fazon...
Danijeva kaciga... Sviđa mi se ovaj tasmanijski đavo na donjoj desnoj slici... Brojevi na kacigama su idiotski.
Rosbergova kaciga, menja boje... Ovo N sa strane je VI, odnosno njegov broj 6... Fino ih je zafrknuo.
Odela Force Indije...
Last edited by Vanja #66; 25-01-14, 12:22.
Comment
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment