Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostMeni je vece ponizenje protivnika kad vodimo 3:0 recimo a ovi nece da igrajuOriginally posted by K.Garnett 5 View Post"Nije problem 7-0, nego respektovati protivnika, igrati maksimalno
Treba Vermezu pruziti sansu, ne polusezonu nego 2 i 3 sezone ako treba i ako ce stvari ici na bolje... Kazem samo da je krenuo u pogresnom smeru, i sto se tice sastava tima(mada tu verujem da nije neka njegova velika krivica), taktike, odnosa sa igracima, navijacima, medijima(koji su najvece moguce zlo, ali jbg.jako oruzje) i da mora da se koriguje... Nece njega Djura dirati i ako ispadne od Tromzoa ako bude cuttao i u prvenstvu lagano dobijao...
Ne znam samo cemu takav stav prema svakoj kritici i obracanje u mnozini, svaka medalja ima dve strane, ali ne znaci da tvoja vise sija...Last edited by K.Garnett 5; 12-08-12, 20:15.
Comment
-
Originally posted by K.Garnett 5 View PostIma i Ljupko Kup Sampiona pa ga ne bi pustio na menadzeru taktiku da mi napravi...
Treba Vermezu pruziti sansu, ne polusezonu nego 2 i 3 sezone ako treba i ako ce stvari ici na bolje... Kazem samo da je krenuo u pogresnom smeru, i sto se tice sastava tima(mada tu verujem da nije neka njegova velika krivica), taktike, odnosa sa igracima, navijacima, medijima(koji su najvece moguce zlo, ali jbg.jako oruzje) i da mora da se koriguje... Nece njega Djura dirati i ako ispadne od Tromzoa ako bude cuttao i sve dok u prvenstvu ide kako treba...
Ne znam samo cemu takav stav prema svakoj kritici i obracanje u mnozini, svaka medalja ima dve strane, ali ne znaci da tvoja vise sija...
Previse se pljuje, trazi se dlaka u jajetu. Svi zivi pokusavaju maksimalno da destabilizuju situaciju. Sezona otpisana na samom pocetku. Treba samo ici protiv govana iz uprave i Babovica, ostali zasluzuju podrsku.sigpic
Comment
-
Originally posted by fudbalinho View PostVermez je pokazao da vise nije sposoban da uci ;) jer da jeste naucio bi nesto iz bliske proslosti dok je prvi put bio na klupi Partizana....bojim se da je lopovska uprava njega dovela iz istog razloga kao i Granta - lako ga je kontrolisati....zato je oteran Stanoje....sigpic
Comment
-
U sredu putujem u Berlin gde bi trebalo da se konstatuje da je sve u redu i da je rehabilitacija dala očekivani i željeni rezultat. Ne žurim nigde, uradićemo kako je najbolje i za mene i za ekipu, mislim da bih mogao da budem spreman već za revanš meč sa Tromsom – poručio je Marko pred polazak u Nemačku.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostImacemo previse napadaca kada se svi oporave. A nesto mi se cini da ce Zabija biti najbolji kada se oporavi nakon Ramazana.
Valjda ce Vermez nekad i sa dvojicom igrati.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostScepovic, Zabija, Mitrovic. To su 3 napadaca, 4. Lazar ako ga tu racunas. Stariji Scepovic i Eduardo nisu napadaci, oni su bolidi.
EDIT: Stoji to da je koristan,ali on je spic i mora da daje golove. A jos plus ce posle povrede da bude verovatno jos deblji. Nek se tera u tri lepe.
Comment
Comment