Ukusi su razliciti, ne razumem se u aerodinamiku pa zato necu kometarisati efikasnost F14T ali skoro nisam video ruzni model. Dalje mislim da su iskoristili rupu u pravilima o visini.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2014. - Velike promene
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
To i mene buni. Radi se o visinama 625 -> 525. Ovo je valjda sa vanity panelom? O promeni položaja vozača nema ni govora. Opet je isto. Neko se tu žešće izjebao. Pa onaj Piola nije sisao vesla da pravi onakve animacije a da ne ume da pročita pravilnik.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostTridesetak centimetara iza zamisljene linije prednje osovine F14T je visok oko 670 mm. Cinimi se kada je donoseno pravilo o spustanju nosa jedno od obrazlozenja je bilo da se zeli omoguciti vozacima bolji pregled, ovo to svakako nije.
Originally posted by MarkedOne8 View PostTo i mene buni. Radi se o visinama 625 -> 525. Ovo je valjda sa vanity panelom? O promeni položaja vozača nema ni govora. Opet je isto. Neko se tu žešće izjebao. Pa onaj Piola nije sisao vesla da pravi onakve animacije a da ne ume da pročita pravilnik.
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostVanja koliki je precnik prednjih guma? Deluje na tvojim slikama kao da je f14t u jednom delu visi od njih, to me zbunjuje, kao da je visi nego 2012 i 13.
12.4.2 Complete wheel diameter must not exceed 660mm when fitted with dry-weather tyres or 670mm when fitted with wet weather tyres.
Ništa se tu nije promenilo.
Comment
-
Stavi vrh streice misa na vrh pa ces videti, ali da se manemo toga ,
kako da procitam ovo:
http://plus.autosport.com/premium/fe...irst-champion/ trazi mi preplatu.
Moj 400-ti post
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostStavi vrh streice misa na vrh pa ces videti, ali da se manemo toga ,
kako da procitam ovo:
http://plus.autosport.com/premium/fe...irst-champion/ trazi mi preplatu.
Moj 400-ti post
Nema prečica oko Autosport+, mislim da Iceman ima pretplatu, pitaj ga da ti kopira tekst ako može ili da ti makar napravi nekoliko screen-shotova teksta, ako blokiraju kopiranje na tim stranicama...
Ako je ovo poređenje makar i približno validno, razlike u površinama svih otvora su ogromne...
Last edited by Vanja #66; 25-01-14, 20:50.
Comment
-
Uzmi drugi browser. Ja tako cepam prvo preko Opere, pa kad mi se ispuni kvota onda otvaram sa Google Chrome. A pošto vidim da je premium, tu nema leba. Kucaš naslov na google pa probaš da nađeš ako je neko negde stavio.
Što se tiče estetike, FIA je iz bezbednosnih razloga propisala niže noseve. Međutim, prevideli su rupe u pravilniku. Očekivali su da će nosevi biti klasično spušteni na dole kao 2009. Međutim, malo sutra.Last edited by MarkedOne8; 25-01-14, 20:51.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
Na slici nije dobro podešeno poređenje zato što su bočni štitnici pored glave vozača gotovo standardizovanih oblika i dimenzija, a na desnoj slici su dosta viši. Ostatak je nekako potrefljen. Takođe i prednje krilo izgleda preveliko na desnoj strani.Last edited by MarkedOne8; 25-01-14, 21:30.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Drugašiji su uglovi fotografisanja, tako da je nemoguće da se uporedi slika...
Marked, šta kažeš na zajednički avatar do kraja sezone, u dobru i u zlu?
Poslaću ti link za 180x180 sliku u privatnoj ako si za ovu varijantu, nemoj da koristiš link ove slike jer će forumski servis za smanjivanje fotki previše da je umrljavi...Last edited by Vanja #66; 25-01-14, 23:01.
Comment
-
Kimiju nije svejedno bilo kad je vidio bolid
vanja znas da bi takva kaciga odlicna bila kao cijela.. da neko uradi izgledala bi savrseno
ne znam da li je neko izbacio slike ali nema veze ..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...88215185_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...17410918_n.jpg
a evo sta se desava kad se pored nosa ofarba onaj crni dio sto ga drzi
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...21401039_n.jpg
i zivo me interesuje sta je lotus zamislio sa onakvim nosem ??Attached Files
Comment
Comment